-

 

Follow on Bloglovin

Content

zondag 6 maart 2011

Too Faced Primed & Poreless poeder


Ik heb laatst bij de Sephora een poeder gekocht van Too Faced. Ik vind dit merk echt prachtig, zo schattig en vrouwelijk en toch heel erg professioneel. De prijzen liggen redelijk hoog, dus ik koop hier niet zo veel van. Sephora heeft een aantal keer per jaar een actie dat je 25% korting op alle make-up krijgt.
Ik wilde heel graag de poeder van Make Up For Ever, maar die was alsnog over de 30 euro. Ik vond deze en die doet eigenlijk precies hetzelfde. Kijk mee voor product- en voor/na foto's. 


De poeder belooft een primer te zijn en een finishing powder. Hij minimaliseert het zicht van porien en lijntjes en kan onder of over je foundation. Ik heb deze nu ongeveer 2 weken en gebruik hem sinds toen. 

Ik vind de poeder echt heel erg fijn! Hij is heel erg zacht, ruikt lekker, en doet inderdaad wat hij belooft. Verderop in de post zie je hem geswatcht op mijn hand en je ziet voor en na foto's van mijn gezicht. 
De verpakking is ook zo fijn in elkaar gezet! Je hebt een soort van dop die je kan draaien, zodat je de gaatjes ook kan afsluiten zodat je niet onnodig veel poeder hebt of verbruikt. Ook is de verpakking mooi roze met goud, dus het staat ook erg leuk en het voelt ook erg luxe als je het gebruikt. 

Wanneer je de poeder hebt opgebracht dan is je huid super zacht. Het is een hele fijne 'dunne' poeder die je heel mooi kan aanbrengen.
Het voelt heel glad aan, dus het is een hartstikke fijne primer. Je foundation 'glijdt' erop als je die aanbrengt. Ook voor afpoederen is hij heel fijn. Ik ben blij dat ik deze heb gekocht, want ik denk dat hij in principe hetzelfde doet als de poeder van MUFE. Ik heb een soortgelijk soort poeder van MAC, dus ik zal een keer een vergelijk post maken. 

Deze kostte met de korting 19,60. Normaal is hij rond de 26 euro.







 Arm zonder poeder

 Arm met poeder

Arm met uitgeveegde poeder


Je ziet dat vooral de glans van de vettigheid is weggehaald. De poeder zou dit ook doen, controle hebben over glim van vettigheid. Nou is mijn huid heel vet dus ik moet sowieso blotten, de hele dag door.
Hij maakt wel veel verschil, vooral in het echt. Mijn porien zijn redelijk minder zichtbaar en van fijne lijntjes heb ik sowieso weinig last! Ik ben helemaal tevreden.

Wat vinden jullie? Zouden jullie deze poeder aanschaffen? Of hebben jullie een soortgelijk soort poeder?

2 reacties:

  1. Ik ben er opzich niet zo bekend mee. Maar het resultaat bij jouw is wel goed. Ik heb geen vette maar een droge huid. Dus bij mij zou het denk ik niet zo'n succes zijn.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het doosje ziet er super schattig uit!
    Het is een aanrader denk ik voor veel meiden.
    Ik gebruik zelf alleen geen foundation maar bij jou ziet het er super uit om je vettigheid weg te halen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.