-

 

Follow on Bloglovin

Content

About

Ik ben Kelly. Ik ben 20 jaar en ben een afgestudeerd HBO-pedagoog (class of 2012!). Momenteel werk ik fulltime in de kinderopvang branche. Ik woon in Haarlem op mezelf, in een klein huisje van 25m2. Mijn huis is rommelig, staat vol met spullen en is helemaal mij. Ik ben gek op mijn stad, Haarlem is één van de mooiste plekjes van Nederland. Wat zeg ik? Eén van de mooiste plekjes van de wereld. 

Mijn leven bestaat dus naast mijn baan uit leuke dingen doen met vrienden, familie en mijn vriend. Ik hou van feestjes (maar niet zoveel dat ik niet meer kan bewegen), shoppen, verjaardagen, lekker eten, mijn huisje, films/series en boeken. Ik vind het prima om een aantal dagen thuis te zitten en te niksen: dat kan ik serieus echt heel goed. 

Beauty is voor mij een uitlaatklep, iets waar ik een passie voor heb. Naast mijn eigen passie doe ik ook wel eens visagie op anderen. Ik heb al een aantal bruiloften achter de rug, oefen graag op vrienden of familie en heb ook een aantal andere jobs gedaan. Ik heb hier geen opleiding voor gedaan: ik ben er ingerold omdat make-up oprecht mijn hobby is. Op een andere pagina staat een mini portfolio, misschien vinden jullie het leuk om te zien wat ik tot nu toe heb gedaan. 

Een echte reden voor onze blog heb ik niet. Waarom zou ik? Het is een hobby, ik zie het niet als een verplichting en ik doe waar ik zin in heb. Ik zie het als een soort van online beauty dagboek dat ik graag deel met anderen. So feel free to share. 

Enjoy!

____________________________________________________________________________________

Hoi allemaal!
Mijn naam is Shanna. Ik ben 20 jaar oud en studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Zelf woon ik niet erg ver van Utrecht vandaan; ik woon in Nieuwegein. Ik heb daarom ook besloten niet op kamers te gaan. Qua financiën ga ik er alleen maar op achteruit en ik heb het thuis prima! Naast mijn lieve oudertjes woon ik er ook nog met mijn hond, Floris.
Beauty heb ik in de eerste instantie ontdekt door Mascha van Beautygloss.nl Zij was de eerste met een echte beautyblog en via haar ben ik ook ander blogs gaan bezoeken. Zo is mijn interesse voor beauty enorm gegroeid en ben ik er heel bewust mee bezig hoe ik me opmaak. Sinds mijn 16e (denk ik) is dit zo begonnen. Net zoals Kelly heb ik eigenlijk everything make-up geleerd van het internet en het toepassen van de tips op mezelf.

Op zich ben ik me heel bewust hoe ik eruit zie. Ik zie er graag leuk uit (wat betreft beauty én fashion), en ik let er ook echt wel op hoe ik erbij loop. Ik zou alleen geen fashionblog kunnen bijhouden, denk ik. Daar heb ik sowieso te weinig kleren voor en ik denk dat ik door over make-up te bloggen mensen ook nog wat kan bijbrengen. Want leuke kleren, die kopen we gewoon bij mijn favoriete webshop Asos! Hihi.

Mijn lievelingsmerk is absoluut MAC Cosmetics. Nou moet ik zeggen dat ik er niet bijster veel van heb, maar de verpakkingen en kleuren blijven me altijd aanspreken. I blame the internet for it.
Schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Liedjes, gedichten, verhaaltjes, ik schreef het allemaal. Toen ik het bloggen ontdekte merkte ik meteen dat ik het leuk vond. Voor Peaches And Pinks heb ik heel wat verschillende dingen in petto! Dus ik zou zeggen, blijf terugkomen want ik weet zeker dat jullie de posts die Kelly en ik gaan plaatsen heel erg leuk kan vinden!

Oh, en ik zou het heel leuk vinden als jullie me volgen op twitter. Mijn twitter account is @shannadien.

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.