-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 10 januari 2012

NOTD & review: Orly Two-Hour LunchIk heb een tijdje geleden een kleine bestelling gedaan bij Boozyshop met een Sinterklaas verrassingspakket. In dit pakketje kreeg ik hele leuke hebbedingetjes voor 15 euro! Ik was er erg blij mee en gebruik bepaalde dingen zeker. Ik was het meest blij met dit lakje van Orly: Two-Hour Lunch.
Zoals je kan zien is het een prachtige kleur. Een echt roze kleur, vind ik zelf. Dit soort roze is hoe roze hoort te zijn - lekker fel maar tegelijkertijd zacht. Het is een crème lakje, dus er zit geen enkele shimmer of glitter in. Daar hou ik wel van, van tijd tot tijd.  
Op de bovenstaande foto's heb ik twee laagjes op. In het daglicht was dit redelijk dekkend, maar zoals je ziet zie je op de foto mijn nagelranden nog (waardoor het lijkt alsof ik vieze nagels heb, hehe) maar dit zag je niet in daglicht. Ik heb dit 's avonds gefotografeerd, dus er mist een daglicht foto. Ik vind het zelf een hele mooie kleur. 
Hij dekt dus redelijk goed. Ondanks dat zijn er lakjes die beter zouden dekken dan deze - hij was een tikje wateriger dan ik gewend ben. Maar ik ben er erg tevreden mee en vind de kleur heel erg mooi. 
Orly WAS te koop bij Boozyshop, ik kan het nu niet meer vinden op de site. Kijk dus zeker op Ebay of sites zoals Transdesign, head2toe of 8ty8beauty!

4 reacties:

  1. Wat een geweldig lakje, naar zo'n kleur was ik dus echt al een hele tijd op zoek :D Toch maar eens een keertje bestellen dan! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is inderdaad een perfect kleurtje roze! Ben zelf alleen niet zo'n Orly fan :)

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.