-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 3 september 2012

Youtube favorites: LifestyleMijn laatste artikel over Youtube bevat kanalen met verschillende inhoud - muziek, comedy en lifestyle. Naast beauty volg ik dit soort kanalen al een tijdje en vermaak ik me ook zeker met de inhoud! De personen die ik in dit artikel laat zien zijn dan ook mijn favorieten.

Nigahiga 
Nigahiga wordt beheerd door Ryan Higa, een Aziatische jongen met een groot gevoel voor humor. Je moet er van houden, maar ik vind hem geweldig. Hij is zo ontzettend droog en maakt vaak gebruik van woordgrapjes en maakt me in elke filmpje wel aan het lachen. Het onderste filmpje is een van mijn favorieten.


Communitychannel
Dit kanaal wordt beheerd door Natalie Tran, een Australische meid die al heel lang korte comedy filmpjes maakt. Zij heeft ook heel erg mijn gevoel voor humor en doet veel van het filmen zelf - de andere persoon in haar filmpjes is altijd haarzelf. Dat vind ik persoonlijk erg leuk omdat het dan echt 'Nat' (haar trouwe subscribers noemen haar gewoon Nat) blijft. Vooral het einde, Porno Music Slash Comment Time maakt me altijd aan het lachen waar ze op comments van haar subscribers reageert.


cozplai
Dit cosplay kanaal is van Kalel, een meisje die eerst een beautykanaal had genaamd QueenBeeuty. Ze is daarmee gestopt en doet nu voornamelijk cosplay videos, iets waar ze erg goed in is. Ze maakt haar kostuums helemaal zelf en laat zien hoe ze dat doet. Het is niet iets waar je heel veel aan hebt, behalve met carnaval, Halloween of cosplay zelf. Maar, het is wel leuk om te zien!


Kevjumba
Wéér een Asian die ik grappig vind. Kevin zit al heel lang op Youtube en ik volg hem ook al heel erg lang. Hij is begonnen in zijn slaapkamer maar is nu uitgegroeid tot een Youtuber met 2,5 miljoen subscribers! Desondanks maakt hij nog steeds videos in zijn slaapkamer. Check him out als het je smaak is.


LandonAustin
Landon is een Amerikaanse jongen uit 't zuidwesten (Tennessee) - dat is ook erg te horen aan zijn southern accent. Hij is een singer/songwriter op Youtube en ik ben weg van zijn stem. Ja, het is erg Amerikaans en mainstream, maar ik hou er wel van! Het filmpje dat ik hieronder link staat niet op zijn eigen kanaal, maar op die van een ander. Een andere favoriet van hem is met zijn band Colorfire: With You By.


TheEllenShow
Ellen Degeneres, wie kent haar niet van allerlei verschillende programma's? Momenteel doet ze al jaren The Ellen Show, een talkshow met zichzelf als host. Ze is ontzettend grappig en heeft echt mijn humor. Mensen laten schrikken, andere grappen met ze uithalen en de kleine onderdelen die ze in haar show heeft maken de show helemaal compleet. Hij wordt helaas niet uitgezonden in Nederland, dus ik volg haar trouw op Youtube waar ze kleine stukjes laten zien uit de afleveringen. Check dit filmpje met greatest moments uit 1500 shows en een filmpje met de beste bloopers.wigs
Als laatste heb ik wigs voor jullie. WIGS is een kanaal waarop korte series en films worden geplaatst van zeer goede kwaliteit. Verschillende bekende acteurs en actrices maken een deel uit van deze series en films, en deze zijn gewoon te bekijken op Youtube. Ik kijk tot nu toe alles en ik vind alles supergoed, dus kijk zeker even! Elke aflevering is onder de 10 minuten en op de een of andere manier is de content van het kanaal erg pakkend.Dit zijn mijn favoriete Youtube kanalen die niks te maken hebben met eten of beauty (op cozplai na dan), zoek ze zeker even op. Naast  deze kanalen volg ik er nog veel meer, maar dit handjevol ben ik trouw! Enjoy. 

1 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.