-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 28 augustus 2012

NOTD: Essie–Muchi, Muchi

Follow my blog with Bloglovin
Roze, rood, groen, blauw, crackle, mat, glitter; je kunt het zo gek niet bedenken. Nagellak is er in alle kleuren, soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Wil je een creamy rode of een glitter rode? Wil je een mat zwarte lak of een crackle zwarte topcoat? Of wil je een nagellak die je juist dagelijks kan dragen?
Al een tijdje had ik geen nagellak meer gekocht. Toen ik voor de zoveelste keer voor een Essie schap in de Etos stond besloot ik er toch eentje mee te nemen. Na een beetje wikken en wegen (er zijn echt veel te veel kleuren die op elkaar lijken, van elk merk trouwens) is het toch Muchi Muchi geworden. En oh, wat ben ik hier blij mee! 
DSC_0346

Ik ben altijd al een fan geweest van nude tinten en roze op nagels. Logisch dus dat ik besloot om deze mee te nemen! Kijk maar mee naar de swatches.
DSC_0333
Met flits
DSC_0338
Zonder flits
Op de foto draag ik 2 laagjes nagellak. De nagellak zelf lakt heel prettig en helemaal niet streperig, terwijl ik daar bij lichtroze creamy tinten als deze toch vaak last van heb.
Is het geen beauty? Deze staat gelijk met stip op 1 van m’n favoriete nagellakjes, ook al heb ik geen idee waar de naam ‘Muchi, Muchi ook op mag slaan. En het mooiste moet nog komen: deze nagellak zit op het moment dat de foto’s geschoten zijn al 4 dagen op m’n nagels! Wel inclusief een base- en topcoat natuurlijk (beide van Trind). Maar dan is het alsnog een hele prestatie. Zoals je kan zien is dit een hele mooie kleur voor dagelijks gebruik, maar kan deze ook heel chic staan bij een mooie outfit als je een avondje gaat stappen.
Al met al heeft deze nagellak me heel nieuwsgierig gemaakt naar het assortiment van Essie. De nagellakjes kosten €9,99 per stuk en zijn te koop bij de Etos en de DA.
Wat vind jij van deze nagellak? Ben je zelf in het bezit van een Essie lakje! Leave a comment!

3 reacties:

  1. Zeker een mooi lakje! Ik heb één Essie lakje een oranje via de Glossybox gekregen maar ik vind Essie vreselijk lakken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja, ik had ook een groene uit de Glossybox maar die vond ik zo lelijk dat ik m maar niet heb geprobeerd :')

      Verwijderen
  2. Dit lakje staat op mijn wishlist. Echt een lief kleurtje.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.