-

 

Follow on Bloglovin

Content

3 reacties

Clarins Hydra-Quench Cream Mask


 Vandaag een review over dit masker. De HydraQuenche Cream Mask van Clarins! 
Ik heb een tester gekregen, maar er zit genoeg in voor een paar keer gebruik. 
Excuses voor het weinige posten van artikels, maar ik heb het super druk gehad met school, dat is nu gelukkig voorbij! Lees gauw mee voor de review. 





 Zoals je kan zien is het een redelijk dunne substantie. Het smeert goed uit, maar ik heb wel veel gebruikt voor 1 keer. 
Wat dit masker zou doen is het heel erg hydrateren binnen 5 tot 10 minuten. Wat fijn is aan dit masker, is dat je het opsmeert op een schoon gezicht, maar er geen water aan te pas komt bij het verwijderen van het masker. Dus als je haast hebt, is dit een heel erg fijn masker.
Zelf heb niet vaak haast, en zal ik niet snel een masker opdoen voordat ik weg moet, maar het is wel lekker snel! 

Wat de bedoeling is, is dat je het masker aanbrengt in een gelijkmatige laag over je hele gezicht. Hij hoeft er niet lang op te zitten - 5 tot 10 minuten. Het ruikt lekker en voelt erg fijn aan. Wat er gebeurd is dat je huid het masker als het ware opzuigt - het trekt in je huid. 
Na 10 minuten haal je de resterende masker resten van je gezicht met toner en watjes! Hierdoor is je huid nu super gehydrateerd en voelt het lekker zacht.


 Na 5 minuten...


Na 10 minuten...

Mijn ervaring? Je kan op de foto's zien hoe het masker is ingetrokken. Het lijkt alsof er veel is achtergebleven, maar het was een heel erg dun laagje. Als je het eraf haalt met toner en je huid is daarvan opgedroogd voelt het super zacht en het lijkt niet eens alsof je een creme hoeft te gebruiken.
Wel altijd doen, natuurlijk, maar je huid is zeker gehydrateerd, en het is lekker snel! 
Clarins is helaas wel prijzig, volgens mij is de prijs van dit masker fullsize rond de 30 euro.
6 reacties

Eyeko nagellak: Military & Vintage


Ik heb een tijdje geleden Eyeko nagellakjes besteld! Ik was heel erg benieuwd naar kleurtjes die ik nog niet had. Ik wilde eigenlijk meer kleuren, maar dat lukte niet omdat die onder andere ook uitverkocht waren. Maar bij deze presenteer ik u: Vintage Polish & Military Polish!




Vintage polish is een kleurtje die erg populair is in het voorjaar en de zomer. Het is een mooie pastel licht turquoise groen, 'jade' groen ook wel. Je hebt hier veel nagellakjes van.. China Glaze - For Audrey, Barry M - Mint Green, Chanel - Nouvelle Vague en vast nog veel meer. Ik vind hem erg heel schattig en leuk! Op het etiket staat ook nog eens "For Elegant Nails". Dat maakt het wel helemaal af, vind je niet?

Military polish is een militair groen. Hij is écht militair groen want hij lijkt precies op de kleur van een militair zijn uniform. Deze kleur is op het moment best wel in, misschien ben ik al iets te laat... Maar ik stem eigenlijk nooit mijn nagellak af op het seizoen of mijn kleren - ik doe op waar ik zin in heb! Deze kleur is echt leuk en stoer en maakt een stoere outfit bijvoorbeeld helemaal af. Op dít etiket staat "For Brave Nails". Een nagellakje voor dappere meiden dus!

