-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 6 januari 2011

The Body Shop - Tea Tree Blotting Tissues (review)


Ik was de week na kerst in Maastricht bij een lief vriendinnetje Willemijn en die woont rondom Maastricht dus gingen we ook een dagje shoppen! Ik wilde al een tijdje fijne blotting papers maar ik had nog niet iets gevonden wat me echt aansprak. Maar deze, deze vond ik wel interessant..


Voor sommigen: wat is blotting paper? Het zijn hele dunne papiertjes die heel goed de overtollige vettigheden en olie op je gezicht weghalen door voorzichtig het papiertje over delen van je gezicht te deppen, te blotten. Hiervoor veeg je niet je make-up weg maar slurpt het papiertje de olie op. 


De tissues zitten in een kartonnen doosje die je kan openvouwen. Op de achterkant kun je hem dichtmaken door hem dicht te schuiven. 

 
De tissues kan je heel makkelijk uit de verpakking trekken en er komt dan heel makkelijk een tissue uitglijden.


Het is heel dun papier, lijkt op die van sigaretten vloeitjes. Hij is groen, hij bevat Tea Tree:
"Tea tree olie is niet alleen rustgevend en ontsmetten, is het in staat van indringend in de onderste huidlagen met zijn anti-inflammatoire, ontsmettingsmiddel, pijnstillend en wond-genezing qualities.
Tea Tree geneest wondjes en zorgt voor herstelling van de huid, iets wat dus goed zou werken bij acné. The Body Shop heeft nog veel meer producten waar Tea Tree in is verwerkt, in deze blotting papers zal niet verbazingwekkend veel zitten omdat het een tissue is om overtollige olie van je huid te halen.


Ik heb een erg vette huid, dus deze tissues waren heel fijn omdat ze ook geschikt zijn voor een vette onzuivere huid. Hier zie je één keer deppen over mijn voorhoofd, op het plekje tussen mijn wenkbrauwen. Zie je hoeveel er vanaf komt?! Als ik mijn hele gezicht doe zie je uiteindelijk geen verschil meer tussen de kleuren, het papiertje heeft al mijn vettigheid weggehaald. 



Zien jullie verschil?

Blotting tissues met tea tree kosten 4,00 bij alle vestigingen van The Body Shop!

6 reacties:

  1. Ha-ha! Ik was ook benieuwd naar deze blotters =)) Zit er ook poeder op? Ik heb die van MAC nu (http://mit-chin.blogspot.com/2010/11/mac-blot-film-review.html), maar ze zijn een beetje te duur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hier zit geen poeder op! Maar je makeup blijft hartstikke goed zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er goed uit! Zie het verschil wel =)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh amai, je hebt er wel resultaat mee! Dat zou ook nog handig zijn voor in mijn handtas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja ze geven zéker resultaat, vooral in fel licht! Ik heb ze ook altijd in mijn tas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wooh, dat is handig. En ook helemaal niet duur. Handig om mee te nemen. Bedankt voor de tip.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.