-

 

Follow on Bloglovin

Content

6 reacties

Too Faced Glamour To Go Palette - Fairy Edition

Raad eens wat ik afgelopen weekend heb aangeschaft! 


Dit is een palette van de kerstcollectie van Too Faced. Wil je meer foto's zien en swatches die ik heb gemaakt, lees dan even verder. 


Too Faced is een van de merken waarvan je gewoon al alleen wat wilt hebben. De verpakking is onwijs schattig en leuk, vooral met de limited editions producten. Zie hier bijvoorbeeld de Pixie Pin-Ups, de Pixie Perfect en de Enchanted Glamourland. Allemaal van dezelfde collectie. 
Deze zijn nu ook allemaal te koop bij de Sephora! 
Ik wilde ze allemaal wel hebben, maar vond ze vooral moeilijk mee te nemen. Ik hou van al die mooie verpakkingen - je hebt er alleen niet zo heel veel aan. 
Dus heb ik deze genomen, eentje die heel veel inhoud heeft en die onwijs makkelijk mee te nemen is!


 Dit is de Glamour to Go palette. Ze hebben wel meer van deze palettes gemaakt, en dit is de Fairy Edition. 
Ik stond in de Sephora alle Holiday collectie spulletjes te bewonderen toen ik deze zag en de Pixie Pin-Ups. Een vriendinnetje van mij kocht de Pixie Pin-Ups (jaloers!). 

Er is momenteel een actie gaande bij de Sephora waar je 25% korting krijgt op alle make-up. Er stond een prijsje op het doosje van 22,40. Met die 25 procent korting zou ik uitkomen op 16,80. Ik had nog een cadeaubon van 15 euro en dan had ik 1,80 moeten betalen!
Ik kwam bij de kassa en gaf mijn cadeaubonnen en toen had ik dus nog geld over. Wat bleek - hij is dus 18 euro. Met die 25% korting werd het 13,50. Dat is nog minder dan een MAC oogschaduw in een potje!
Ik zou zeggen ga gauw - want het is een geweldig palette.

Nu verder naar de inhoud, foto's en swatches. 


 Dit is het palette in zijn geheel. Het bovenste gedeelte bestaat uit 8 oogschaduw kleurtjes. De onderkant kan je uitschuiven, en dan vind je een blush, lipgloss en een bronzer.



 Hier zie je close-ups van de 8 oogschaduw. Deze hebben ook namen. Van links naar rechts:
Pink, Champagne Sparkle, Matte Brown, Peach Pink Shimmer ,London Calling, Golden Black, Warm Gold,  and Vintage Blue.


Hier zie je swatches op volgorde. Mijn favorieten zijn de Peach Pink Shimmer, London Calling en de Warm Gold. Het zijn wat meer kleurige kleurtjes dan andere Glamour To Go kitjes die ik heb gezien, maar dat maakt het ook wel weer leuk. 


 Hier zie je de blush, de lipgloss en de bronzer. Voor mij is deze als bronzer te licht, maar als blush wel heel erg mooi! De roze blush heet Fairy Rose, de lipgloss heet Fairy Wings en de Bronzer is de Sun Bunny.


Hier zie je swatches. Ik heb de roze blush nog niet uitgeprobeerd maar ga dat zeker proberen binnenkort. De Sun Bunny bronzer is voor mij helaas te licht maar als blush is hij echt heel erg mooi en krijg ik een mooi tintje op mijn wangen. 

Ik ben er erg blij mee, want uiteindelijk heb ik er niks voor betaald! Ook vind ik het erg fijn dat ik hem makkelijk mee kan nemen en er verschillende kleuren in zitten voor verschillende looks.
Wat jammer is, is dat je waarschijnlijk binnen no time door je lipgloss heen bent en dat er geen kwastjes bij zitten. Nou maakt dit voor mij niet zoveel verschil, maar voor sommigen kan dit misschien vervelend zijn!

Dit palette ligt nu bij Sephora voor 18 euro, nu dus voor 13,50 met die 25% korting!
1 reacties

Latest Beauty Buy: Urban Decay en Too Faced

Eye candy....



Prachtig hè! Lees je met me mee?


Ik ga van deze prachtig mooie producten een aparte blogpost maken. Ik ben ontzettend blij met deze twee paletten. De kwaliteit, de kleuren, de inhoud... 
Het is onwijs mooi, ik ben echt helemaal in de wolken! Ik wilde jullie even snel voorbereiden op wat er aan komt want ik ben hartstikke enthousiast. 
De blogpost over het Too Faced palletje komt als eerste, want deze is nu nog te koop bij de Sephora!