 Swatch van Military Polish

Swatch van Vintage Polish

Ik vind de lakjes op zich wel oké werken. Ze zijn wat dunner en waterig bij het eerste laagje, maar bij het tweede laagje lijkt dat een stuk minder. Ook bleven ze verbazingwekkend lang zitten! Ik heb voor de lol geprobeerd nailart te stempelen op de Military Polish, en dat bleef zitten! Misschien ook te danken aan mijn topcoat, maar hij bleef zeker langer zitten dan andere lakjes.
Eyeko nagellakjes kosten 4 euro en je kan ze bestellen bij de Eyeko website. Bestel je wat, voer dan mijn code in voor een leuk extraatje bij je bestelling: E13178
7 reacties

FOTD/EOTD 26-1-2011


Vandaag weer eens een FOTD! Dit droeg ik niet de dag van vandaag, maar heb ik deze week wel gedragen. Het is een simpele, natuurlijke, makkelijke look, iets wat ik wel vaker draag op een doordeweekse dag.



Dit was de ooglook - heel simpel en au naturel. Ik vind een natuurlijke look erg mooi voor doordeweeks en op een normale dag, maar ik heb er niet elke dag tijd voor omdat ik om 6 uur op moet. 
Onder mijn fullface foto komt een lijstje te staan van alles wat ik heb gebruikt, dus ben je benieuwd naar een kleur dan staat hij daar! 


Dit is dus de fullface foto! Het is jammer, want op foto's zijn looks altijd fletser en minder mooi dan in het echt. Wat vinden jullie?

Wat heb ik gebruikt?

FACE:
MAC Pro Longwear Concealer NW35
Everyday Minerals Pressed Powder in Golden Beige
MAC Fix+ Facial Setting Spray
NARS Blush in Torrid

EYES:
Wenkbrauw potlood van Yves Rocher en wenkbrauw gel van de Hema
Urban Decay Primer Potion
MAC Grain eyeshadow
MAC Handwritten eyeshadow
MAC Vanilla eyeshadow
L'Oréal Super Liner (Lineur Intense)
Clinique High Impact Lashes mascara

LIPS:
Carmex
MAC Mehr lipstick
5 reacties

Lush shoplog #2


Toen ik bij Lush was had ik heel veel ingeslagen! Ik had al eerder een deel 1 geschreven, vandaag dus deel 2.
Dit was eigenlijk mijn eerste aankoop - dit heb ik allemaal in één keer gehad.
Misschien weten jullie de actie nog - koop voor 30 euro aan producten en krijg een cadeau of goodiebag naar keuze. Dit is dus mijn eerste aankoop waar ik iets heel moois bij kreeg.



Om aan 30 euro te komen kocht ik voor mezelf Big Blue bruisbal en Tea Tree Water.
Ik moest nog cadeaus kopen dus het kwam hartstikke goed uit dat er een actie was - voor de rest van de 30 euro heb ik cadeautjes gekocht. 

Big Blue is een bruisbal die heerlijk ruikt naar vakantie! Hij is zo schoon en heerlijk oceaanachtig. Je bad wordt ook heel mooi blauw, ik ben fan. Er zit zeewier in en citroen- en lavendelolie voor een heerlijk verzorgend bad.
Tea Tree Water is een tonic, ofwel toner genoemd. Het is een sterke toner speciaal voor een normaal tot gemengde huid, perfect voor een onzuivere huid. Ik heb zéker een onzuivere huid en wilde deze toner al een tijdje proberen. Tea Tree bevat reinigende en desinfecterende eigenschappen en erbij heeft Lush grapefruit en jeneverbes gevoegd. Ik ben heel erg tevreden, ik vind hem echt superfijn werken voor mijn huid. 



Al snel zat ik aan de 30 euro. Ik was een van de eerste en ik vroeg aan de verkoopster welk pakket het beste bij mij paste. Nu ben ik geen meisje dat van zoete Lush dingen houdt, doe mij maar wat frisser en kruidiger, dat vind ik veel lekker dan een suikerspin in bad of in de douche. 
De verkoopster kwam met het cadeau "Winter Wonderland", een fenomenale hatbox gevuld met heerlijke goodies! Er zat behoorlijk wat in.. Ik nam het cadeau met liefde aan - ik schrok toen ik zag wat het waard was! (90 euro) Thank you, Lush! Wat zat er allemaal in deze mooie hatbox?


