-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 29 november 2012

The Kelly Swap


Een tijdje geleden kreeg ik het idee om met Kelly te gaan swappen. Ik wilde een swap doen met iemand en eigenlijk was Kelly de eerste waar ik aan dacht omdat ze net zoveel van mooie beautyspulletjes houdt als ik! In de periode nadat ik het aan haar voorstelde ging Kelly naar New York en ging ik naar Londen, dus de perfecte tijd om voor elkaar te shoppen.
Wat zat er allemaal in het pakket van Kelly voor mij? Naast alle leuke verrassingen (die ze eigenlijk had ingepakt, superleuk!) heeft ze er heel veel Winterglow thee ingegooid van Pickwick. Die thee is zó lekker, die komt zeker wel op. 



Een armbandje van Supertrash! Ik kende deze al en heb hem al, maar deze armbandjes zijn super goed te stacken, dus je kan heel goed meerdere dragen in combinatie met andere armbandjes. Hij is goud en ik vind hem super mooi!


Oh my GOD. Kelly en ik volgen dezelfde meiden op Youtube en ál die meiden raven altijd over de Slatkin & Co kaarsen, waaronder deze Leaves kaars. Toen ik deze uitpakte had ik echt zoiets van 'waaahhh!', ik was zo blij dat ik hem ook kon uitproberen. Deze geurkaars ruikt heerlijk naar herfst en winter, met geuren van nectar, rode appel en bessen. Daarnaast ruik ik ook zeker een geur van kardemom en kaneel, heel erg kruidig en echt heerlijk. Ik ben hier echt heel blij mee!


Yes, beste deodorant ever! Heb deze nu al een tijdje uitgeprobeerd omdat ik er eentje won met een winactie en ik ben nog nooit zo blij geweest met een deodorant. De Lady Speedsticks zijn ook erg populair in Amerika, want deze deodorants ruiken niet alleen heel erg lekker, maar houden je oksels écht droog. En als ik écht droog zeg, bedoel ik ook écht droog. Deze geur is ook een stuk zachter dan de geur die ik al heb, met kersenbloesems.


Yes! Nagellak! En ook nog twee geweldige merken. Een China Glaze lakje en een Sephora by OPI lakje. Ik heb nog nooit de Sephora by OPI lakjes geprobeerd, maar was wel altijd erg nieuwsgierig. OPI is een van mijn favoriete merken. 


Dit is het China Glaze lakje, genaamd Optical Illusion. Een glitterlakje vol met hele fijne, maar ook grove glitters in allerlei kleurtjes. De basis is zilver met zeegroen, maar de grove glitters hebben allerlei verschillende kleuren. 


Dit lakje is echt een Kelly lakje. Dit is 212-Sephora, het lakje heeft geen specifieke naam. Een donkere duochrome lak, met fijne en grove glitters en flakies! Ik vind dit echt geweldig. Hij doet me denken aan OPI My Private Jet, maar dit is de feest-versie er van. Ik vind hem echt ontzettend gaaf.


Toen ik deze uitpakte, viel mijn mond open van verbazing. Cha cha tint! Van Benefit! Meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen, wat ontzettend leuk. Ik heb sinds kort een mini-Benetint en vind hem super werken. Cha Cha Tint is eigenlijk een koraal kleur, bij benefit beschrijven ze het als een mango kleur. Echt heel erg leuk en ik kan niet wachten om hem uit te proberen - dat wilde ik namelijk al een tijdje. 


En natuurlijk, hoe kan het ook anders, een Bath&Bodyworks antibacteriële handgel. Deze dingen worden ook als warme broodjes verkocht bij B&BW en nu ik hem heb geprobeerd snap ik waarom. Als je hem hebt gebruik ruiken je handen echt heel erg naar de geur die erop staat. Ik twijfelde daar eerst over, want antibacteriële  handgel ruikt altijd erg sterk naar alcohol. Maar na het gebruik van deze ruiken mijn handen alleen nog maar heerlijk naar warme vanille en ruik ik niks meer van de alcohol geur. Super, super, super lekker! Ik wou dat ik er nog meer kon bestellen! 


Als laatste nog een leuke tester van Lancôme, een lippenstift tester. Zo te zien is de kleur echt iets voor mij, dus verwacht hier een artikeltje over!

Ik vind alles echt ontzettend leuk en ben blij met het hele pakketje. Kelly en ik voelden elkaar goed aan wat betreft onze smaak. Eigenlijk wist ik dat wel van tevoren, vandaar dat ik Kelly vroeg. Ik voel ook een traditie opkomen..... (Hey Kelly, je gaat binnenkort naar Londen toch? ;) Thanks voor het super leuke pakketje, meis!

Check wat ik Kelly heb gestuurd hierrrrr. En check zeker even de rest van Kelly's blog, want die is erg leuk!





4 reacties:

  1. Wauw super leuke swap! Je hebt echt hele mooie spullen gehad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwam op je blog terecht via Kelly haar swap artikel en was natuurlijk heel benieuwd naar jouw pakketje. Super leuk! Ik ben zelf ook fan van Lady Speadstick en heb vorige maand vanuit new york een hele tas vol meegenomen haha. Gelukkig doe je er lekker lang mee. Ben trouwens heel benieuwd naar die kaars. Ik hou van geurkaarsen!

    Super leuke blog trouwens, ik ben je gelijk gaan volgen via Bloglovin'!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hier eigenlijk niks meer aan toe te voegen, behalve het Lady speedstick verhaal haha!

      Verwijderen
  3. Wat leuk, dank jullie wel meiden! Ja ik ben ook heel blij met het pakketje :) En heb net toevallig vier dikke Yankee Candles binnen dus er komt binnenkort gewoon een geurkaars artikeltje online :D

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.