2 reacties

NOTD: OPI - Tease-y does it (Burlesque)

Even een snelle NOTD met een van mijn favoriete OPI lakjes van het moment. Deze komt van de Burlesque collectie waarvan ik er 5 heb besteld. Deze is al bekend onder velen dus hij zal niet voor iedereen nieuw zijn. Voor degene die hem nog niet kennen: dit is Tease-y does it.



Het is een donkere lak, heel donkerpaars met prachtige shimmers en glitters die donkerpaars zijn. Als je van heel dichtbij kijkt naar je nagels lijken sommige glitters mini-flakies te zijn! Het is een leuke, spannende, elegante lak die iedereen zal staan. 
Ook is hij goed voor de feestdagen of gewoon voor een normale dag. Ik ben superblij met deze lak want hij is werkelijk prachtig! Een aanrader voor iedereen
.
Ik heb deze besteld op Ebay, maar je kan hem ook bij verschillende winkels kopen in Nederland, onder andere MOOI Parfumerie en Sephora. Daar kost hij 13,95.
1 reacties

Beauty Ramble 23/11/2010: no-buy, Catrice, Essence, Urban Decay

Het is weer tijd voor een beauty ramble! Heb even een paar dagen niks gepost door een druk weekend! Maar nu ga ik weer het hele beeldscherm vol rammen met gepraat en geklets over beauty en make-up. 



Wat is er allemaal op weg naar mij.. In ieder geval het Urban Decay Naked Palette! Ik wil dit palette al MAANDEN en hij was telkens zo duur op Ebay en op andere plekken uitverkocht. Ik wacht ook al heel lang tot hij naar Sephora Nederland zou komen. Hier hebben ze wel echt een enorme fout gemaakt. Ik had ver van tevoren gebeld om er eentje apart te laten leggen. Tegen mij is gezegd van "Oké, hij ligt klaar, je mag hem maandag 15 november op komen halen." Dus ik helemaal happy die maandagmiddag, kom ik daar - is hij er niet voor mij. Hebben ze mijn reservering in het verkeerde bakje gegooid....
Gelukkig kwam hij de dag erna online te staan op Asos, dus daar heb ik hem meteen besteld! Me is happy! Hier komt nog een uitgebreide post over wanneer ik hem krijg. 



Ook heeft een vriendinnetje van mij een nagellakje voor me gekocht van Essence, van de Metallics collectie, met dat magneetje. Ik ben heeeel erg benieuwd of dat werkt! Heb ook maar 1 kleurtje genomen - Copper Rulez. Op deze website kan je even kijken wat voor soort effect het geeft en kan je kijken naar de kleur.
Ik ga hier nog een blogpost over maken!






Ik heb ook een topcoat (Quick Dry & High Shine) en een concealer (Allround Concealer) aangeschaft van Catrice. Als ik een budgetmerk moest kiezen wat ik fijn vind is het Catrice. De nagellakjes zijn super kwaliteit en andere producten die ik heb uitgeprobeerd waren ook allemaal naar wens. Ik heb vandaag voor het eerst de topcoat en de concealer gebruikt en ik ben voor de eerste dag tevreden! Er zullen nog reviews komen. 

Ik zit ook op een no-buy vanaf nu. Of in ieder geval op een bijna-no-buy. Ik ga over 3 weken naar Londen en moet dus echt op mijn geld letten. Ik wil daar van alles aanschaffen! Merken die we hier niet hebben.. Het liefste nog meer Urban Decay, NARS, Neutrogena, Miss Helena gezichtsverzorging.. Waarschijnlijk kijk ik mijn ogen uit in de cosmeticawinkels daar.
 Kijk of ik ga zondigen na deze spulletjes.. Ik hou jullie op de hoogte!



6 reacties

Tutorial: Rimmel it up!

Vandaag een filmpje die ik heb opgenomen. Dit is een soort van feestlook, maar kan voor sommigen een dagelijkse look zijn. Ik heb wat producten van Rimmel uit mogen testen en daar heb ik een look meegemaakt!



Lees gauw verder als je foto's wilt zien en een lijst van alle producten.













 Zoals in het filmpje al langs kwam.. Voor de mensen die het wat opvallender willen maken: glitter eyeliner!


