-

 

Follow on Bloglovin

Content

4 reacties

Latest beauty buy: V&D Sephora actie


Foto van internet

Weer een beauty buy... Ik weet het, I'm on a roll! Heel erg slecht, maar wel leuk! Deze weken is het prijzencircus bij de V&D weer begonnen. Hierbij hoort de Sephora actie ook: Sephora huismerk make-up uitkiezen, 3 stuks voor 10 euro! Een koopje dus. Ik ben er elk prijzencircius weer bij.
Ik ben twee keer naar Sephora geweest. De ene keer had ik een goodiebag van 10 en 5 euro meegenomen en 3 dingetjes uitgekozen. De tweede keer was ik met een vriendin en heb ik 4 dingen gehaald, en zij 5.
Ik zal even kort zeggen wat je ziet!


Sorry voor de onduidelijke foto, ik heb hem op mijn bureau genomen.

In de goodiebag van 5 euro had ik een plumping lipgloss, een rode lipstick en de nagellak 'plakkers'. De plumpling lipgloss is het kleine lipgloss flesje waar een bruine lipgloss in zit. Op je lippen is hij totaal niet bruin, maar hij brengt gewoon doorzichtig op. De rode lipstick valt wel op! De nagellak ga ik nog uittesten, hier komt ook een blogpost over.

In de goodiebag van 10 euro had ik een shampoo van HIP (t.w.v. 22 euro!) die je gebroken slappe haar verzorgt. Deze moet ik ook nog gebruiken. Hier zat ook een Sephora tweezer in met een lichtje, die je rechtsonder op de foto ziet. Ook zat hier een Make Up For Ever setje in met een wenkbrauw 'paint' met twee kleine kwastjes erbij. Ik ben verliefd op dit setje!

Ik heb 2 keer zelf iets uitgekozen! Ik ben de highlighter die ik heb uitgekozen vergeten te fotograferen op de grote foto. Deze staat HIER op de Sephora site, en dan heb ik de roze highlighter, die wat meer neigt naar roze/geel. Deze zal je nog wel voorbij zien komen in een andere blogpost.

De eerste keer heb ik een roze lipstick gekozen met ERG veel glitters, waarvan je de finish kan vergelijken met een Lustre van MAC. Hij lijkt felroze, maar is erg naturel en mooi op je lippen. Hierbij koos ik een mattifying primer, die ik nog ga reviewen. Ook koos ik de Sun Disk, die ik al een tijdje wilde. Deze zijn niet zo heel donker, maar matcht heel goed met mijn huid. Hij maakt het nét ietsje donkerder, maar is heel naturel. De eerste keer heb ik dus deze drie dingen + een highlighter gekocht en de goodiebags!

De tweede keer ging ik terug en heb ik de foundation gehaald, de roze nude kleurige lipstick gehaald (G10), een donkergroene vloeibare eyeliner en een mattifying compact. De laatste is een bijzonder product. Het is een mooi zilveren doosje met een sponsje erin en het product. Het product is een soort van gel achtige substantie die je kan aanbrengen met het sponsje. Dit matteert je huid volledig. Deze zal je ook nog langs zien komen.

Veel van deze producten zal je nog langs zien komen bij een EOTD of een review, of gewoon een post over een specifiek product. Volgens mij heeft een vriendinnetje nog een goodiebag van 5 euro voor me meegenomen dus krijg ik nog meer....

Ik zou zeggen, ren zo snel mogelijk naar Sephora nu je nog kan! Ik heb namelijk in totaal een korting van meer dan 80 gekregen, en heel wat meer als je de goodiebags meerekent!


7 reacties

Latest beauty buy: OPI & China Glaze

Ik heb samen met vriendinnetjes nagellakjes besteld op Ebay! Ik heb al wat meer OPI lakjes en dit waren mijn eerste twee China Glaze lakjes.



