-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 22 november 2012

Estee Lauder Daywear BB cream


Voor mijn verjaardag had ik van twee lieve vriendinnen deze Estee Lauder BB cream gekregen. Ik ben een fan van BB creams en vind het concept ook erg interessant. BB staat voor Beauty Benefit en de meeste BB creams zijn erg goed voor je huid. Zo ook deze BB cream, want deze BB cream heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Zoals we allemaal weten, zijn antioxidanten super voor je huid. Een antioxidant zorg ervoor dat giftige stoffen en radicalen worden tegengegaan. Dat betekent voor huidsverzorging dat een antioxidant je huid lekker schoon en fris houdt.


Zoals je kunt lezen heeft deze BB cream een SPF van 35, dus een hoog gehalte aan zonbescherming. Dat maakt hem erg fijn om in de zomer te gebruiken. Op de achterkant staat ook dat deze BB cream hydrateert, je huid een mooie glans geeft, je huid uiteraard beschermt en je huid mooier maakt omdat deze BB cream helpt tegen huidveroudering. Allemaal pluspunten lijkt me. Estee Lauder stelt dat je met deze BB cream een perfecte teint krijgt. Ook is deze BB cream olievrij, heel fijn voor de mensen die een vette of gemengde huid hebben. De BB cream is erg dik, dikker dan andere BB creams die ik heb geprobeerd. Ik vind dat wel fijn, dat maakt het aanbrengen makkelijker en zorgt ervoor dat je niet teveel gebruikt. Deze kleur is 2 Medium - hij komt ook nog in 1 Light. De crème smeert heel erg fijn, blend goed en ruikt ook erg lekker. Er is dus wel parfum in verwerkt. Hij dekt redelijk goed, zoals je hieronder kan zien.


Zoals je kan zien heb ik rode plekjes en vooral veel verschillende kleuren in mijn huid. Mijn wangen zijn veel lichter dan het gebied rondom mijn mond en vooral mijn voorhoofd. Mijn voorhoofd is één of twee tinten donkerder dan de rest van mijn gezicht. Daarom kies ik altijd voor een foundation met redelijke dekking. En hier heb ik de BB cream aangebracht. Hij lijkt een tikje te donker, maar dat komt door de flits. Ik ga hem niet gebruiken in de winter, omdat ik dan nog ietsje lichter wordt en dan is hij net even te donker. Je kan zien dat hij redelijk goed dekt en het wel de goede kleur is omdat hij aansluit bij de kleur van mijn voorhoofd, wat de eigenlijke kleur van mijn huid is. De finish is ook erg mooi: absoluut niet glanzend, maar ook niet mat. Het zit er net tussen in, wat ik heel mooi vind. Als je geen vette huid heb zou je in principe geen poeder hoeven te gebruiken. Hij voelt ook heel fijn aan, redelijk droog en dat is voor iemand met een vette huid een enorm pluspunt.  


Hier heb ik de BB cream en de rest van mijn makeup op, hier is de crème ook afgepoederd. Ik vind hem ontzettend natuurlijk eruit zien, hij is absoluut niet cakey en voelt erg fijn aan. Hij is erg licht maar geeft je toch genoeg dekking en dat maakt deze BB cream nou zo fijn. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er maar twee kleuren zijn. Ik zou alleen Light kunnen gebruiken als ik echt heel licht ben in de winter, want het grootste deel van het jaar is Medium voor mij de goede kleur. Een ander nadeel is de prijs. Volgens mij kost de Daywear BB Cream ongeveer tussen de €30 en de €36, wat een flinke duit is voor een BB cream. Je kunt hem kopen bij de meeste parfumerieën. Enjoy!

2 reacties:

  1. Ik denk inderdaad ook dat hij in de zomer wat beter is maar hij ziet er iig wel goed uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de dekking wel erg mooi.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.