In het filmpje is duidelijk hoe ik heb heb gedaan natuurlijk! Dit is niet een look die ik snel zou dragen, ik ben meer van de natuurlijk looks, daarom is deze wel kleurig maar toch bescheiden.

Wat heb ik gebruikt?
GEZICHT
Sephora smoothing primer
Rimmel Match Perfection concealer '040 Soft Beige'
Rimmel Match Perfection foundation '200 Soft Beige'
Everyday Minerals powder
MAC Gentle blush
Rimmel Natural Bronzer '026 Sunkissed'

OGEN
Yves Rocher wenkbrauw potlood
Hema eyebrow gel
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Eye Pencil 'Milk'
Rimmel Colour Rush quad '002 Smokey Brun'
Rimmel Glam' Eyes trio '700 Maritime'
Rimmel Glam' Eyes Mono '120 Urban Green'
Rimmel Glam' Eyes Mono '410 Plum Romance'
Rimmel Exaggerate eyeliner
Rimmel Lash Accelerator mascara
Glitterliner: Too Faced Starry Eyes 'Golddigger' 

LIPPEN
Rimmel Moisture Renew lipstick '600 Soft Coral'
Rimmel Vinyl Gloss '610 Be Dazzled'

Ik heb een aantal producten van Rimmel uit mogen testen ja, maar veel producten uit dit filmpje heb ik zelf aangeschaft. 

1 reacties

EOTD: MAC Undercurrent

Ik heb jullie eerder al mijn MAC aankoopjes laten zien van deze maand, waar de pearlglide eyeliner Undercurrent tussen zat van de Tartan Tale collectie. Ik had een EOTD beloofd, en hier is hij dan!


Deze EOTD heb ik gemaakt met vooral mijn blik op Undercurrent. De rest heb ik erg natuurlijk gehouden... Lees even verder voor wat ik heb gebruikt, hoe ik het heb gedaan en meer foto's!




Als ik een kleurtje wil dragen, wat ik eigenlijk bijna nooit doe, doe ik dat met een eyeliner. Vaak gebruik ik dan potloodjes op mijn onderste wimperrand. Dit heb ik hier dus ook gedaan met Undercurrent. De kleur is zó mooi, een groenblauw met duidelijke gouden glitters. Hij is dus niet waterlijn-proof door de glitters. Hiermee zou je je waterlijn kunnen beschadigen. 




Wat heb ik gedaan?
Als eerst een primer gebruikt: Too Faced Shadow Insurance. Daarna heb ik MACs Brulee licht over mijn hele ooglid aangebracht en toen heb ik MACs Handwritten in de crease aangebracht. In het echt is het daar dus ietwat donkerder dan op de foto's. 
Daarna heb ik op de bal van mijn oog - dus het midden van mijn ooglid - een klein beetje MACs Naked Lunch aangebracht zodat daar het licht valt. Daarna heb ik MACs Vanilla als wenkbrauw highlight opgedaan en aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Daarna heb ik een klein beetje Handwritten op de buitenkant van mijn onderste wimperrand gedaan en toen heb ik een lijn getrokken met Undercurrent over de hele wimperrand. Deze heb ik toen uitgevaagd met een smudger brush, en iets naar boven gebracht in mijn buitenste ooghoek en een héél klein beetje net boven mijn wimpers, vooral bij mn buitenste hoek van mijn bovenste wimperrand. Mascara op en klaar! 

Als er nog wensen zijn voor filmpjes, hoor ik het graag.
2 reacties

Haul: MAC!

In de vorige post liet ik al zien wat ik had gekocht van MAC. In deze post ga ik er wat dieper op in en heb ik natuurlijk swatches!


Ik ben op 7 november met heel wat vriendinnen van mij wezen shoppen in Amsterdam. Natuurlijk zijn we de Pro Store niet vergeten! Ik ben heel erg blij met wat ik heb aangeschaft. Een paar dingen ervan stonden al een tijdje op mijn wishlist...


Dus wat heb ik gekocht? Ik heb 3 dingen gekocht: een oogschaduw refill, een eyeliner en een lipstick.


Dit is Undercurrent, een pearlglide intense eyeliner  van de Tartan Tale collectie. Alle eyeliners waren super mooi en eigenlijk wilde ik ze allemaal, maar ik mocht er maar één van mezelf. Deze sprong er toch wel uit. 
De kleur is heeel mooi, een donker turquoise groen blauwe kleur met minuscule gouden glitters. Ik ben er heel erg blij mee en zal er snel een EOTD mee maken!
Ook blijft hij ontzettend lang zitten, echt veel langer dan andere eyeliners.