Welke lakjes heb ik besteld? Je ziet een roze OPI, een paarse en een bruingrijze. De roze heet Chapel of Love, de paarse heet Purple with a Purpose en de bruingrijze is My Private Jet. De rode China Glaze heet Ruby Pumps en de zilvergrijze heet Jitterbug. Dit zijn aardig wat lakjes die op mijn wishlist stonden, ik heb alleen op het einde CG For Audrey verruilt voor de OPI Purple with a Purpose. Ik bezit Chanel Nouvelle Vague al dus bedacht me dat ik For Audrey wel later zou kopen.
Op naar de swatches!



Dit is Purple with a Purpose. Ik ben gek op OPI lakjes, dit lakje dekt in 2 laagjes en heeft een prachtige shimmer in de lak. Op de camera ziet hij er iets blauwer uit. In het echt is hij veel paarser en niet zo paarsblauw. Ik ben heel erg blij met dit lakje want hij is echt heel erg mooi.



Dit is Chapel of Love, een prachtige roze met een gouden shimmer erin. Hij heeft iets meer laagjes nodig, maar het is een erg mooi lakje! Het is de perfecte kleur roze voor verschillende huidskleuren en de gouden shimmer maakt het helemaal af.



Dit lakje wilde ik al HEEL erg lang. Ik heb hem eindelijk besteld en waaaauw, wat een geweldige kleur! Wat je ziet in het flesje zie je ook op je nagels. Ik heb hier 2 laagjes opgedaan. Ik ben helemaal verliefd op dit lakje, wat een prachtige kleur. Kudos voor OPI, ik vind het een uniek en fijn lakje.



Dit is een van de bekendste kleuren van China Glaze. Ruby Pumps is een heel mooi kersenrode lak met heel veel rode glitters erin. Hij dekt in 2 laagjes en het is een perfect lakje voor feestdagen, vooral kerst.



Dit is een lakje uit de Vintage Vixen collectie, Jitterbug. Ik wil nog veel meer lakjes uit deze collectie! De kleur, de finish, alles klopt. Hij dekt super en de kleur is erg mooi. Ik heb hem op while we speak! Al deze lakjes zijn aanraders, ik vind ze allemaal erg fijn.

Ik heb deze bij de seller beautyzone2007 en glitzandglamorize gekocht op Ebay. In totaal betaalde ik 28 voor deze 5 lakjes inclusief verzendkosten!
2 reacties

MAC lipstick wishlist!

Ik ben GEK op MAC lipsticks. Ik heb er nu 5, dus het valt wel mee. Veel vrouwen hebben heel wat meer dan ik! Maar er zijn een paar lipsticks die ik heel graag wil hebben.Eerst wat over MAC lipsticks. Ze kosten 17,50 en je hebt ze in verschillende finishes. Mijn favoriet is de Lustre en de Cremesheen.
Naast deze twee heb je nog Amplified (Creme), Glaze, Matte, Frost, Satin en Dazzle. Tot nu toe bezit ik alleen maar Lustres en Cremesheens. Ze hebben prachtige kleuren voor elke huidskleur en je kan ze gewoon uittesten bij de MAC Counters en Pro Stores!


Dus welke lipsticks wil ik nog HEEL erg graag hebben?



Creme in your Coffee (Cremesheen)



Speak Louder (Cremesheen)



Touch (Lustre)



Rebel (Satin)

Dit zijn voor nu vier lipsticks die ik heel erg graag wil hebben. Hele verschillende kleurtjes, dat wel! Ook moet ik ze in de winkel wel swatchen op mijn lippen, anders weet je niet goed hoe het eruit ziet bij het totaalplaatje en dat zou zonde zijn.

I will keep you posted!


2 reacties

Mijn MTV VMA faves!




Ik heb nog maar een klein stukje gezien van de VMA's, maar vind het achteraf geweldig om terug te kijken. Wat ik nog leuker vind is op andere blogs foto's te kijken van de celebs die komen en hun outfit en make-up te keuren. Maar voor mijn blog behandel ik alleen make-up.

