-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 21 september 2010

Latest beauty buy: OPI & China Glaze

Ik heb samen met vriendinnetjes nagellakjes besteld op Ebay! Ik heb al wat meer OPI lakjes en dit waren mijn eerste twee China Glaze lakjes.Welke lakjes heb ik besteld? Je ziet een roze OPI, een paarse en een bruingrijze. De roze heet Chapel of Love, de paarse heet Purple with a Purpose en de bruingrijze is My Private Jet. De rode China Glaze heet Ruby Pumps en de zilvergrijze heet Jitterbug. Dit zijn aardig wat lakjes die op mijn wishlist stonden, ik heb alleen op het einde CG For Audrey verruilt voor de OPI Purple with a Purpose. Ik bezit Chanel Nouvelle Vague al dus bedacht me dat ik For Audrey wel later zou kopen.
Op naar de swatches!Dit is Purple with a Purpose. Ik ben gek op OPI lakjes, dit lakje dekt in 2 laagjes en heeft een prachtige shimmer in de lak. Op de camera ziet hij er iets blauwer uit. In het echt is hij veel paarser en niet zo paarsblauw. Ik ben heel erg blij met dit lakje want hij is echt heel erg mooi.Dit is Chapel of Love, een prachtige roze met een gouden shimmer erin. Hij heeft iets meer laagjes nodig, maar het is een erg mooi lakje! Het is de perfecte kleur roze voor verschillende huidskleuren en de gouden shimmer maakt het helemaal af.Dit lakje wilde ik al HEEL erg lang. Ik heb hem eindelijk besteld en waaaauw, wat een geweldige kleur! Wat je ziet in het flesje zie je ook op je nagels. Ik heb hier 2 laagjes opgedaan. Ik ben helemaal verliefd op dit lakje, wat een prachtige kleur. Kudos voor OPI, ik vind het een uniek en fijn lakje.Dit is een van de bekendste kleuren van China Glaze. Ruby Pumps is een heel mooi kersenrode lak met heel veel rode glitters erin. Hij dekt in 2 laagjes en het is een perfect lakje voor feestdagen, vooral kerst.Dit is een lakje uit de Vintage Vixen collectie, Jitterbug. Ik wil nog veel meer lakjes uit deze collectie! De kleur, de finish, alles klopt. Hij dekt super en de kleur is erg mooi. Ik heb hem op while we speak! Al deze lakjes zijn aanraders, ik vind ze allemaal erg fijn.

Ik heb deze bij de seller beautyzone2007 en glitzandglamorize gekocht op Ebay. In totaal betaalde ik 28 voor deze 5 lakjes inclusief verzendkosten!

7 reacties:

  1. Mooie lakjes! Ik heb Ruby Pumps ook, kan niet stoppen met ernaar te kijken als ik hem op heb!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die eerste twee zijn echt prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeeh, die roze is heel mooi. Goeie aankopen. i love them. Die rode is heel mooi geshimmerd. Je hebt een leuke blog. Schattig roze. Ik vind vooral de tekst: beauty is to be explore heel pakkend. Echt heel leuk. Ik ben vanaf nu je nieuwe volger via blogspot. Ik heb zelf ook een beautyblog, moet je maar even kijken. Ik kom zeker vaker terug. Liefs, xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.