Dit is Creme in your Coffee, een lipstick die ik al heeeeel lang wil! Eindelijk heb ik hem gekocht. Voor mij is dit een wat bruinige kleur maar hij heeft een hintje koraal/rood er in zitten, wat hem heel mooi maakt bij mijn huidskleur. De finish is een cremesheen, zoals veel van mijn MAC lipsticks. Hij blijft dus best wel lang zitten, smeert goed en de pigmentatie is perfecto!


Hier zie je Creme in your Coffee op mijn lippen.


Zoals jullie misschien al een paar keer hebben gezien heb ik MAC palettes die ik opvul met oogschaduw refills. Ik ben echt een oogschaduw freak en heb inmiddels al 20 MAC oogschaduws. Er komen nog swatches van mijn palettes.
Dit keer heb ik een heel erg bekend kleurtje van MAC aangeschaft: Shroom. Shroom is een lichte wit champagne kleurtje met een Satin finish, een van mijn persoonlijke favoriete finishes. Dit is een hele mooie highlight kleur of als kleur voor in je binnenste ooghoek. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist en nu heb ik hem eindelijk aangeschaft!

Zoals jullie zien heb ik weer drie mooie spulletjes gekocht. FYI: een eyeliner kost 15 euro, een lipstick 17,50 en een refill kost 11,50. Een oogschaduw in een normaal potje kost ook 15 euro. Shopze!
4 reacties

Latest beauty buy: MAC, Essence, Lush, OPI

Ik heb wat nieuwe spulletjes gekocht! Van deze producten komen aparte artikelen, behalve de Lush bruisbal die ik vandaag een beetje laat zien en wat over vertel.



 Je kan hier zien wat ik heb gekocht! Heb wat MAC dingetjes gekocht, Essence, Lush en OPI. 
Van MAC heb ik Shroom gekocht, linksboven in mijn palette. 
Ook heb ik Undercurrent gekocht, een pearlglide intense eyeliner van de Tartan Tale collectie en Creme in your Coffee lipstick. Over deze MAC aankoopjes komt nog een aparte blogpost!

Waar ik woon verkopen ze niet alle Essence producten. Essence heeft bijvoorbeeld een aparte lijn voor een onzuivere huid, ze hebben veel nagelspulletjes en nog meer. Ik heb deze gekocht in een Kruidvat in Amsterdam. Het leek me heel leuk om die spray uit te proberen waardoor je nagellak wel héél snel schijnt te drogen. Ook heb ik van Essence de anti-spot patches gekocht. Dit zijn kleine patches die je 's nachts op een puistje moet doen en hierdoor moet hij uitdrogen en na 8 tot 10 uur minder zichtbaar zijn. Hier komt wederom weer een aparte post over.

Van OPI heb ik lakjes gekocht van de Burlesque collectie! Ik heb er 5 gekocht, ookal zie je op de foto 6 lakjes. Hier ga ik niks over zeggen, want hier komt een hele aparte post over!

En dan heb ik nog van Lush een bruisbal gekocht. Dit is Twilight, een grote, roze bruisbal met een blauwe kern.

Dit zegt Lush er zelf over:
" Een beetje last van muizenissen in je hoofd? Verjaag ze met een zalig bad met Twilight, een ballistic
die lichaam en geest tot rust brengt met lavendel en tonka en geniet van de kleureffecten in je bad, deze ballistic verandert in je bad van roze naar blauw."


Hier zie je de binnenkant van de bruisbal. Dit is toeval geweest, er waren stukjes uitgevallen in mijn tas. Hij ruikt inderdaad heel erg lekker naar lavendel, met een combinatie van iets anders zoets. Ik ben niet goed in geur beschrijven, eerlijk gezegd.. Geloof me maar als ik zeg dat hij heerlijk rook!


Van buiten is hij roze met sterretjes erop! Heel schattig. Zelf vind ik de Twilight boeken ook heel leuk, dus de naam trok me sowieso wel. Hij is wel erg poederig aan de buitenkant, en als je een klein stukje laat vallen in het water bruist dat echt héél erg goed.