Je kan de namen zien van alle producten op de foto. Ik ga nu even verder op de producten in.
Glögg is een kruidige showergel met kaneel, patchouli en verschillende fruit oliën. Ik vind hem heerlijk onder de douche, heel erg kruidig en erg goed voor de winter!
Rub Rub Rub is één van mijn all time favorites van Lush. Ik heb deze ooit een keer gekregen, werd er verliefd op en ben echt blij dat hij in dit pakket zat. Deze scrub is een scrub die naar zee ruikt, bevat veel zeezout, mimosa en jasmijn. Hij is erg lekker kruidig en heerlijk voor de huid. Hij maakt je huid ook superzacht.. I love it. 
Vanilla Dee-Lite is een bodylotion met (natuurlijk) heerlijke vanille. Hij bevat ook nog eens kiwi, cacao boter en kokosnoot olie, wat ervoor zorgt dat je huid heerlijk ruikt en heerlijk zacht wordt.
Turkish Delight is een douchecreme die gebaseerd is op rozen. Rozenblaadjes, rozenwater en rozenolie. Ook zit er jasmijn in, verschillende oliën en cacaoboter. Dit moet je inmasseren en dan even laten zitten, en dan krijg je een heerlijk zachte schone fris ruikende huid. Ik wilde deze al een tijd proberen, ook omdat hij best wel prijzig is. 
Iced Wine is een shower jelly! Ik vind shower jellies altijd heel grappig. Ik heb nu net bijna Sweetie Pie opgemaakt, en dan ga ik over naar Iced Wine. Iced Wine is gebaseerd op een Canadese wijn, gemengd met verschillende fruit geuren. Hij is erg lekker! Gebruiken met een puff en je krijg super veel schuim. 
Lip Dip is een lipscrub. Zelf dacht ik altijd dat een lipscrub overbodig was, maar ik vind deze toch wel heel erg fijn. Hij is lekker zoet citroenig en hij scrubt je lippen niet alleen, maar voedt ze ook nog eens. Heel erg fijn!
Sugar Plum Fairy sugar scrub is een schattige sugar scrub, die ik ook erg fijn vind om te gebruiken voor mijn bovenarmen en bovenbenen. Ze zijn best wel ruw, dus doe hier wel voorzichtig mee - sommige mensen met een té gevoelige huid vinden deze scrubs te hard. Ik heb deze nog niet gebruikt omdat ik nog een andere sugar scrub heb open staan. 
Aqua Mirabilis body butter - Body Butters van Lush zijn werkelijk geweldig. Ze zijn voedend, scrubbend, ruiken lekker en doen wonderen voor je huid. Ze zijn niet te hard maar niet te zacht als scrub, en als ik een bodybutter gebruik hoef ik eigenlijk geen bodylotion meer te gebruiken. Aprikozenpitolie en cacao boter voeden je huid terwijl amandelen je huid scrubben. Het laat als het ware een laagje achter op je huid, waardoor een body butter zo voedend is. (probeer ook eens Buffy!)
Porridge zeep is een zeep die erg lekker ruikt en er grappig uit ziet. Deze staat in de badkamer als handzeep, maar ik gebruik hem niet zo vaak omdat onder andere Snow Cake er naast staat.. 
Too Drunk Emotibomb leg je op de grond van je douche. Het water maakt hem langzaam op waardoor er heerlijke geuren naar boven komen. Ik hou zelf erg van Emotibombs, maar deze ruikt wel heel erg lekker. Hij is zoet, maar ook wel weer niet, wat kruidig. Heel erg lekker in ieder geval, zeker proberen tijdens het douchen ook - een soort van aromatherapie. 
Once A Year massage bar - Met Massage Bars doe ik zo ontiegelijk lang. Ik denk dat deze geen ander verhaal is. Hij is wel heel erg leuk roze, met het witte snorretje. In het witte snorretje zitten ook nog een glitters verwerkt, ook leuk! Deze bevat cacao boter en shea butter. Ook verschillende oliën om je huidje te voeden en hij ruikt heel erg lekker en schoon.
Double Chic Lip Tint is een lippenbalsem met een bruin tintje - die je bij mij niet zo snel zit. Eerlijk gezegd vind ik de Lip Tints niet zo heel erg fijn werken, maar dat zal wel iets persoonlijks zijn..