Je kan make-up goed doen maar ook fout doen. Je ZOU denken dat al die celebs hun make-up perfect laten doen door make-up artists.. Niets van waar! Ik ga hieronder foto's plaatsen van celebs hun make-up looks.

Ik heb deze foto's gevonden op internet en zet onderaan de post welke website. Zelf vind ik het niks om een foto met een watermerk op een blog te zetten, dus zorg ik altijd voor foto's zonder watermerk maar wél met de bronvermelding!



Selena Gomez



Lo Bosworth



Sammi Sweetheart Giancola



Ke$ha



Katy Perry



Stephanie Pratt


Ciara



Ashley Greene



Lady Gaga



Nicole 'Snooki'


Wat vinden jullie? Qua make-up vind ik Lo, Stephanie, Ashley, Selena en Sammi erg mooi.
Lo Bosworth is zo onwijs naturel, maar het is supermooi! Mooi huidje, mooie liner en mascara en matte roze lippen passen erg goed bij haar. Stephanie Pratt vind ik altijd wel een mooie meid, maar dat vind niet iedereen. Het is jammer dat ze aan zichzelf heeft gesleuteld. Maar wat een prachtige lippenstift heeft ze op, wauw! En haar oogmake-up is ook erg mooi. Ashley Greene heeft een prachtige smokey eye look, wat haar erg mooi staat. Haar lippen houdt ze mooi nude, ik ben fan. Selena Gomez heeft een lila paarsige smokey eye look, wat goed past bij haar bruine ogen en huid. Ook haar lippen zijn mooi nude, maar niet té nude! Ik vind het heel erg mooi staan. Sammi Sweetheart van Jersey Shore vind ik sowieso wel een knappe meid om te zien, maar haar kleren zijn altijd zo blegh. Haar make-up is hier trouwens wel erg mooi. Een mooie donkere smokey look, met een bronzige huid en mooie kleur lippen. Dat is erg goed gedaan, een look wat ze makkelijk kan hebben.
Ik vond de outfit van Audrina Patridge geweldig! Maar ik vind haar niet zo leuk en haar make-up ook niet bijzonder genoeg dus heb ik haar er niet tussen gezet. Misschien ook omdat ik haar uberhaupt niet zo leuk vind...

Welke looks vind ik nou verschrikkelijk? OMG Snooki, wat doe je jezelf aan met die wimpers en die lippen? Nee nee nee, ik vind het helemaal NIKS. Vooral die lichtroze lippen bij die onwijs donkere huid staat níet. Ik vind dat echt niet classy. Die wimpers zijn ook too much.
Ke$ha ziet er ook niet bepaald prachtig uit. Het lijkt net alsof ze die make-up 3 dagen heeft opgehad.. Ze heeft haar jurk zelf gemaakt van vuilniszakken voor de show. Sorry, maar je komt 100x in het nieuws en op MTV, het minste wat je kan doen is je fatsoenlijk aankleden... Over Lady Gaga begin ik niet eens, wat dan vind ik sowieso een lopende ramp. Het haar van Katy Perry vind ik niks, maar haar look is niet slecht!

Dat was mijn mening over déze looks, wellicht post ik er meer bij als ik er meer tegenkom.


1 reacties

Update...

Even een snelle update! Ik heb het om het moment superdruk met mijn stage en het bloggen schiet er echt bij in. Ik ben wel van plan binnenkort een tutorial erop te zetten en wat meer EOTDs!
Ook heb ik een shoppinghaul, een favoriete lipstick en oogschaduw post gepland en misschien zelfs een OOTD! Ik heb ook al foto's klaarstaan voor meer Catrice nagellak swatches en meer NOTD's. Ik krijg binnenkort nog wat OPI nagellakjes binnen dus dat komt wel goed!

Het spijt me heel erg dat ik niet regelmatig update, maar het wordt steeds drukker in mijn personal life... Vooral de aankomende maanden!

