-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 13 december 2010

Kerst wishlist 2010



Ik hóu van Kerst. Als ik mijn favoriete tijd van het jaar moet kiezen is het december. Ik hou niet van de kou, maar wel van de lichtjes, de sfeer, de warme chocolademelk, de kerstboom en het heerlijke eten met de familie. 
Natuurlijk hou ik ook van cadeautjes en heb ik stiekem ook een wishlist. Ik weet niet óf ik dingen ga krijgen, maar het is wel altijd leuk om een lijstje te maken. Hier kan je onbeperkt op zetten wat je graag zou willen hebben.. Dus dat ga ik ook mooi doen in deze post!

Natuurlijk zal mijn wishlist grotendeels uit beautyproducten bestaan. Dat vind ik gewoon heel erg leuk om te krijgen! Het is mijn hobby, wat ik leuk vind om te doen. Wat de meeste beauty addicts zullen zeggen: "Ik ben een verzamelaar." Zo ook ik. Laten we beginnen met mijn lijstje!




Benefit Her name was Glowla
PERFECTIE! Wauw, meer dan wauw. Ik wil deze zó ontzettend graag! Hij heeft alles! Blush, oogschaduw, 2 highlighters, een lipgloss en een mascara. Plus, de naam is geweldig, de verpakkingen.. Benefit is geweldig met giftsets.


Too Faced Pixie Perfect
Een tasje met een mascara, een mini TSFI, een oogschaduw quad, een duo bronzer/blush en een lipgloss. Aaaaaah! Hebben hebben! Kijk hoe dat tasje eruit ziet! Ik ben verliefd, hij is geweldig mooi en prachtig en ik wíl deze zó graag. Ik denk dat ik deze het liefste wil hebben. 


Make Up For Ever - Rock For Ever eye palette
Dit is een supermooi quad. Hij heeft precies de goede kleuren voor verschillende looks. Je kan hem natuurlijk maken, dramatisch en de verpakking is geweldig. De kwaliteit van MUFE is ook nog eens heel erg mooi, dus dit zou een supermooi palette zijn voor onder de kerstboom. 

NARS Orgasm Lust Lip and Cheek set
Ik denk dat ik mezelf op deze ga trakteren als ik in Londen ben. In Nederland is deze niet verkrijgbaar dus ik ga hem scoren in Londen! Ik wil al heel lang de Orgasm/Laguna duo en een lipglossje erbij is niet mis!


Dior Skin Shimmer - Amber Diamond
Prachtige highlighter, gewoon prachtig. Niet iets wat ik écht nodig zou hebben, mijn MAC Soft & Gentle MSF doet echt helemaal wat ik wil. Maar het is wél een supermooi dingetje. 

Benefit Powderflage
Iets wat ik gewoon al heel lang wil hebben. Gewoon echt al heel lang.

MAC Smoky Thrillseekers Pigments Set
Van A Tartal Tale collectie. BEAUTIFUL! Echt heel erg mooi, wil al heeeel lang pigments en dit zijn zulke mooi kleuren.

Nou goed, dit zijn dingen die ik dus graag zou willen hebben. Het liefst zou ik de MAC pigments willen hebben en de Too Faced Pixie Perfect set. Eigenlijk alles, maarja zo werkt het niet! Dit zijn wel dingetjes die ik erg leuk zou vinden. Sowieso is make-up eigenlijk altijd wel goed, maar met kerst hebben ze altijd van die speciale sets of wat dan ook die echt helemaal het einde zijn!

5 reacties:

  1. Hele leuke wishlist.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh! Het Orgasm Laguna duo wil ik ook!! Zowiezo hele leuke wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. MAC Smoky Thrillseekers Pigments Set

    die zag ik in de Douglas in A'veen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahh dat Benefit setje is echt tof, zou ik ook zeker blij mee zijn :d

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.