Ik weet van sommige mensen nog dat ze de goodiebag actie hebben bij verschillende Lush winkels. Kijk zeker even, het is echt de moeite en de 30 euro waard!
Wat vinden jullie?
4 reacties

Barry M nagellakjes


Vandaag een korte post, heb het super super druk met tentamens! Ik laat even snel wat lakjes zien. 
In Londen heb ik twee nagellakjes van Barry M gekocht. Ik was er altijd al benieuwd naar want ze schijnen echt super fijn te zijn! Ik heb een roze gekocht, Pink Flamingo en de Crackle Polish! Laten we gauw kijken naar swatches.


 Links Pink Flamingo, rechts de Crackle Polish!


Hier zie je Pink Flamingo! Een echte felle barbie roze, zo eentje had ik er nog niet. De lak lakken heel fijn, maar zijn een beetje streperig. Heel erg zomers!


Hier zie je Pink Flamingo met de Barry M lak er overheen. Grappig dat je kan zien dat ik op het midden iets teveel heb aangebracht, zo krijg je grote vlakken crackle polish. 

Tot snel met weer een rits aan posts, maar nu heb ik het echt heel druk!
3 reacties

St. Ives Apricot Scrub


In Londen heb ik een aantal mooie producten gekocht waar blogposts over zullen komen! Vandaag de St Ives Apricot Scrub, een super bekende scrub die ik wel móest uitproberen. 



Deze scrub is blijkbaar de nummer 1 verkopende scrub in Amerika en in het Verenigd Koninkrijk. Het is een scrub die is gericht op een onzuivere huid. Hij voorkomt onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Het is een zachte scrub die efficiënt te werk gaat door de reinigende werking van de huid. Hij haalt al het vuil weg. 


Deze scrub is olie vrij, heeft 2% salicylic zuur, een zuur wat vooral gebruikt wordt in producten die acné tegengaan en wat érg goed werkt. Ook bevat de Apricot Scrub 100% natuurlijke producten.

De hoofd ingrediënten zijn abrikoos, die bevat veel vitamine A en antioxidant, die heel natuurlijk zijn. Ze zijn ook heel erg voedend en zacht. Daarnaast bevat de scrub maismeel. Het is een sterk, zacht en natuurlijk ingrediënt die zorgt voor celvernieuwing in de huid. Als laatste is de walnoot erg belangrijk. Die staat bekend voor zijn harde huid maar gestampt zorgt het voor een perfect scrub-ingrediënt die niet te hard is op de huid. Deze zorgt voor een mooie zachte huid.
  


Is het nou echt waar? Is deze scrub zo fijn en goed dat hij de nummer 1 verkochte scrub is? 

Ik moet zeggen, het is een hele fijne scrub. Hij is heel zacht maar effectief tegelijk. Het is fijn dat alles natuurlijk is en ik vind het ook erg lekker ruiken. Je ziet op bovenstaande foto goed de stukjes gemalen walnoot 'huid' zitten, en die zijn zeker niet te hard op de huid. Ik vind het echt een hele fijne scrub! Ik heb na een paar keer gebruiken nog niet gezien of hij echt verbeterend is voor mijn poriën, mee-eters en onzuiverheden, maar we gaan het vanzelf zien!
10 reacties

Londen shoplog januari 2011



Zoals jullie allemaal weten ben ik naar Londen geweest afgelopen weekend en ik heb natuurlijk flink met geld gesmeten. Hier laat ik snel foto's zien van alles wat ik heb gekocht, beauty & fashion wise!


