-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 13 september 2012

Celeb beauty: Victoria's Secret Angels


Victoria's Secret staat niet alleen bekend om hun geweldige ondergoed (serieus ge-wel-dig) en hun prachtige bikini's, maar ze zijn ook wereldberoemd om hun prachtige modellen. De Victoria's Secret Angels zijn een begrip in de modewereld en dat is ook logisch, want de VS vrouwen zijn drop dead gorgeous. Ze zijn prachtig op het gebied van mode, beauty en haar. Maar wat ook erg bekend is aan de VS Angels, is hun beauty uitstraling. Elke Angel heeft een geweldige, prachtige, bronzy glow om zich heen wanneer ze op de catwalk lopen of wanneer ze op foto's staan voor Victoria's Secret. Ze zijn er uit alsof ze net van het strand komen, alleen met een paar extra likjes makeup. Het is natuurlijke make-up, waar eigenlijk heel veel make-up aan te pas komt. 


Op elke foto die je ziet is de makeup werkelijk prachtig. Elk puntje van de makeup vind ik mooi, van de oogschaduw tot hoe hun huid is opgemaakt. Ook hun haar is echt super om naar te kijken - mooie, losse, brede krullen met ontzettend veel volume. Maar welke technieken kan je nou gebruiken om een zelfde look te krijgen als de Angels?


Qua beauty kan ik maar één ding zeggen: prachtige huid met bronzer, bronzer en nog meer bronzer! Waar Victoria's Secret veel tijd aan besteed is de huid van hun Angels. Hun huid is altijd egaal, flawless kunnen we het wel noemen, met een prachtige natuurlijke gloed. Die glow die ze hebben wordt gecreëerd met bronzer. 
De meeste mensen shapen met bronzer, dus ze brengen meer schaduw en dus vorm in het gezicht bij aanbrengen van bronzer. Daarom hebben veel mensen een voorkeur voor een bronzer zonder shimmer. Maar wat de Angels doen, is ook bronzer (of een bronzy blush) lichtjes op punten aanbrengen waar de zon zou schijnen. Voor VS beauty is het dus gepast om een shimmery bronzer te hebben. Je kunt je bronzer licht aanbrengen op je neusbrug, wangen, kin en voorhoofd. Je kan je bronzer ook als blush gebruiken, of een passende blush erbij kiezen (denk natuurlijke terracotta, bronzy kleuren). Wanneer je toch een wat opvallendere glow wilt kan je nog je wangen highlighten met een highlighter die neigt naar het goud/brons om die bronzy glow te behouden. 

Alle makeup die de Angels dragen is erg natuurlijk. Je ziet ze voornamelijk met natuurlijke kleuren op ogen en lippen. De oogschaduw die de Angels dragen zijn voornamelijk aardetinten. Bruin, brons, goud en taupe zijn kleuren waar ze meestal voor kiezen. Hierbij highlighten ze hun binnenste ooghoek en hun wenkbrauwbot erg graag - wederom om die glow te behouden. 
De eyeliner die ze dragen is vaak smoky - niet per se een vloeibare eyeliner, maar een zachte, smoky maar duidelijke liner waardoor hun ogen meer spreken. Dit bereik ik meestal het beste door een oogpotlood aan te brengen net boven mijn wimpers en tussen mijn wimpers en hier zwarte oogschaduw overheen te brengen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de eyeliner beter blijft zitten, maar dit zorgt ook voor een smoky effect. Dat is precies wat je wilt voor een VS lijntje. 
En dan de wimpers. Er wordt bij VS gebruik gemaakt van nepwimpers, en dan vooral de individuele wimpers. Deze zorgen voor een hele natuurlijke wimperopslag die tegelijkertijd dramatisch is - de perfecte wimperpartij. 
De lippen van Victoria's Secret zijn meestal natuurlijke kleuren. Zogenaamde My Lips But Better kleuren - van die nuderoze kleuren die nét dat beetje extra geven aan je lipkleur. Je kan gebruik maken van een lipstain, die is wat natuurlijk dan lipstick. Ook zijn lipsticks met een zachte, onopvallende finish een tip (Lustres van MAC of Chanel Rouge Coco Shine). Alleen een lipgloss is ook een optie - de Angels dragen altijd lipgloss zodat hun beautylook helemaal af is. 


Het mooie, golvende haar is goed te bereiken door middel van een krultang met een brede diameter, zodat je vanzelfsprekend grove krullen krijgt. Ook kun je de mooie krullen krijgen met een krulspelden set - zorg er wel voor dat je grote rollen gebruikt en niet te kleine krulspelden, ook aan de bovenkant en de voorkant wil je een grove krul. Voor meer volume in je haar kan je gebruik maken van mousse, touperen en een andere tip voor volume is droogshampoo! Geloof het of niet, maar droogshampoo geeft je ontzettend veel volume. 
Wanneer je je krullen zet, zorg ervoor dat je altijd de goede kant op krult. Je wilt voor Victoria's Secret krullen van je gezicht AF krullen, dus niet naar je gezicht toe. Wanneer je van je gezicht af krult zorgt dit ervoor dat je gezicht open is en het gebied rondom je gezicht niet dicht raakt omdat je haar naar je gezicht toe krult. 

Beautiful people! Wat beauty betreft is dit voor mij toch wel erg mooi hoor, het haar én de makeup. Ik ben van plan nog eens mijn take op Victoria's Secret beauty te doen in een tutorial, dus die komt ook nog! Tot dan, probeer eens wat van de tips uit voor een supermooie bronzy Victoria's Secret look. Enjoy!

2 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.