Nu het belangrijkste: Hoe was hij in bad? 
Ik vond hem heel lekker! Je bad wordt heel zacht, alsof je in water zit dat is gemengd met zijde. Het voelt heel voedend voor je huid en er komt ook een soort van schuim vanaf. Dit is alleen nog maar het roze. Op een gegeven moment breekt hij open en zie je het blauw tevoorschijn komen. Je water wordt een heel leuk lila, en wat nog leuker is, is dat er glittertjes in zijn verwerkt. Dus kijk je in je water, dan zie je overal kleine glittertjes drijven. Ik vond hem heel leuk.
Je moet je wel even goed afspoelen want je voelt heel.. glad, om maar zo te zeggen. 

Twilight kost 5,25 bij alle Lush vestigingen en je kunt hem hier bestellen.
 

1 reacties

Tag: "which one?"

Ik ben net getagt door een heel lief vriendinnetje van mij, Paula van Paula Chasing Dreams. Hierbij moet je een keuze maken tussen opties binnen Fashion, Make-up, Body en Hair. Natuurlijk helemaal leuk, dus ik ga deze even doen! 


Zoals Paula zegt, in het leven moet je keuzes maken. Dat ga ik nu doen tussen de leuke dingen die het leven mooier maken!




Kleding
Lange mouwen of korte mouwen 
Ik draag eigenlijk bijna altijd korte mouwen!

Jurken of rokken
Jurkjes, jurkjes en nog meer jurkjes. Ik vind het erg vrouwelijk, leuk en mooi staan.

Streepjes of ruitjes
Eigenlijk doe ik niet aan allebei, maar als ik moet  kiezen toch maar streepjes.

Teenslippers of sandalen
Sandalen for sure! Vind ze echt super leuk, hoe meer bandjes hoe beter ook. Hoewel als ik naar het strand ga ik toch liever teenslippers draag.

Sjaals of hoedjes
Sjaals, die draag ik heel graag, vooral in de winter! Vind het én leuk staan en het is lekker warm.

Oorknopjes of oorhangers
Ik heb veel van allebei, maar sinds ik vaak een ketting draag draag ik vrijwel altijd knopjes.

Kettingen of armbanden
Eigenlijk allebei, ik heb 2 armbandjes die ik elke dag om heb, maar ook een ketting waar ik heeeelemaal weg van ben!

Hakken of platte schoenen
Platte schoenen. Hakken vind ik mooi, maar ik kan er niet lang genoeg op lopen.

Cowboy laarzen of paardrijlaarzen
Qua model vind ik paardrijlaarzen mooier. Ik hou niet van cowboy laarzen, vind het een beetje overrated.

Jasje of vest 
Oef.. Een colbertje vind ik heel fijn en mooi, maar voor comfortabel kies ik toch liever een vestje.. Moeilijk..

Make-up
Blush
of Bronzer
Zeker blush! Vind blush heel mooi, mooier dan bronzer. Blush zorgt voor een fris gezicht, alsof je net van buiten komt.

Lipgloss of lipstick 
Ik hou eerlijk gezegd niet echt van lipgloss. Vind het wel mooi, maar het plakt en het gaat snel van je lippen af en ik vind lipstick gewoon net wat fijner en natuurlijker.


Eyeliner of mascara
Met eyeliner kan je je wimpers ook kleuren en iets langer maken... ;)

Foundation of concealer 
Ik vind foundation fijner, die kan je ook gebruiken als concealer als je wat meer laagjes gebruikt.

Neutraal of kleur
Als je mij een tijdje volgt zie je dat ik meer van de natuurlijke kant ben. Ik heb veel kleurige dingetjes, maar over het algemeen gebruik ik natuurlijke tinten, zoals bruin, zand etc.

Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw
Neee losse poeder is veel te veel rommel.. Dat gaat overal zitten, dan zit je onder de glitters!

Kwasten of sponsjes
Kwasten natuurlijk. Daar kan je veel meer mee!

Nagels
OPI
of China Glaze
Ik kies zeker voor OPI, ik weet niet waarom, maar ik ben gék op OPI. China Glaze vind ik ook heel goed.

Lang of kort
Ik heb eigenlijk middelmatige nagels, als ik aan kort denk denk ik echt kort, niet mooi kort.. En te lang vind ik ook niet mooi.

Acryl of natuurlijk
Ik heb wel 5 maanden lang acryl gehad! Ik heb nooit lange nagels gehad, pas sinds ik er echt mee bezig ben qua verzorging. De acryl nagels waren leuk, maar na 5 maanden en dan uit laten groeien... Dat is echt een hel, nooit meer.

Felgekleurd of donker
Felgekleurd vind ik heel leuk, omdat ik verder niet echt felgekleurde dingen draag. Donker vind ik ook mooi, maar meer voor in de donkere maanden.

