-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 20 juli 2010

Summer Nails!

Ik ben gek op nagellak. Ik vind nagellak heel erg leuk, maakt niet uit welk seizoen. Het geeft zo'n extra 'oempf' aan je outfit en je totale plaatje. Zelf hou ik qua kleren niet zo van felle kleuren, maar op mijn nagels draag ik alles! Ik ga in deze post vier van mijn favoriete zomer kleurtjes laten zien.
Het zijn vier totaal verschillende kleurtjes en als ik nog meer kleurtjes tegenkom die ik leuk vind voor in de zomer vind je die in een andere post.

Ik waarschuw - vroeger was ik een nagelbijter. Ik ben hier nu een jaar mee gestopt maar ben overgegaan naar de huid om mijn nagels heen.. Heel erg slecht en bah, maar ik ben blij dat ik mooie nagels heb! Ik minder wel al met het bijten. Doordat ik met nagellak remover over mijn nagels ben geweest voordat ik de nagellak opbracht zijn mijn vingers een beetje uitgedroogd. Ik heb het zo goed mogelijk proberen te bewerken!



Dit zijn de vier kleurtjes die ik deze zomer veel ga dragen! Een felblauwe, een lila, een zeegroen en een hele lichtroze. Deze kleuren zijn allemaal prachtig!
Ik vond het erg moeilijk om vier kleurtjes te kiezen aangezien ik zoveel leuke zomerkleurtjes heb... Ik verwacht dan ook nog een nagellak blog post.



______________________________________

De eerste kleur is van Essie en heet Van D'Go. Dit is een prachtige lichtroze. Hij dekt erg goed, maar lakt wel een beetje streperig. Om dit te voorkomen moet je met het lakken misschien iets meer lak op je kwastje en je nagel nemen dan je gewend bent. Het is een redelijk dik lakje.
De kleur daarentegen is heel erg mooi en zorgt ervoor dat je handen/voeten erg gebruind lijken! Een goed zomerlakje dus. Essie lakjes blijven ongelooflijk lang zitten en gaan dus erg lang mee! Ik heb deze ongeveer 5 à 6 dagen opgehad zonder enkele last van het chippen van mijn nagellak. (Ik gebruik nooit topcoat, alleen een basecoat.) Dupes voor deze lak heb ik nog niet echt gezien, behalve MAC Seasonal Peach van de SugarSweet collectie, dus ook Limited Edition.



______________________________________


Het volgende lakje is van Chanel en heet Nouvelle Vague. Volgens veel bladen is dit het nieuwe 'it'-lakje van deze zomer. Hij is uitgekomen bij de zomer collectie van Chanel (Les Pop-Ups de Chanel). Ik wist dat deze uit zou komen en dat hij erg snel zou gaan dus ben eind april meteen naar de Ici Paris gesneld. Ik was erg blij dat ik m meekreeg, want hij stond nog niet in de displays!
Het is een zeegroenig lakje, echt prachtig. Er zitten miniscule glittertjes in, iets wat je misschien kan zien als je goed naar de foto kijkt. Deze lak bleef redelijk goed zitten, hij chipte na ongeveer 3 dagen. Hij lakt wel goed, en krijg een goede dekking met ongeveer 2 laagjes. Een goede dupe voor deze is China Glaze: For Audrey of Essie: Greenport.



______________________________________

Het volgende lakje is een lakje van OPI en heet Done out in Deco. Deze komt uit de South Beach collectie. Dit is een prachtige lila kleur. Ik vind deze echt lila. Er zijn veel lila kleurtjes maar sommige zijn net iets lichter of donkerder. OPI lakjes lakken echt geweldig en dekken vaak in 2 lagen. Ook blijft een OPI lakje bij mij rond de 5 dagen zitten zonder problemen. Deze lila kleur zorgt voor een leuke nagellak look en is erg zomers. Dupes voor deze lak zijn heel veel verschillende nagellakjes: WIC van Herome heeft een lila lakje die je kan krijgen bij de Douglas. Kijk ook eens naar OPI: Do you lilac it?, Illamasqua Jo'Mina, Barry M: Berry Ice Cream



______________________________________

Het laatste lakje is van OPI en heet Suzy Says Feng Shui. Dit is een mooi helderblauw lakje. Hij komt uit de Hong Kong collectie, een collectie met prachtige felle kleuren. Ik heb veel van de Hong Kong collectie, maar deze was een van mijn favoriete. Ik draag dit soort kleurtjes erg graag, omdat het lekker gewaagd is en het je outfit iets extra's geeft. Deze blauw is lekker zomers (en past bij de lucht!) Hij is erg fel op je nagels. Dit lakje lakt werkelijk geweldig, hij is erg mooi dekkend binnen misschien wel 1 laagje. Ik doe er vrijwel altijd 2, maar het zou kunnen met 1 laagje. Ik vind deze kleur geweldig en kan me geen ideale dupe bedenken omdat ik het een uniek kleurtje vind.



______________________________________


Al deze lakjes heb ik gekocht op Ebay, behalve het Chanel lakje. Ik denk dat ik toch maar nog een post moet doen met nagellakjes.....

4 reacties:

  1. Leuke zomerkleurtjes! Van D' Go heb ik zelf ook, ik probeer meestal in meerdere dunnere lagen te lakken, om de strepen weg te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat probeer ik ook, maar dan is het te weinig en krijg je van die.... vlokkerige strepen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heey Kelly! heb je blog gevonden via de reactie bij mij :D Nouvelle Vague is zo'n mooi kleurtje <3 For Audrey lijkt er sterk op, maar het Chanel kleurtje heeft nog zo'n mooie shimmer erin zie ik! Nice!

    Succes nog met je blogje :)

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.