-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 24 januari 2011

Lush shoplog #2


Toen ik bij Lush was had ik heel veel ingeslagen! Ik had al eerder een deel 1 geschreven, vandaag dus deel 2.
Dit was eigenlijk mijn eerste aankoop - dit heb ik allemaal in één keer gehad.
Misschien weten jullie de actie nog - koop voor 30 euro aan producten en krijg een cadeau of goodiebag naar keuze. Dit is dus mijn eerste aankoop waar ik iets heel moois bij kreeg.



Om aan 30 euro te komen kocht ik voor mezelf Big Blue bruisbal en Tea Tree Water.
Ik moest nog cadeaus kopen dus het kwam hartstikke goed uit dat er een actie was - voor de rest van de 30 euro heb ik cadeautjes gekocht. 

Big Blue is een bruisbal die heerlijk ruikt naar vakantie! Hij is zo schoon en heerlijk oceaanachtig. Je bad wordt ook heel mooi blauw, ik ben fan. Er zit zeewier in en citroen- en lavendelolie voor een heerlijk verzorgend bad.
Tea Tree Water is een tonic, ofwel toner genoemd. Het is een sterke toner speciaal voor een normaal tot gemengde huid, perfect voor een onzuivere huid. Ik heb zéker een onzuivere huid en wilde deze toner al een tijdje proberen. Tea Tree bevat reinigende en desinfecterende eigenschappen en erbij heeft Lush grapefruit en jeneverbes gevoegd. Ik ben heel erg tevreden, ik vind hem echt superfijn werken voor mijn huid. 



Al snel zat ik aan de 30 euro. Ik was een van de eerste en ik vroeg aan de verkoopster welk pakket het beste bij mij paste. Nu ben ik geen meisje dat van zoete Lush dingen houdt, doe mij maar wat frisser en kruidiger, dat vind ik veel lekker dan een suikerspin in bad of in de douche. 
De verkoopster kwam met het cadeau "Winter Wonderland", een fenomenale hatbox gevuld met heerlijke goodies! Er zat behoorlijk wat in.. Ik nam het cadeau met liefde aan - ik schrok toen ik zag wat het waard was! (90 euro) Thank you, Lush! Wat zat er allemaal in deze mooie hatbox?


Je kan de namen zien van alle producten op de foto. Ik ga nu even verder op de producten in.
Glögg is een kruidige showergel met kaneel, patchouli en verschillende fruit oliën. Ik vind hem heerlijk onder de douche, heel erg kruidig en erg goed voor de winter!
Rub Rub Rub is één van mijn all time favorites van Lush. Ik heb deze ooit een keer gekregen, werd er verliefd op en ben echt blij dat hij in dit pakket zat. Deze scrub is een scrub die naar zee ruikt, bevat veel zeezout, mimosa en jasmijn. Hij is erg lekker kruidig en heerlijk voor de huid. Hij maakt je huid ook superzacht.. I love it. 
Vanilla Dee-Lite is een bodylotion met (natuurlijk) heerlijke vanille. Hij bevat ook nog eens kiwi, cacao boter en kokosnoot olie, wat ervoor zorgt dat je huid heerlijk ruikt en heerlijk zacht wordt.
Turkish Delight is een douchecreme die gebaseerd is op rozen. Rozenblaadjes, rozenwater en rozenolie. Ook zit er jasmijn in, verschillende oliën en cacaoboter. Dit moet je inmasseren en dan even laten zitten, en dan krijg je een heerlijk zachte schone fris ruikende huid. Ik wilde deze al een tijd proberen, ook omdat hij best wel prijzig is. 
Iced Wine is een shower jelly! Ik vind shower jellies altijd heel grappig. Ik heb nu net bijna Sweetie Pie opgemaakt, en dan ga ik over naar Iced Wine. Iced Wine is gebaseerd op een Canadese wijn, gemengd met verschillende fruit geuren. Hij is erg lekker! Gebruiken met een puff en je krijg super veel schuim. 
Lip Dip is een lipscrub. Zelf dacht ik altijd dat een lipscrub overbodig was, maar ik vind deze toch wel heel erg fijn. Hij is lekker zoet citroenig en hij scrubt je lippen niet alleen, maar voedt ze ook nog eens. Heel erg fijn!
Sugar Plum Fairy sugar scrub is een schattige sugar scrub, die ik ook erg fijn vind om te gebruiken voor mijn bovenarmen en bovenbenen. Ze zijn best wel ruw, dus doe hier wel voorzichtig mee - sommige mensen met een té gevoelige huid vinden deze scrubs te hard. Ik heb deze nog niet gebruikt omdat ik nog een andere sugar scrub heb open staan. 
Aqua Mirabilis body butter - Body Butters van Lush zijn werkelijk geweldig. Ze zijn voedend, scrubbend, ruiken lekker en doen wonderen voor je huid. Ze zijn niet te hard maar niet te zacht als scrub, en als ik een bodybutter gebruik hoef ik eigenlijk geen bodylotion meer te gebruiken. Aprikozenpitolie en cacao boter voeden je huid terwijl amandelen je huid scrubben. Het laat als het ware een laagje achter op je huid, waardoor een body butter zo voedend is. (probeer ook eens Buffy!)
Porridge zeep is een zeep die erg lekker ruikt en er grappig uit ziet. Deze staat in de badkamer als handzeep, maar ik gebruik hem niet zo vaak omdat onder andere Snow Cake er naast staat.. 
Too Drunk Emotibomb leg je op de grond van je douche. Het water maakt hem langzaam op waardoor er heerlijke geuren naar boven komen. Ik hou zelf erg van Emotibombs, maar deze ruikt wel heel erg lekker. Hij is zoet, maar ook wel weer niet, wat kruidig. Heel erg lekker in ieder geval, zeker proberen tijdens het douchen ook - een soort van aromatherapie. 
Once A Year massage bar - Met Massage Bars doe ik zo ontiegelijk lang. Ik denk dat deze geen ander verhaal is. Hij is wel heel erg leuk roze, met het witte snorretje. In het witte snorretje zitten ook nog een glitters verwerkt, ook leuk! Deze bevat cacao boter en shea butter. Ook verschillende oliën om je huidje te voeden en hij ruikt heel erg lekker en schoon.
Double Chic Lip Tint is een lippenbalsem met een bruin tintje - die je bij mij niet zo snel zit. Eerlijk gezegd vind ik de Lip Tints niet zo heel erg fijn werken, maar dat zal wel iets persoonlijks zijn..

Ik weet van sommige mensen nog dat ze de goodiebag actie hebben bij verschillende Lush winkels. Kijk zeker even, het is echt de moeite en de 30 euro waard!
Wat vinden jullie?

5 reacties:

  1. Wauw, wat gaaf dat je dat er bij kreeg! Lijkt me heerlijk allemaal <3

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh! Lucky you dat je zo'n huge pakket kreeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. HMMM heerlijk, al die producten. Your lucky bastard.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw je pakket is groot zeg, nice!
    Zitten leuke spulletjes bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oohw ik wilde zo graag winter wonderland hebben! t was mijn favo kado

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.