Met nailart of zonder nailart
Ik vind nailart schattig, maar ik ben er zelf niet helemaal weg van bij mij.


Body
Parfum of Bodyspray
Doe mij maar parfum. Lekker lekker!

Lotion of body butter
Body butter vind ik iets te vet om aan te brengen net voor je kleding, dan is alles zo klef.

Douchegel of zeep
De zeep die ik heb gebruikt, onder andere van Lush, daar krijg ik een hele trekkerige huid van. Dus ik gebruik eigenlijk altijd douchegel!

Lush of andere merken
The Body Shop, Rituals, Dove... Vind ik allemaal iets fijner dan Lush.

Haar
Krullend
of stijl
Ik heb van mezelf krullend haar! Soms krul ik het bij en soms stijl ik het. Maar dat is eigenlijk niet zo heel vaak.

Knot of paardenstaart
Knot, paardenstaart vind ik een beetje oubollig bij mij!

Schuifspeldjes of clipjes
Schuifspeldjes zijn veeel fijner, daar kan je heel erg veel mee!

Haarlak of gel
Ik verafschuw gel. Vind dat echt niet mooi.

Lang of kort
Lang lang lang! Vind lang haar heeeel mooi!

Licht of donker
Donker haar vind ik over het algemeen mooier.

Lok of pony
Ik heb een lok, een pony is niks voor mij.

Los of vast
Los vind ik mooier, maar soms zit het zo in de weg....

Neem lekker deze tag over als je wilt, laat me maar weten als je dat doet! Vind het wel leuk om te lezen :)
4 reacties

Beauty Ramble 04/11/10: MAC, Londen en nog meer onzin

Oké ik wil even gewoon van alles kwijt over make-up. Soms moet ik dat gewoon even doen, even een hele waslijst maken van mijn gedachten over make-up.. heerlijk.

Bijvoorbeeld over de nieuwe MAC collecties die eraan komen. Tartan Tale is natuurlijk degene die het snelste er is, de kerst collectie met de Schotse ruit! Zelf ben ik echt geen fan van de schotse ruit, ik vind het helemaal niks. Ik hoef zoiets niet om de verpakking. Als de binnenkant heel erg fijn en mooi zou zijn zou ik er nog wel voor willen gaan! 
Er is maar 1 ding wat ik écht wil, en dat is de set pigments Smoky Thrillseekers. Ik zal een foto posten, die komt van Temptalia


Oh ik ben er helemaal weg van.. Het zijn hele mooie, redelijk neutrale kleuren. Wat ik ook leuk vind is dat je de pigments voor veel meer kan gebruiken dan bijvoorbeeld oogschaduw. Je kan het ook pressen zodat je een vaste oogschaduw hebt, je kan het mengen met een doorzichtige nagellak en dan heb je een nagellak.. van alles. Ook vind ik de lipsticks wel mooi, maar ik mag dat éigenlijk niet kopen. De pigments setjes komen helaas pas 4 december uit, dus ik zal tot dan moeten wachten. 

Wat wil ik nog meer vertellen.. Ik heb onlangs een MAC 129 kwast gekocht! Dit is een blushkwast die ik al een tijdje wil. Hij is alleen erg duur in Nederland, hij kost 37 euro bij de counters. Ik had voor mijn verjaardag gelukkig wat Douglas bonnen gekregen dus ik heb hem uiteindelijk gescoord voor 14 euro! Ik ben er ontzettend blij mee. Het is een ontzettend functionele kwast voor poeder. Je kan er niet alleen blush mee aanbrengen, maar ook poeders of bronzers. Ideaal, toch?

Ik ga binnenkort naar Londen. 17 december zit ik daar! Ik ga samen met mijn vriend van vrijdag tot maandag. Ik wil al een tijd naar Londen, om te shoppen, even sightseeing te doen en ook voor de productjes die ik daar kan kopen! Eindelijk Urban Decay en Nars schappen zien, ik ben zo benieuwd! Wil eigenlijk toch wel wat Nars meenemen omdat het een onwijs mooi merk is.. Ook ben ik erg benieuwd naar de winkel Boots, omdat ze daar ook veel cosmetica en huidverzorging kopen. Ik wil eigenlijk ook wel wat van Neutrogena proberen. Genoeg te bekijken dus!

