-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 4 januari 2011

Lancaster Go Purify masker review


Ik had voor mijn verjaardag een setje van 5 tester maskertjes van Lancaster gehad. Ik heb hiervan nu een review!
Wil je meer foto's zien en weten wat ik er van vind, lees dan gauw verder. Sorry dat de foto gedraaid is, ik krijg hem niet recht. Stomme Blogger. 
Lancaster is een fijn merk en biedt heel veel verschillende producten aan. Ze hebben ook veel huidverzorging waarvan deze maskertjes ook. Het zijn testers, een tube van 75 ml kost 22,50 en kan je kopen bij o.a. Ici Paris en Douglas.


Het masker is lichtgroen, best wel dik en ruikt erg lekker. Het is een purifying masker, dus om alles schoon te maken, je huid zacht te maken en het geeft een matterend effect. Hij is gericht op normale tot vette huid, maar hij is zo dik en fijn dat een droge huid hem ook goed zou kunnen gebruiken. 
Ik vond het volgende op de Douglas website:
"Het diep reinigende masker voor de normale tot vette huid bevat verschillende Mediterrane kruiden: kaneel, met anti-bacteriele en anti-septische werking, adstringerend werkende pimpernel en gember, dat tonifieert en stimuleert. Aangevuld worden de kruiden door in sponsjes ingekapseld bamboepoeder, dat overtollig talg absorbeert en de teint matteert. De huid wordt perfect gereinigd. Het resultaat is een heldere, matte, egale en stralende huid.
Nou moet ik zeggen dat ik het dan graag wil testen, om te zien of het product waarmaakt wat er over wordt gezegd. 


Hier zie je het masker op mijn gezicht. Niet letten op mijn hoofd, want ik kon niet lachen omdat het masker gedeeltelijk opdroogt. Sommige maskers worden zo droog dat ze afbrokkelen maar dat doet deze niet. Het wordt als het ware een vochtig laagje dat je er af moet wassen.

Ik heb hem langer dan 5 minuten erop gelaten, een minuut of 10 en toen afgewassen. Daarna ben ik met een toner over mijn gezicht gegaan en ik moet zeggen - hij was helemaal schoon. Er kwam niks, maar dan ook niks meer van af. Mijn huid was zacht en had inderdaad een matte uitstraling (wat ook snel weer weg was door mijn vette huid). Ik ben erg tevreden en vind dit echt een heel erg fijn masker, omdat je huidje brandschoon is na het gebruiken ervan.
Ik raad hem iedereen aan!

3 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.