-

 

Follow on Bloglovin

Content

woensdag 12 januari 2011

Londen shoplog januari 2011



Zoals jullie allemaal weten ben ik naar Londen geweest afgelopen weekend en ik heb natuurlijk flink met geld gesmeten. Hier laat ik snel foto's zien van alles wat ik heb gekocht, beauty & fashion wise!


Ten eerste, Londen is echt het shopping walhalla! Wauw, wat een winkels, echt geweldig en heerlijk om daar rond te lopen. Overal dacht ik "Daar wil ik heen!" en "Ohhh die winkel wil ik zien!"
Ik ben ook naar erg veel winkels geweest en heb toch veel geld uitgegeven. Niet alleen aan kleren maar ook aan eten en dingen daar doen. Ook het openbaar vervoer had wat investering nodig, maar het is wel ideaal daar, zo'n  grote metro verbinding.

Verder naar de shoplog! Ik zal nog een post maken met wat foto's en een verhaaltje van wat ik heb gedaan. 


Hier zie je aankoopjes van Superdrug en Boots! Ik kon niet wachten daarheen te gaan omdat ze daar toch wel veel merken hadden die ze hier in Nederland niet hadden. Ik heb daar uiteindelijk toch niet veel gehaald omdat ik had wat ik wilde hebben. Van links naar rechts zie je: 
  • Boots kam - een hele mooie dikke grove kam die waarschijnlijk langer meegaat en minder snel kwijt is dan mijn normale houten grove kam. 
  • Barry M crackle nail polish! Eindelijk! Ik heb de crackle te pakken!
  • Barry M Pink Flamingo nail polish
  • Rimmel lipstick Soft Coral (een van mijn favoriete lippenstiftjes, alleen die hebben ze in NL uit het assortiment gehaald)
  • Carmex lippenbalsem (zo benieuwd!)
  • Maybelline Pure Liquid Mineral foundation (favoriete foundation maar niet te koop in NL)
  • L'oreal Super Liner (favoriete eyeliner maar 11 euro in Nederland en 6 pond daar!)
  • St. Ives Apricot Scrub (ook zo benieuwd..)
  • Batiste droogshampoo voor brunettes
  • L'oreal Nutrisummer zelfbruiner
In totaal kostte dit denk ik rond de 30/35 pond!




Hier zijn wat spulletjes die ik heb gekocht bij Selfridges en Harrods. Er zit ook wat tussen wat ik van mijn lieve vriendje heb gekregen nog voor kerst, ik mocht wat dingetjes uitkiezen!
Ik heb bij MAC de Mehr lippenstift (14,50p) gekozen van de Mickey Contractor collectie! Een hele mooie matte donkerroze kleur, past helemaal in mijn straatje! Ik heb ook bij MAC de 219 pencil brush (18p) gekozen, die wil ik al een tijdje en dit was dus eigenlijk de perfecte kans. Bij NARS heb ik een blush gekozen, Torrid (20,50p). Ik zag Orgasm/Super Orgasm en Deepthroath maar die waren toch niet helemaal zo geweldig dat ik ze moest hebben. Torrid was wel meteen geweldig mooi en prachtig, dus die heb ik meegenomen.
Ook heb ik van Clinique de Pore Minimizer Instant Perfector (16p) gekocht en die werkt als een trein! Ik zal hier nog een aparte review over schrijven. 
Bij Harrods kocht ik een setje van Clinique (14p) die ik al eerder heb gehad, met een oog make-up remover, een oog crème en een mascara. Ze zijn alle drie heel erg fijn dus die kon ik niet laten liggen. 

 Swatches van Mehr en Torrid.


Bij Lush heb ik niet veel ingeslagen, ondanks dat het daar een stuk goedkoper is dan hier. Ik heb in de afgelopen maanden zoveel Lush gekocht dat ik écht niks nodig had of wilde kopen. Ik heb desondanks een bruisbal gekocht, Geo Phyzz (2,50p) die ik meteen in het hotel heb opgemaakt, en ik heb een gezichtsmasker gekocht die niet in de koelkast hoefde. Dit is Mask of Magnaminty, (4,50p) waar nog een aparte review van komt.


 Dit zijn laarsjes van de Zara, zulke zoek ik nog al een tijdje! Ik ben er heel blij mee, ze waren 15 pond.


 Dit jurkje is van Lipsy! Hij lijkt best wel lang maar komt gewoon tot het midden van je bovenbenen. Het is een supermooi jurkje. Deze heb ik voor 25 pond gescoord bij Topshop, hier is een betere foto van Asos. 


Het volgende is allemaal van Primark!
 Dit is een heel leuk mooi tasje waar ik heel blij mee ben, deze was 12 pond volgens mij. Vooral de gevlochten banden vind ik leuk, doet me een heeeel klein beetje denken aan een Mulberry Alexa. 

 Dan zie je hier nog een hele lieve badmuts (1,50p), altijd handig, poederroze ballerina's (8p) met strikjes en kant (aaaaah so cute) en een leuke dikke panty met roze strikjes (2p)

Daarnast ben ik gek op oversized lange vesten! Deze vooral, een gebreide met een kabelmotief erin, echt heel fijn en leuk! Ik draag hem as we speak en hij zit heel lekker, de kleur is leuk en hij past bij veel dingen! Hij is best wel grof gebreid dus het is niet het warmste vest, maar hij is lekker voor thuis of met een shirt met lange mouwen eronder. Deze kostte 15 pond.

Wat vinden jullie?

10 reacties:

  1. Wat een heeeeerlijke shoplog zeg, word er helemaal blij van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooooo jaloers kell!

    wat een toffe dingen trouwens van de Primark :)
    echt heeele leuke ballerina's en panty en dat vestje, allemaal eigenlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super shoplog zeg! :D
    Je zal vast heeeul blij zijn met je spulletjes haha veel plezier ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blog.
    die schoentjes zijn echt schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele mooi aankoopjes! Mehr en Torrid zijn ook echt kleurtjes die ik ook mooi vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat cool allemaal!!!! Ik MOET gewoon binnenkort naar London... eerst ff doorsparen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke dingen allemaal. Echt heel gaaf.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kom bij toeval op je blog terecht en moest even kwijt that I'm looooving the bag! Vandaag nog bij de Primark geweest, maar de tas niet gezien :( Ze zullen in Londen wel een huge collectie hebben,waar ze vast niet alles van delen met frogcountry Holland. Unfortunately :(. Nice things you bought!! X Sara

    Ps. ook je blogs zijn erg leuk om te lezen en very educating :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oeh leuke dingen!
    Ik ga over een paar weken naar Londen, dus
    vond dit wel interessant! Nog tips, dingen die
    je moet zien/kopen?
    x Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kijk vooral bij Selfridges als je gek bent op beauty, het is BEAUTY HEAVEN! Echt heel mooi. Sowieso even Harrods bezoeken, je loopt daar met open mond rond. Ook Superdrug is heel fijn en de Primark en de TopShop zijn ook geweldig!

    Dankjewel voor de leuke reacties meisjes :)

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.