Tot snel en bedankt voor je bezoekje...
5 reacties

Latest beauty buy: ELF Cosmetics



Yay, ELF Cosmetics heeft nu ook een Nederlandse website! Het wordt weliswaar verzonden vanuit Frankrijk, maar het is nu makkelijker om hier te bestellen. Ik heb hier niet zo heel erg veel besteld, de verzendkosten zijn toch 7 euro en ik mocht niet teveel uitgeven omdat ik zoveel MAC spulletjes heb gekocht deze maand. Ik heb 18 euro uitgegeven, dus een paar kleine dingen gekocht!

Bij ELF zijn hun producten uit de reguliere lijn maar 1 euro. Ze hebben ook een Studio lijn, de wat meer 'professionele' producten. De meeste producten kosten 3,50.



So what did I get? Ik heb 2 producten van de Studio lijn, de Translucent Mattifying Powder en de Blushed/Bronzer duo. Van de reguliere lijn heb ik een paar nepwimpers, een all-over-color stick en een oogschaduw kwastje.





Dit is nou een product waar ik heel erg naar uitkeek! Veel mensen zeggen dat het lijkt op de NARS Laguna bronzer en Orgasm duo. Op een dag hoop ik deze twee te kunnen vergelijken. Ik heb het NARS duo niet, maar ik vind hem wel echt geweldig mooi.
Wat betreft deze, ik ben errrrg tevreden! De kleuren zijn perfect voor mijn huidskleur. Het is voor mij erg moeilijk een goede bronzer te vinden, of ze zijn te licht, of oranje, of je ziet gewoon niks. De verpakking is heel mooi, best wel zwaar, en heeft een spiegel zo groot als de binnenkant van het doosje zelf in de bovenkant. Bij het aanbrengen merkte ik wel dat het product erg poederig was, dus je moet niet zomaar met je kwast erin gaan en roterende bewegingen maken, dan verlies je heel erg veel product. Verder ben ik tevreden!





Dit is een translucent powder. Translucent betekent dat hij geen kleur heeft, dus zogenaamd 'doorzichtig' is. Ook heeft hij een matterende werking. Ik heb erg vette huid, dus ik hou van een matterend effect. Ik heb hem nog geen hele dag opgehad, maar zoals ik het nu zie doet hij voor zijn prijs het werk goed. Het sponsje zal ik niet zoveel gebruiken, maar hou ik er wel in voor als ik hem meeneem.




Deze all over color stick is bedoeld als een stick die je voor meerdere dingen kan gebruiken. Ogen, lippen en wang. Ik heb hem nog niet gebruikt voor deze dingen, maar ik kan zeggen dat hij erg shimmery is! Op mijn lippen is de kleur wel mooi, maar wel erg frosty. Het is een mooie donkerroze op mijn lippen. Ik hoop dat hij op mijn wangen wat beter uitvalt en de glitters een beetje worden verdeeld, want het is een erg mooie kleur! Ook ruikt hij naar snoepjes! Een erg zoete geur, dus.


Over de oogschaduw kwast heb ik hele goede dingen gehoord! Hij is erg dense. Dit betekent dat de haartjes goed op elkaar zitten en hij dus goed product oppakt. Ook brengt hij heel erg fijn aan. Het enige wat ik jammer vond was dat de letters op de kwast een beetje vervaagd waren en het hout in de metalen handel een klein beetje los zit. Maar voor 1 euro.. Ik zou er zo nog een bestellen!



Met de nepwimpers ben ik superblij! Ze zijn zooo mooi! Hier heb ik het erg snel opgedaan, ook nog niet geknipt naar mijn oog, maar er zal maar een klein beetje afmoeten. Wat een mooie nepwimpers! Ik vind ze erg natuurlijk. Ik ben er ontzettend blij mee en bestel er binnenkort nog wel een paar! Voor 1 euro, wie wilt dat nou niet?

Neem zeker even een kijkje op ELF! De Nederlandse website is www.eyeslipsface.nl
Er is ook een Belgische website, die was er eerder dan de NL. www.eyeslipsface.be

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.