-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 3 april 2012

MAC Summer Haze mineralize eyeshadow


Een tijd geleden heb ik wel een errrrug mooie oogschaduw bij MAC gekocht. Deze mineralized eyeshadow was deel van de MAC Naturally collectie die een behoorlijk tijdje geleden uit kwam, maar omdat ik deze kleur zo mooi vind dacht ik dat het wel leuk was om hem even in het zonnetje te zetten.




Een mineralized eyeshadow is vrijwel altijd gebakken. Dat is dan ook de reden waarom een mineralized product er altijd gemarmerd uitziet. Ook zijn ze vaak erg glitterig en kan je ze nat of droog dragen. Daarnaast zijn de meeste mineralized producten erg gepigmenteerd, dus je krijgt zeker waard voor je geld. (Want om elke keer nou 20 euro neer te leggen voor een oogschaduw, hè..) 
Zoals je op de foto's kan zien is de oogschaduw zeker gemarmerd, wat ik heel erg mooi vind. De kleuren zijn champagne en brons door elkaar, en wat fijn is aan mijn versie - want elk mineralized product is anders omdat ze worden gebakken - is dat ik een groot stuk champagnekleur over heb zodat ik die ook alleen kan gebruiken.




Op de foto hier boven zie je de kleurtjes apart geswatcht - de champagne, lichte kleur boven en de bronzen kleur onder. Dit is droog geswatcht, zonder primer, zodat je een goed beeld van de kleur krijgt. Zó mooi, maar zo shimmery! Voor wat minder fall-out kan je hem dus wel nat aanbrengen. 


Maar voor het beste beeld moet je kijken naar de foto hierboven. Dit is beide kleuren samen geswatcht, dus lekker alles door elkaar. Moet je zien hóe gepigmenteerd! Zo is de kleur echt prachtig. Hij is heel fijn voor een dagelijkse kleur, en omdat hij wat meer naar het oranje-brons neigt is hij heel erg leuk voor de lente. Ook is het prachtig met een hele donkerbruin of een zwarte kleur in je crease. 

En het allerleukste.. Hij is nog te bestellen op de Bijenkorf website! Check hierrrrrr. Hij kost 19,50. Bij de Bijenkorf betaal je 3,50 verzendkosten, maar je kan hem ook laten bezorgen bij een Bijenkorf klantenservice bij jou in de buurt en dan kan je hem ophalen! Dan betaal je gewoon de normale 19,50. Enjoy, en laat vooral weten wat jij vindt en of je hem eventueel wel gaat bestellen! 

Thanks for reading... :-)


3 reacties:

  1. Wauw wat mooi! i loveee the shimmer :)
    Misschien dat ik hem wel koop haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooi hè! Ja hij is nog te koop, was ik ook wel verrast over :)

      Verwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.