Ten eerste, Londen is echt het shopping walhalla! Wauw, wat een winkels, echt geweldig en heerlijk om daar rond te lopen. Overal dacht ik "Daar wil ik heen!" en "Ohhh die winkel wil ik zien!"
Ik ben ook naar erg veel winkels geweest en heb toch veel geld uitgegeven. Niet alleen aan kleren maar ook aan eten en dingen daar doen. Ook het openbaar vervoer had wat investering nodig, maar het is wel ideaal daar, zo'n  grote metro verbinding.

Verder naar de shoplog! Ik zal nog een post maken met wat foto's en een verhaaltje van wat ik heb gedaan. 


Hier zie je aankoopjes van Superdrug en Boots! Ik kon niet wachten daarheen te gaan omdat ze daar toch wel veel merken hadden die ze hier in Nederland niet hadden. Ik heb daar uiteindelijk toch niet veel gehaald omdat ik had wat ik wilde hebben. Van links naar rechts zie je: 
  • Boots kam - een hele mooie dikke grove kam die waarschijnlijk langer meegaat en minder snel kwijt is dan mijn normale houten grove kam. 
  • Barry M crackle nail polish! Eindelijk! Ik heb de crackle te pakken!
  • Barry M Pink Flamingo nail polish
  • Rimmel lipstick Soft Coral (een van mijn favoriete lippenstiftjes, alleen die hebben ze in NL uit het assortiment gehaald)
  • Carmex lippenbalsem (zo benieuwd!)
  • Maybelline Pure Liquid Mineral foundation (favoriete foundation maar niet te koop in NL)
  • L'oreal Super Liner (favoriete eyeliner maar 11 euro in Nederland en 6 pond daar!)
  • St. Ives Apricot Scrub (ook zo benieuwd..)
  • Batiste droogshampoo voor brunettes
  • L'oreal Nutrisummer zelfbruiner
In totaal kostte dit denk ik rond de 30/35 pond!




Hier zijn wat spulletjes die ik heb gekocht bij Selfridges en Harrods. Er zit ook wat tussen wat ik van mijn lieve vriendje heb gekregen nog voor kerst, ik mocht wat dingetjes uitkiezen!
Ik heb bij MAC de Mehr lippenstift (14,50p) gekozen van de Mickey Contractor collectie! Een hele mooie matte donkerroze kleur, past helemaal in mijn straatje! Ik heb ook bij MAC de 219 pencil brush (18p) gekozen, die wil ik al een tijdje en dit was dus eigenlijk de perfecte kans. Bij NARS heb ik een blush gekozen, Torrid (20,50p). Ik zag Orgasm/Super Orgasm en Deepthroath maar die waren toch niet helemaal zo geweldig dat ik ze moest hebben. Torrid was wel meteen geweldig mooi en prachtig, dus die heb ik meegenomen.
Ook heb ik van Clinique de Pore Minimizer Instant Perfector (16p) gekocht en die werkt als een trein! Ik zal hier nog een aparte review over schrijven. 
Bij Harrods kocht ik een setje van Clinique (14p) die ik al eerder heb gehad, met een oog make-up remover, een oog crème en een mascara. Ze zijn alle drie heel erg fijn dus die kon ik niet laten liggen. 

 Swatches van Mehr en Torrid.


Bij Lush heb ik niet veel ingeslagen, ondanks dat het daar een stuk goedkoper is dan hier. Ik heb in de afgelopen maanden zoveel Lush gekocht dat ik écht niks nodig had of wilde kopen. Ik heb desondanks een bruisbal gekocht, Geo Phyzz (2,50p) die ik meteen in het hotel heb opgemaakt, en ik heb een gezichtsmasker gekocht die niet in de koelkast hoefde. Dit is Mask of Magnaminty, (4,50p) waar nog een aparte review van komt.


 Dit zijn laarsjes van de Zara, zulke zoek ik nog al een tijdje! Ik ben er heel blij mee, ze waren 15 pond.


 Dit jurkje is van Lipsy! Hij lijkt best wel lang maar komt gewoon tot het midden van je bovenbenen. Het is een supermooi jurkje. Deze heb ik voor 25 pond gescoord bij Topshop, hier is een betere foto van Asos. 


