-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 31 juli 2012

Nars Madly blush


Een van mijn favoriete merken, ondanks de controversy om dit merk heen (overhyped of niet?) is Nars. Alles aan dit merk is mooi. De verpakking, de kleuren, de vormgeving, de namen van de producten en de naam zelf. Het merk wordt gezien als een high-end merk, dus de prijzen kunnen soms wat hoger zijn dan je gewend bent - soms wel zo hoog dat je er van kan schrikken. Maar als het merk je eenmaal te pakken heeft, kom je er niet vanaf. Ik spreek uit ervaring. Vandaag dan een review van een favoriete Nars blush in mijn stash: Madly.

Van de naam alleen al werd ik enthousiast. Ik heb deze blush een aantal keer langs zien komen bij wat Youtube-beauty guru's. Ik ging in januari naar Barcelona en ik wist dat ik met een Nars product thuis zou moeten komen. Gewoon, omdat het moest. Toen ik eenmaal voor de Nars stelling stond in de Spaanse Sephora, keek ik mijn ogen uit, maar viel mijn oog uiteindelijk op de blush Madly. 
Sowieso om te beginnen: de naam. Wat een leuke naam, net als de meeste namen bij Nars - wie kent de naam Orgasm of Deep Throath niet? Toen ik in de winkel een swatch maakte van deze blush was ik ook meteen verliefd. Ik was al tijden op zoek naar een blush die me een natuurlijke kleur zou geven, in plaats van die eeuwige oudroze/peachy/zalm kleur op mijn wangen. Dat was het tweede dat me bij deze blush pakte, de prachtige nude kleur die de blush heeft. 
Waar Nars ook bekend om staat, is de pigmentatie van hun blushes. Althans, de Nars blushes die ik heb geprobeerd zijn erg gepigmenteerd. Madly is ook gepigmenteerd, maar niet op een vervelende manier. Je hoeft hier geen stippling brush voor te gebruiken (gebruik ik wel voor een andere Nars blush omdat ik anders mijn naam naar Pipo kan veranderen) maar ik gebruik gewoon mijn normale blush kwast. Ook is de blush erg zacht, hij blend erg mooi en natuurlijk uit. De draagbaarheid van de blush is prima, niet veel beter of anders dan MAC blushes of andere blushes die ik gebruik. Laten we zeggen dat na het einde van een werkdag de blush wel vervaagd kan zijn, maar dat kan voor mij de pret van een blush niet drukken.

Op de foto's hieronder zie je mij eerst zonder blush, en daarna met Nars opgebracht op mijn rechter wang.De blush is erg naturel en geeft me een mooie tan-kleur. Op deze foto's heb ik mijn winterhuidje (MAC NC25-30), dus ben ik iets lichter dan normaal. Desondanks zie je de blush bij een meer gepigmenteerde huid (NC30-35) ook erg goed. Ik draag deze blush graag bij allerlei verschillende looks omdat hij bij veel verschillende kleuren en stijlen past. Het is wel een warme kleur blush, dus pas op bij koele kleuren op de rest van je huid. 

Eindoordeel?

Ik ben sowieso weg van deze blush en ik denk dat dit artikel dat ook uitschreeuwt. De enige nadelen die ik kan vinden is de prijs en voor sommige mensen de draagbaarheid. Reken maar op €30 voor één blush die niet bij alle mensen de hele dag blijft zitten. Daarentegen, een beetje extra translucent poeder om je blush nog extra te setten kan heus geen kwaad. En jezelf trakteren is ook nooit erg. Ik kan op alles wel een argument bedenken, maar voor mij zijn Nars blushes het zeker waard.

Je kan Nars niet in de winkel krijgen in Nederland, wel in andere Europese steden en andere plekken in het buitenland. Check voor beschikbaarheid even de Nars website.
Op die website kan je ook een bestelling plaatsen, dus het is wel mogelijk om Nars te bestellen. Nars is via hun officiele website vrij duur, omdat je hoge verzendkosten betaald. Kijk daarom eerst even op Asos - die verkoopt ook Nars en heeft gratis verzendkosten naar Nederland.

Enjoy!

1 reacties:

  1. Ohhh super mooie blush Kelly! Kende deze nog niet eerlijk gezegd. Ik heb op dit moment zoveel blushes maar eentje van Nars staat toch wel op me wishlist

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.