Even denken.. heb ik nog wat leuke dingen gekocht laatst? Ik heb 5 lakjes binnen van OPI van de Burlesque collectie, waar ik ontzettend blij mee ben! Hier komen ook nog genoeg posts over. Verder heb ik best rustig aan gedaan deze maand, heb ook een winterjas gekocht en wat andere spullen dus ik moest even rustig aan doen met mijn geld. Maar deze zondag ga ik weer naar MAC, dus hopelijk wat dingetjes bekijken en doen, duimen dat ik toch niet teveel uitgeef, want ik heb niet zoveel geld. 

Nou, zover mijn beauty ramble. Daar had ik even zin in.
2 reacties

EOTD: Dark deeds with Star Violet

Vandaag weer een EOTD foto. Het was niet écht een EOTD, maar ik zat gewoon te spelen met wat make-up. Ik had voor mijn verjaardag MAC's Star Violet (bron: Vintage or Tacky) gekregen! Een prachtige oogschaduw waar ik waarschijnlijk nog veel looks mee ga doen. Ook komt er nog een swatch serie van mijn MAC oogschaduws, want ik bezit er tot op deze dag 19. 

Dit was de look die ik kreeg na een beetje spelen.



Het is een donkere, smokey look met zwart en Star Violet. Star Violet is een rood/roze/bruinige kleur, heel erg mooi! Samen met zwart is dit natuurlijk heel erg mooi. Ik hou van de cat-eye make-up, waar je dus je oogschaduw iets verder naar buiten brengt bij je buitenste gedeelte van je ooglid.
Oké, wat heb ik gedaan en hoe heb ik het gedaan?

Als eerste heb ik een oogschaduw primer gebruikt (Too Faced Shadow Insurance). Daarna heb ik een zwarte basis (NYX Jumbo Pencil 'Black Bean') aangebracht, niet te dik en over het onderste deel van je ooglid. Dan breng je Star Violet over je gehele ooglid aan. Wees hier niet te zuinig mee! 
Dan vervaag je de lijn van de Star Violet en pak je een zwarte matte kleur. Ik gebruikte hiervoor MAC's Carbon. Je begint bij je arcadeboog (sorry, ik ga echt crease zeggen want arcadeboog vind ik echt een rotwoord) en dan blend je zo de oogschaduw een stuk naar binnen en naar buiten. Gebruik niet teveel in een keer, want Carbon kan best wel streperig worden en die kan je dus het beste opbouwen. Daarna maakte ik zo'n cat eye vorm door hem wat hoekiger aan te brengen bij de buitenste V van je oog. Even blenden en dan zit je eerste zwarte oogschaduw laagje erop. 
Wat ik heb gedaan daarna, is het nog een keer aanbrengen en daarna heb ik een andere zwart aangebracht. Dit was de Too Faced Baked eyeshadow. Dat zijn die meteoriet gebaseerde oogschaduw. Mijne was Shooting Star, een zwart met goud. Met het droog aanbrengen van deze oogschaduw, vooral in je buitenste V hoek, zie je het goud eigenlijk niet. 
Deze bracht ik daarna aan en blende ik goed uit. Ik vond het net iets too much en iets te hoog dus heb ik met MAC's Brulee de randen lichter gemaakt door er met een fluffy kwast eroverheen te gaan!
Een mooie highlight op je wenkbrauwbot en je bent klaar aan de bovenkant.

Onder heb ik de Too Faced oogschaduw ook aangebracht met een kleiner kwastje en die doorgetrokken tot mijn oogschaduw van de bovenkant zodat het een mooi geheel wordt. Ik heb daarna mijn kwast schoongeveegd en Star Violet op de rest van mijn onderste wimperrand aangebracht. Daarna gebruikte ik Urban Decay 24/7 eyeliner in Zero voor mijn waterlijn en toen was ik klaar!
Mascara aanbrengen, en je smokey Star Violet look is klaar. Je kan hem natuurlijk aanpassen zoals je wilt.
3 reacties

Sephora vloeibare eyeliner - 07 green

Bij de actie van de Sephora (de beroemde 3 voor 10 euro actie) heb ik een vloeibare eyeliner gekocht. Ik hou van vloeibare eyeliner en draag het bijna elke dag. Ik vond het wel eens tijd om er eentje van Sephora uit te proberen.


Wat leuk is aan deze eyeliners is dat de dop de kleur is van de liner. Hij komt nog best goed overeen! Het kwastje is zo'n kort hard kwastje met een puntje, die je wel vaker tegenkomt bij vloeibare eyeliners. Dit is het meest voorkomende kwastje. Deze kwastjes brengen over het algemeen heel fijn aan. Je hebt genoeg controle en je kan zelf bepalen hoe dik of dun je een lijntje wil.
Liner zetten is altijd een kwestie van oefenen!


