-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 28 oktober 2010

MNY lipgloss 365

 Ik weet dat jullie worden doodgegooid met MNY. Het nieuwe budget merk van Maybelline dat nu eindelijk te koop is in Nederland! Niks is duurder dan 3 euro en ze hebben verschillende producten in heel erg veel kleuren. Je hebt oogschaduw, lipglossjes in 2 formules, lippenbalsems, nagellak en blushes waaronder twee highlighters. Ook heb je kohlpotloden.





Ik heb ook een paar spulletjes gekocht, en vandaag show ik jullie als eerste het de lipgloss 365. Ik denk dat dit een van de meest populaire kleurtjes is, want het is nou eenmaal een heel mooi kleurtje! De verpakking is echt heel cute. De dop van het flesje heeft een hele leuke, vrolijke print, wat het meteen leuker maakt om naar te kijken.


 De kleur is echt heel erg mooi! Het is een koraalroze kleurtje met opvallende gouden glitters. Je ziet deze ook echt best wel goed, het is niet dat de kleur wegvalt op je lippen of dat je de glitters niet goed kan zien. Op de foto's met het flesje en de swatch kun je de kleur en de glitters ontzettend goed zien! Ik vind het een erg mooie gloss.

 

Op mijn lippen is-ie iets roziger, maar dat komt ook door mijn natuurlijke lipkleur. Maar verder is hij echt prachtig! Deze lipgloss was 2,99 en zijn te koop bij elke Etos, uitgezonderd de stationsfilialen.

4 reacties:

  1. Wauw! Heel mooi, normaal houd ik niet van lipgloss maar deze wil ik wel graag :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAAROM WAS DEZE UITVERKOCHT :'( Haha hij is echt heel mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem ook heel mooi. Ik had hem eigenlijk uit den bosch mee moeten nemen. Heb ik er gewoon overheen gekeken. Domdomdom. Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ah super! ik had mee voorgenomen niks meer van MNY te kopen (vind het toch niet het van het) maar dit glossje is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.