-

 

Follow on Bloglovin

Content

woensdag 1 september 2010

Latest beauty buy: ELF Cosmetics



Yay, ELF Cosmetics heeft nu ook een Nederlandse website! Het wordt weliswaar verzonden vanuit Frankrijk, maar het is nu makkelijker om hier te bestellen. Ik heb hier niet zo heel erg veel besteld, de verzendkosten zijn toch 7 euro en ik mocht niet teveel uitgeven omdat ik zoveel MAC spulletjes heb gekocht deze maand. Ik heb 18 euro uitgegeven, dus een paar kleine dingen gekocht!

Bij ELF zijn hun producten uit de reguliere lijn maar 1 euro. Ze hebben ook een Studio lijn, de wat meer 'professionele' producten. De meeste producten kosten 3,50.



So what did I get? Ik heb 2 producten van de Studio lijn, de Translucent Mattifying Powder en de Blushed/Bronzer duo. Van de reguliere lijn heb ik een paar nepwimpers, een all-over-color stick en een oogschaduw kwastje.





Dit is nou een product waar ik heel erg naar uitkeek! Veel mensen zeggen dat het lijkt op de NARS Laguna bronzer en Orgasm duo. Op een dag hoop ik deze twee te kunnen vergelijken. Ik heb het NARS duo niet, maar ik vind hem wel echt geweldig mooi.
Wat betreft deze, ik ben errrrg tevreden! De kleuren zijn perfect voor mijn huidskleur. Het is voor mij erg moeilijk een goede bronzer te vinden, of ze zijn te licht, of oranje, of je ziet gewoon niks. De verpakking is heel mooi, best wel zwaar, en heeft een spiegel zo groot als de binnenkant van het doosje zelf in de bovenkant. Bij het aanbrengen merkte ik wel dat het product erg poederig was, dus je moet niet zomaar met je kwast erin gaan en roterende bewegingen maken, dan verlies je heel erg veel product. Verder ben ik tevreden!





Dit is een translucent powder. Translucent betekent dat hij geen kleur heeft, dus zogenaamd 'doorzichtig' is. Ook heeft hij een matterende werking. Ik heb erg vette huid, dus ik hou van een matterend effect. Ik heb hem nog geen hele dag opgehad, maar zoals ik het nu zie doet hij voor zijn prijs het werk goed. Het sponsje zal ik niet zoveel gebruiken, maar hou ik er wel in voor als ik hem meeneem.




Deze all over color stick is bedoeld als een stick die je voor meerdere dingen kan gebruiken. Ogen, lippen en wang. Ik heb hem nog niet gebruikt voor deze dingen, maar ik kan zeggen dat hij erg shimmery is! Op mijn lippen is de kleur wel mooi, maar wel erg frosty. Het is een mooie donkerroze op mijn lippen. Ik hoop dat hij op mijn wangen wat beter uitvalt en de glitters een beetje worden verdeeld, want het is een erg mooie kleur! Ook ruikt hij naar snoepjes! Een erg zoete geur, dus.


Over de oogschaduw kwast heb ik hele goede dingen gehoord! Hij is erg dense. Dit betekent dat de haartjes goed op elkaar zitten en hij dus goed product oppakt. Ook brengt hij heel erg fijn aan. Het enige wat ik jammer vond was dat de letters op de kwast een beetje vervaagd waren en het hout in de metalen handel een klein beetje los zit. Maar voor 1 euro.. Ik zou er zo nog een bestellen!



Met de nepwimpers ben ik superblij! Ze zijn zooo mooi! Hier heb ik het erg snel opgedaan, ook nog niet geknipt naar mijn oog, maar er zal maar een klein beetje afmoeten. Wat een mooie nepwimpers! Ik vind ze erg natuurlijk. Ik ben er ontzettend blij mee en bestel er binnenkort nog wel een paar! Voor 1 euro, wie wilt dat nou niet?

Neem zeker even een kijkje op ELF! De Nederlandse website is www.eyeslipsface.nl
Er is ook een Belgische website, die was er eerder dan de NL. www.eyeslipsface.be

5 reacties:

  1. Het blush en bronzer duo heb ik ook en ik vind het ook een heel goed palletje. Nu wil ik ook een paar van die nepwimpers, ze zien er heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha wat grappig! Ik heb net ook een elf shoplogje gedaan:D I LOVE ELF

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil al sinds begin augustus bestellen, maar net de producten (vooral nagellakken) die ik wil hebben zijn nog steeeeds niet beschikbaar :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik heb ook al een paar keer bij ELF besteld en één keer bij de 'Nederlandse' webshop!
    Ik vind de bronzer (die met 4 kleuren, de lichtste kleuren) van de Studio lijn ook erg mooi!
    De 1 euro kwasten zijn erg fijn, gebruik zelf veel de oogschaduwkwasten en de smudgekwast.
    Verder ben ik niet zo fan van de 1 euro artikelen, vind de Studio lijn producten kwalitatief wel veel beter.
    Wil nog wel een keer wat nagellakjes uitproberen voor 1 euro, die heb ik nog nooit geprobeerd.
    Btw, ik ga je blog zeker volgen! Volg je me terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke dingetjes! Zeker die blush&bronzer in 1 :)

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.