-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 27 januari 2011

Eyeko nagellak: Military & Vintage


Ik heb een tijdje geleden Eyeko nagellakjes besteld! Ik was heel erg benieuwd naar kleurtjes die ik nog niet had. Ik wilde eigenlijk meer kleuren, maar dat lukte niet omdat die onder andere ook uitverkocht waren. Maar bij deze presenteer ik u: Vintage Polish & Military Polish!




Vintage polish is een kleurtje die erg populair is in het voorjaar en de zomer. Het is een mooie pastel licht turquoise groen, 'jade' groen ook wel. Je hebt hier veel nagellakjes van.. China Glaze - For Audrey, Barry M - Mint Green, Chanel - Nouvelle Vague en vast nog veel meer. Ik vind hem erg heel schattig en leuk! Op het etiket staat ook nog eens "For Elegant Nails". Dat maakt het wel helemaal af, vind je niet?

Military polish is een militair groen. Hij is écht militair groen want hij lijkt precies op de kleur van een militair zijn uniform. Deze kleur is op het moment best wel in, misschien ben ik al iets te laat... Maar ik stem eigenlijk nooit mijn nagellak af op het seizoen of mijn kleren - ik doe op waar ik zin in heb! Deze kleur is echt leuk en stoer en maakt een stoere outfit bijvoorbeeld helemaal af. Op dít etiket staat "For Brave Nails". Een nagellakje voor dappere meiden dus!

 Swatch van Military Polish

Swatch van Vintage Polish

Ik vind de lakjes op zich wel oké werken. Ze zijn wat dunner en waterig bij het eerste laagje, maar bij het tweede laagje lijkt dat een stuk minder. Ook bleven ze verbazingwekkend lang zitten! Ik heb voor de lol geprobeerd nailart te stempelen op de Military Polish, en dat bleef zitten! Misschien ook te danken aan mijn topcoat, maar hij bleef zeker langer zitten dan andere lakjes.
Eyeko nagellakjes kosten 4 euro en je kan ze bestellen bij de Eyeko website. Bestel je wat, voer dan mijn code in voor een leuk extraatje bij je bestelling: E13178

6 reacties:

  1. Wat post jij toch leuke dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. woeeeeew die vintage is awesome!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vintage vind ik wel mooier dan die andere ik hou zelf totaal niet van groen maar het is een mooie lak met een glanslaagje zo te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die 2de is heel mooi. I love it.
    <3
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waaaauw! I love Vintage Polish!!

    Liefs, Lies

    www.loving-makeup.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vintage ziet er bij jou veel mooier uit dan bij mij, ik vond hem in het echt heel erg tegenvallen. Ik vind de coral van Eyeko echt geweldig, één van mijn lievelingslakjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.