-

 

Follow on Bloglovin

Content

zaterdag 11 augustus 2012

Chanel Illusion d'Ombre - 83 Illusoire


Als beautylover is het heel makkelijk om weg te dromen bij verschillende merken of producten. Het maken van een wishlist is no problemo, geef me pen en papier en ik kan uit mijn hoofd een hele lijst vol met spulletjes pennen die ik nog wil hebben. Deze producten daadwerkelijk aanschaffen is een ander verhaal... Want mijn guilty pleasures zijn de producten met een prijskaartje waar je nekhaar recht overeind van gaat staan. Chanel, Dior, Helena Rubinstein, MakeUp For Ever, Benefit... Geweldige merken waar ik zóveel van wil hebben, maar die wat verder weg liggen.
Maar soms.. Soms moet je gewoon. Because you're worth it. Mijn aanschaf was de Chanel Illusion d'Ombre, een cream eyeshadow in een prachtige donkergrijs/paarse kleur. 


De Illusion d'Ombres zijn crème oogschaduw die longwearing moeten zijn. Ze zouden dus een tijdje moeten blijven zitten. Als je een Illusion d'Ombre aanschaft krijg je naast de oogschaduw ook een kwastje bij je oogschaduw. Altijd leuk om te hebben, natuurlijk.  Het kwastje is zo'n kwastje met een kapje die je op de onderkant kun schuiven zodat je je kwastje beschermd mee kan nemen, en met het gebruiken kan verlengen voor makkelijk gebruik. Het is een synthetisch dun kwastje, die licht schuin is afgesneden. Ik vermoed dat dit is gedaan zodat je eventueel precies een lijntje kan zetten en je kwast dus op verschillende manieren kan gebruiken. Erg handig!De verpakking is een glazen potje. Het formaat komt vrijwel overeen met een MAC paintpot, alleen is de Illusion d'Ombre iets groter. Eigenlijk onnodig, omdat er vier gram in een Chanel Ombre zit en een MAC paintpot vijf gram product bevat. Desondanks is de verpakking mooi strak, met een glanzende zwarte plastic dop met het Chanel logo op de bovenkant. 


De kleur is werkelijk prachtig. Ik had eerst in gedachten een bruintint te nemen, maar deze kleur sprong er zo uit. De kleur is 83 Illusoire. De basis van de kleur is een donkergrijs, maar deze Ombre heeft een prachtige paarse ondertoon in het grijs zitten. Er zitten ontzettend veel shimmer in. Deze zijn er heel fijn in verwerkt, dus bij het aanbrengen voel je deze totaal niet zitten. De kleur is een mooie basiskleur, maar kan ook op zichzelf gedragen worden, daar is hij opvallend genoeg voor! Het is een vrij neutrale donkere kleur, een kleur die bij veel mensen gebruikt kan worden. Hij zal wel goed in de smaak vallen bij mensen met bruine ogen door de paarse ondertoon, die er voor zorgt dat bruine ogen zeker meer uitspringen.
De Ombre voelt bij het aanraken aan als een soort van mousse. Het is anders dan andere crème oogschaduw, die zijn allemaal erg vast en deze Ombre is daarentegen heel luchtig.

(flits)

(daglicht)

Op de foto's is de paarse ondertoon wat minder te zien dan in het echt. De shimmer komt wat minder goed naar boven in foto's, maar hij is nog wel te zien. Een hele mooie kleur, ik kan niet wachten om er een look mee te maken. Deze zal ook gauw in een artikel verschijnen! 
De Illusion d'Ombres zijn te koop bij elk Chanel schap in de meeste parfumeries. Ik heb mijne aangeschaft bij Sephora. Hier kost de Ombre 29 euro. Neem zeker even een kijkje, ze zijn erg fijn!

Enjoy!

1 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.