Het volgende is allemaal van Primark!
 Dit is een heel leuk mooi tasje waar ik heel blij mee ben, deze was 12 pond volgens mij. Vooral de gevlochten banden vind ik leuk, doet me een heeeel klein beetje denken aan een Mulberry Alexa. 

 Dan zie je hier nog een hele lieve badmuts (1,50p), altijd handig, poederroze ballerina's (8p) met strikjes en kant (aaaaah so cute) en een leuke dikke panty met roze strikjes (2p)

Daarnast ben ik gek op oversized lange vesten! Deze vooral, een gebreide met een kabelmotief erin, echt heel fijn en leuk! Ik draag hem as we speak en hij zit heel lekker, de kleur is leuk en hij past bij veel dingen! Hij is best wel grof gebreid dus het is niet het warmste vest, maar hij is lekker voor thuis of met een shirt met lange mouwen eronder. Deze kostte 15 pond.

Wat vinden jullie?

5 reacties

NOTD: Essence - Copper Rulez!


Hier een NOTD met een lakje van de Metallics collectie van Essence - Copper Rulez! Lees verder voor meer foto's.



I love Harry Potter!


Het is een mooie gouden koperkleurige lak met heel veel glitters! Heel heel erg mooi en dekkend binnen 1 laagje. Hij was dan wel aan het chippen na één dag, maar wel superleuk en mooi! 


Die streepjes kan je verticaal, horizontaal of diagonaal krijgen door het magneetje de kant op te houden zoals je de strepen wil. Wil je diagonale strepen zoals bij die van mij, hou je het magneetje heel dichtbij je nagel en dan diagonaal, zo krijg je diagonale streepjes. Het is heel simpel en heel erg leuk en origineel!

Wat vinden jullie?
5 reacties

London baby!

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik net een nachtje in Londen. Ik blijf hier tot maandagavond en heb er superveel zin in.


 Ik weet zeker dat ik het op het moment heel leuk heb, en ik heb nog een post ingepland tot dinsdag.

 Begin volgende week komt deel 2 van de Lush shoplog en er komt natuurlijk ook een Londen shoplogje!

Fijn weekend allemaal!


4 reacties

Lush shoplog afgelopen weken... #1


Ik heb de afgelopen weken heel erg veel van Lush gekocht. Normaal koop ik het niet zo vaak maar door die actie (spendeer 30 en krijg een cadeau/goodiebag naar keuze) werd het toch wel verleidelijk... Ik ben de maandag na kerst, wanneer die actie ingaat, om 12 uur naar Lush gegaan en heb toen een onwijs cadeau gekregen, maar die komt in deel 2 van de Lush shoplogjes. Deze post gaat over random bezoekjes aan Lush in o.a. Maastricht en Haarlem.



Dit heb ik ingeslagen voor mezelf bij Lush Maastricht. Ik heb toen 30 euro gedeeld met een vriendin en later de goodiebag gedeeld. 
Ik heb 2 emotibombs gekocht: Up You Gets & Sex in the Shower.  Emotibombs zijn een soort van platte bruisballen die je op de grond van je douche ligt. Deze lost op door het water wat er langs stroomt en erop valt en er komen dan heerlijk ruikende dampen vrij, een soort van douche aromatherapie. Ze kosten 3,30.
Up You Gets is een fruitige frisse emotibomb met limoen, citroen en grapefruit. 
Sex in the Shower is een 'sexy' zachte emotibomb met geranium, gember, roos en ylang ylang.

Ik heb ook nog een Shampoo Bar gekocht, Jumping Juniper. Ik vroeg om een bar die je haar zacht maakte en ze gaf me deze, die ook vet haar tegengaat. Ik ben er zo blij mee! Het werkt heel leuk, je maakt het nat tussen je handen en je krijgt veel schuim en het lijkt net alsof er een soort creme van de shampoo bar af komt. Ook doe je er heeeeeeeel lang mee, dus het is ook nog een duurzaam. 
Jumping Juniper gaat vet haar tegen en bevat lavendel, jeneverbes en citroen en limoen. 
Deze kosten 8,30.

