-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 3 februari 2011

Essence Mineral Blush 'Miss Pretty'


Dit is een blush die ik al een tijdje heb, maar ik vond het wel leuk om een goedkoper product te laten zien. Deze heb ik namelijk uit een uitverkoopbak gevist voor 1 euro, en ik gebruik eigenlijk allemaal maar minerale producten door mijn slecht huid, en deze vond ik ook wel erg mooi!Ik weet niet zeker waarom er 2 in 1 op staat, misschien omdat je hem ook als gezichtspoeder kan gebruiken? Of omdat hij ook mineraal is? Ik weet het niet! De verpakking oogt en voelt redelijk goedkoop, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Voor die 1 euro mag je ook niet veel aan te merken hebben op de verpakking. 


Normaal moet ik met dit soort kleurtjes oppassen dat ze niet te oranje zijn. Ik probeerde deze uit met als oog dat het een bronzig kleurtje zou zijn, heel erg zomers. En dat bleek echt zo te zijn!


De kleur is een bruinige koraal kleur met een gouden glans en toch wel een warme ondertoon. Hij is dus super op mijn huid en gelukkig helemaal niet oranje, maar heel warm. De eerste keer dat ik hem opdeed stond ik best wel versteld, ik vond het hartstikke leuk dat ik zo'n blush scoorde voor 10 euro!

Wat vinden jullie?

4 reacties:

 1. Wat een mooie kleur, misschien staan Peachykeen ook wel bij je van MAC :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur zeg, heel mooi.
  Echt wat voor mij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In je laatste zin moet dat niet 1 euro zijn in plaats van 10? hij lijkt me trouwens erg mooi bij jou, ik kan zo'n kleurtjes alleen maar in de zomer af als ik wat tanned ben x

  BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.