 Hier zie je de kleur! Mooi hè! Nou moet ik wel zeggen, hij is wat wateriger dan ik gewend ben. Dit kan je zien aan de rechterkant van de swatch. Ik moest er bij het opbrengen een paar keer overheen gaan om het wat dekkender te krijgen. Het is niet heel storend, maar ik hou van een mooie dekkende lijn. Dat is dus een minpuntje van deze liner.
Ik vind de kleur echt heel mooi. In het echt valt de kleur minder op en je ziet niet zo snel dat hij groen is. Het is echt heel erg mooi!


Hier heb ik de liner de hele dag opgehad. Dit is 's avonds, en dat terwijl ik hem 's ochtends heb aangebracht. Je ziet zelfs wat makeup flakes zitten, zie ik nu. Hij blijft echt heel erg goed zitten, hij vervaagt niet na een hele dag. Dit verbaasde me eerlijk gezegd wel, maar mijn verwachtingen waren ook niet zo heel hoog. 

Al met al ben ik erg tevreden over deze eyeliner. Het is een ontzettend mooi kleurtje die bij alle huidskleuren zou passen. Normaal kost hij volgens mij tegen de 10 euro.
5 reacties

Rimmel Lasting Finish lipstick 'Dreamer'


Ik ben gevraagd een lipstick te reviewen door Rimmel! Dit doen ze wel vaker met random mensen, waarna de reviews worden geplaatst op hun hyves.  In je review moet je een paar vragen beantwoorden. Ik vond het wel leuk om dit review op de blog te zetten, en dan ook wat uitgebreider met foto's en swatches! De Lasting Finish lipstick is namelijk vernieuwd.


De kleur die ik heb ontvangen is 005 Dreamer. Het is een zachte babyroze met heel wat glitters. De finish is heel erg frosty. Wat ik zo lekker vind aan Rimmel lipsticks is de geur. Ze ruiken echt heerlijk naar fruit!
Ik vind ze ook heel fijn smeren. Ze zijn best wel zacht. Ik heb een oudere Lasting Finish lipstick, en die is toch iets anders dan deze. Deze is zachter en smeert lekkerder. Bij de oude voel je de glitters heel erg als je je lippen over elkaar wrijft.


 Hier zie je de kleur. Hij is heel erg roze en héél erg frosty. Zelf ben ik altijd benieuwd naar hoe mij dat staat, want te frosty kan ik niet altijd hebben. Hieronder volgt een swatch op mijn hand.


 Hij is als je hem swatcht mooi he! Ik vind de kleur ook erg mooi, maar ik heb geconcludeerd dat het niet echt een kleur voor mijn tint is. Hij is iets té roze en iets té frosty, dus iets te licht voor mij. 


Ik weet niet of jullie het zien, maar ik vind hem net iets te roze voor mij. Bij anderen staat hij wel echt prachtig! Ik heb hem al opgedaan bij andere mensen en bij hun is het een super mooie kleur. Ondanks dat de kleur niet echt voor mij is, ben ik voor de rest heel erg tevreden met de kwaliteit van de lipstick. 
Hier onder zal ik even de vragen beantwoorden die ik van Rimmel heb gekregen. 

1. Wat vind je van de verpakking?
Ik vind het een hele mooie verpakking omdat hij heel mooi simpel is. Hij is mooi donker met het logo bovenop en er zitten hele mooie miniscule paarse glitters op de verpakking.
2. Blijft de lipstick goed zitten?
Ik vind van wel! Hij smeert lekker en blijft goed zitten. Hij is zeker niet vervaagd na een uurtje.
3. Is de kleur intens?
Ja, de kleur is zeker intens. Wat je ziet, krijg je ook. Op je lippen is hij ook mooi intens, ongeacht hoe je hem aanbrengt.
4. Ben je tevreden over de lipstick?
Heel erg, ondanks dat het niet mijn kleur is, is hij bij anderen prachtig. De kwaliteit is heel mooi, hij smeert goed, blijft goed zitten en hij is lekker gepigmenteerd.
5. Zou je de lipstick aanraden?
Jazeker.
6. Wat voor cijfer zou je de lipstick geven?
Ik denk dat ik hem een dikke 8 zou geven.

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.