-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 3 januari 2011

New Years Eve: Hair and outfit!


Voor oud en nieuw heb ik ook mijn haartjes extra gekruld! Wil je meer foto's zien en ook zien wat ik aanhad? Kijk dan gauw verder.

 Hier zie je hoe ik mijn haar had gedaan - ik had het ook zo aan de andere kant, maar op deze foto's kan je goed zien hoe het is gekruld. Ik heb een stijltang gebruikt voor deze krullen. Ik gebruik de Remington Sleek&Curl S1041. Dit is een hele fijne stijltang waar je ook nog een boekje en een dvd bij krijgt hoe je verschillende krullen kan maken met een stijltang. Als jullie ooit een tutorial willen hebben over hoe je dat moet doen laat het me weten, ik doe het graag.

Je ziet dus best wel lange grove krullen. Ik had ze voor ik weg ging nog even goed doorgeschud zodat je niet één grote krul krijgt aan allebei de kanten.

Voor mijn outfit droeg ik dit witte kanten jurkje van H&M met een gouden rits op de voorkant. Dit is een heel leuk jurkje! Ik wilde hakken aandoen, maar heb toch besloten om lekker simpel op allstars te gaan. Ik zou het niet vol kunnen houden de hele avond op hakken.
Hier zie je ook dat ik mijn Mi Moneda ketting heb gesplitst: Mijn kleine pendant hangt boven mijn jurk en mijn grote pendant aan de originele ketting.

Wat vinden jullie hiervan?

9 reacties:

  1. Wat was je mooi op NYE! Ook jouw outfit, dat witte jurkje met je Mi Moneda, how pretty! Jammer dat ze geen Mi Moneda verkopen hier in België =(
    Je was een hot momma, Kelly!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beauty! nu wil ik die stijltang ook :) hoewel ik denk dat het aan mijn krultechniek ligt, het lukt me niet met de stijltangen die ik nu heb x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je haar is mooi gekruld! Ik moet mijn krultang ook eens wat meer gebruiken, zonde eigenlijk dat hij gewoon in mijn kast ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow wat mooi!! Je haar is super en je outfit ziet er voor zover we kunnen zien super schattig en mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een tutorial met krullen zou iedereen denk ik wel leuk vinden!

    Je zag er prachtig uit zeg, mooie krullen en een super leuk jurkje! Mi moneda is altijd goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, je haar. Zo mooi. Je zag er prachtig uit met oud & nieuw.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.