 Dit kreeg ik uit de goodiebag van Maastricht! Grass, douchegel en een bubble bar, the Bearded Lady. 
Grass is een douchegel met sappen van wheatgrass, vol met anti-oxidanten dus supergoed voor je huid! Hij ruikt ook werkelijk naar gras, maar met een vleugje citrus er doorheen. Ik denk dat hij veel lekkerder is in de douche en in gebruik dan wanneer je eraan ruikt in de winkel.
the Bearded Lady is een kerst artikel.Hij ruikt heel zoet, echt naar zeep en heel schoon om het maar zo te zeggen. Deze schijnt je huid superzacht te maken dus we gaan het merken!


Ik heb laatst weer 30 euro gedeeld met mijn zus en mijn broertje en ik heb één bruisbal gekocht: Calavera. Hierbij hebben we de goodiebag gedeeld en kreeg ik Cinders en So White bath ballistics dus gratis!
Calavera is een bruisbal vol met kleuren, en hij ruikt heel fris, echt heerlijk! Ik ben heel benieuwd hoe deze er in bad uitziet.
Cinders is een kleinere bruisbal die ruikt heerlijk naar een kaneelachtige feestlijke geur en de oranje dingetjes die erop zitten die geven een kraak geluidje, net snoepjes! Deze wilde ik al heel lang, maar niet gekocht en toen kreeg ik hem in de goodiebag! 
So White is een hele zachte creme geur, die denk ik ook heel goed voor je huid is. Ik ben heel benieuwd, ook of er wat in het midden zit. 

Hebben jullie wat gescoord in de Lush afgelopen weken met de actie?
6 reacties

The Body Shop - Tea Tree Blotting Tissues (review)


Ik was de week na kerst in Maastricht bij een lief vriendinnetje Willemijn en die woont rondom Maastricht dus gingen we ook een dagje shoppen! Ik wilde al een tijdje fijne blotting papers maar ik had nog niet iets gevonden wat me echt aansprak. Maar deze, deze vond ik wel interessant..


Voor sommigen: wat is blotting paper? Het zijn hele dunne papiertjes die heel goed de overtollige vettigheden en olie op je gezicht weghalen door voorzichtig het papiertje over delen van je gezicht te deppen, te blotten. Hiervoor veeg je niet je make-up weg maar slurpt het papiertje de olie op. 


De tissues zitten in een kartonnen doosje die je kan openvouwen. Op de achterkant kun je hem dichtmaken door hem dicht te schuiven. 

 
De tissues kan je heel makkelijk uit de verpakking trekken en er komt dan heel makkelijk een tissue uitglijden.


Het is heel dun papier, lijkt op die van sigaretten vloeitjes. Hij is groen, hij bevat Tea Tree:
"Tea tree olie is niet alleen rustgevend en ontsmetten, is het in staat van indringend in de onderste huidlagen met zijn anti-inflammatoire, ontsmettingsmiddel, pijnstillend en wond-genezing qualities.
Tea Tree geneest wondjes en zorgt voor herstelling van de huid, iets wat dus goed zou werken bij acné. The Body Shop heeft nog veel meer producten waar Tea Tree in is verwerkt, in deze blotting papers zal niet verbazingwekkend veel zitten omdat het een tissue is om overtollige olie van je huid te halen.


Ik heb een erg vette huid, dus deze tissues waren heel fijn omdat ze ook geschikt zijn voor een vette onzuivere huid. Hier zie je één keer deppen over mijn voorhoofd, op het plekje tussen mijn wenkbrauwen. Zie je hoeveel er vanaf komt?! Als ik mijn hele gezicht doe zie je uiteindelijk geen verschil meer tussen de kleuren, het papiertje heeft al mijn vettigheid weggehaald. 



Zien jullie verschil?

Blotting tissues met tea tree kosten 4,00 bij alle vestigingen van The Body Shop!

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.