-

 

Follow on Bloglovin

Content

zaterdag 8 september 2012

Online beauty shopping

Naast het online shoppen van kleren, doe ik ook aan beauty online shopping! Dit gebeurt wat minder dan fashion shoppen, omdat ik veel beauty producten in de winkel wil kopen. Op die manier kan je ze voelen en in het echt zien zodat je zeker weet dat een bepaald product er uit ziet en voelt zoals je verwacht. Naast het risico dat een beautyproduct tegenvalt heb ik verder geen enkel bezwaar tegen online beauty shopping! Integendeel, het online shoppen van beauty spulletjes zorgt ervoor dat je meer merken kunt bereiken en sneller nieuwe dingen kunt ontdekken.


De afgelopen jaren heb ik veel websites ontdekt waar je fijne beauty producten kan vinden. Het leek me leuk om deze sites te delen. Bij het online shoppen heb je vaak een creditcard of paypal nodig, vooral als je van internationale locaties besteld.


Asos.com
Asos is mijn favoriete webshop wat betreft kleren, maar je kan er ook beauty shoppen! Asos heeft verschillende internationale merken, zoals Rimmel, Benefit, Nars, Stila en nog veel meer, maar ook Britse merken, zoals Eyeko, Jemma Kidd, Pixi of POPbeauty. Ook verkopen ze merken met haarproducten, zoals GHD, TIGI en andere. Kijk even in de merken index van Asos en ontdek het brede beauty aanbod van Asos! De verzendkosten van Asos zijn gratis en je kan betalen met creditcard of Paypal.

All Cosmetics Wholesale, ook wel bekend als ACW is een webshop die heel veel internationale merken verkoopt voor een kortingsprijs. Ze hebben Urban Decay, Nars, Benefit, MAC, maar ook goedkope merken die wij ook kennen, zoals Maybelline, Max Factor of L'Oreal. Omdat de prijzen in dollar zijn, maakt dit de producten nog wat goedkoper. Het nadeel van ACW is dat de verzendkosten hoog kunnen zijn. De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid beautyproducten die je koopt. Je kan met creditcard of Paypal betalen. 
Brigette's Boutique heeft hetzelfde concept als ACW, maar heeft ook wat meer budget merken. Ook zijn de verzendkosten niet al te hoog in tegenstelling tot ACW. Brigette's Boutique heeft denk ik het grootste aanbod wat betreft merken, dus die site is het zeker waard om een kijkje te nemen. Je kan er betalen met paypal of met een creditcard. 

Cherry Culture is een webshop die voornamelijk budget merken verkoopt, zoals NYX, Milani, LA Girl en nog veel meer. Het fijne aan Cherry Culture is dat het dus zeer betaalbaar is voor goede make-up en dat de verzendkosten niet per se heel hoog op hoeven te lopen. Ik bestel voornamelijk NYX bij Cherry Culture. Je kan hier betalen met creditcard en Paypal. 



Nonpareil boutique heeft hetzelfde concept als Cherry Culture - wat meer budget merken dan dure merken (de duurdere merken hebben ze ook!) en erg betaalbare prijzen. Nonpareil boutique heeft een wat diverser aanbod dan Cherry Culture. Zo hebben ze ook Wet 'n Wild, Prestige, Red Cherry en andere merken. De verzendkosten bij Nonpareil Boutique liggen ook aan de hoeveelheid die je koopt maar zijn niet per se al te hoog. Je kunt betalen met paypal of creditcard.



kissandmakeupny.com
Kiss and Makeup NY is een webshop met de duurdere makeup merken zoals Nars, Fekkai, Smashbox, Laura Mercier, Kiehl's en meer merken. Het fijne aan Kiss and Makeup is dat de wereldwijde shipping standaard 9,95 dollar is, hoeveel makeup je ook koopt. Hier kun je wederom betalen met paypal of met creditcard.

Boozyshop.nl
Boozyshop is in tegenstelling tot alle sites hierboven een Nederlandse site, ook leuk voor degene zonder paypal of creditcard. Boozyshop heeft veel verschillende merken, waaronder NYX, Wet 'n Wild, MeMeMe, Milani en andere merken. Bij Boozyshop zijn dus redelijk veel internationale merken te koop met het gemak van Nederlandse verzending. Je kan ook betalen met iDeal. De verzendkosten zijn volgens mij €3,95.

Enchantra.eu
Enchantra is ook een Nederlandse webshop met verschillende merken zoals NYX, Orly, Golden Rose, Sleek en je kan ook gewoon met iDeal betalen. Je kan kiezen voor brievenbuspost als het past en hier betaal je €1,95 voor. Voor pakketpost betaal je €5,95.


alicejo.com
De laatste webshop die ik wil laten zien is Alice & Jo. Eerst stond Alice & Jo bekend als Alice & Jo havesentials. Bij Alice & Jo verkopen ze MeMeMe, NYX, Sleek, EOS, Freeman en andere merken. Omdat dit een Nederlandse webshop is kan je met iDeal betalen en is je pakketje snel thuisbezorgd. Voor de verzendkosten betaal je €2,95 tot acht producten. Als je meer dan acht producten koop betaal je €4,99.

Dit zijn mijn favoriete beauty webshops! Ken je ze of ga je er wat bestellen? :Laat het weten! Enjoy.

5 reacties:

  1. De meeste webshops ken ik wel en ik bestel er ook regelmatig op! Moet alleen nu even sparen voor de vakantie. Kan dan op schiphol nog even langs Victoria Secret!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al deze webshops spot ik best vaak in artikels! Heb tot nu toe online alleen nog beauty op eBay besteld haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De meeste ken ik al! Er zitten veel leuke shops tussen, haha. Beauty shoppen doe ik soms op internet,ligt er vaak aan wat het is.

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.