-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 12 december 2011

Glossybox december 2011


Deze maand heb ik me aangemeld op een iets wat nieuw is in Nederland, de Glossybox. Ik kende dit al omdat ik filmpjes kijk via Youtube over meer van dit soort diensten - in Amerika de Birchbox en in the UK heb je Carmine en ook Glossybox. Ik las later dat Glossybox naar Nederland zou komen. Je kon je aanmelden voor de eerste box die zou komen in november. Ik heb me daar niet voor aangemeld omdat ik nog even wilde afwachten. Hoe het werkt, vertel ik aan het einde van deze post. Voor december, de speciale kerst editie, wilde ik me wel aanmelden. Zo doende kreeg ik een paar dagen geleden de Glossybox december in de bus..

Als je de box binnenkrijgt merk je dat het een hele stevige mooie doos is. Zeker een doos die ik ga hergebruiken in mijn ladekastjes! Vooral als ze elke maand met andere kleurtjes komen, dat zal er erg lief uit zien. Je ziet het dat ze deze maand de doos heel erg op kerst hebben afgestemd als het gaat om de kleuren: rood, goud en groen. Ik vind het erg leuk en werd helemaal blij toen ik het zag. Maar wat zit er in?


Ten eerste krijg je een kaartje met aan de voorkant een stukje van het Glossybox team en aan de achterkant een beschrijving van de producten. Er wordt een beschrijving gegeven van de producten, wat het is en wat het doet. Ook zie je ernaast wat de prijs van het fullsize product is - de meeste producten in de Glossybox zijn een luxe tester.


Als je de box open doet zie je de verschillende producten liggen, erg leuk en feestelijk ingepakt dit keer.
Hier zie je alle producten samen. Een Osis + haarspray, een handcrème van KOH, een oogpotlood van Peggy Sage, een pigment van Scaredy Cat Cosmetics, een lippenbalsem van Cowshed, een erg luxe tester van de Dermalogica Daily Microfoliant en een leuke Candy Cane met een kaartje van Glossybox eraan. Ook krijg je een waardebon van de website die Peggy Sage verkoopt: www.debeautywinkel.nl.

 Alle producten heb ik al gebruikt. Over een paar producten zal ik een aparte blogpost maken, zoals de Dermalogica Daily Microfoliant, de Osis+ haarspray en de handcrème. Over de rest kan ik al zeggen dat het erg fijne producten zijn. De lippenbalsem van Cowshed is een product waar je van moet houden. Het is een natuurlijke lipbalsem met een basis van verschillende verzorgende oliën, waardoor je een dunne substantie krijgt die snel intrekt, maar wel goed verzorgd. Ook heeft hij een sterke natuurlijke geur, niet wat je verwacht van een lippenbalsem.
Het Peggy Sage oogpotlood is een erg basis oogpotlood met een smudger aan de andere kant van het potlood waar je het potlood mee kan smudgen en vervagen voor een smokey look. Ik heb er niets op aan te merken, hij blijft goed zitten en brengt heel fijn aan. Ook is hij maar 5 euro.
Het pigment van Scaredy Cat Cosmetics is een losse poeder en daar werk je dus iets moeilijker mee dan een pressed oogschaduw. Ik vind een vaste oogschaduw veel fijner dan een losse, maar de kleur is wel heel erg mooi. Het is een taupe kleur met een hele mooie paarse toon erin, dus je hebt een beetje van beiden. Hij is redelijk neutraal, ondanks dat het paars goed opvalt. Hij is erg gepigmenteerd en erg glitterig. Ik wil er binnenkort een look mee maken waar ik een post van zal schrijven.

Ik ben erg tevreden over Glossybox. Je betaalt 12,50 per maand, dat is inclusief verzendkosten en dan krijg je elke maand een box thuisgestuurd met dit soort producten. De samples zijn zeker niet mis en zoals je ziet krijg je ook genoeg fullsize producten. De haarspray zelf kost al 17,50, dus ik heb mijn geld daarmee er al uit gehaald. Let wel op: als je je aanmeldt, wordt er automatisch elke maand geld afgeschreven. Wil je dit niet, dan moet je je nadat je de box hebt ontvangen afmelden op de website www.glossybox.nl.
Zijn jullie al lid van Glossybox?1 reacties:

  1. Ik heb mijn Glossybox vandaag pas ontvangen maar ben er weer super blij mee, net als vorige maand.
    Ik vind alleen de lippenbalsem echt vies maar dat is inderdaad iets waar je van moet houden!

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.