-

 

Follow on Bloglovin

Content

woensdag 26 september 2012

Why I love fall


Herfst? Ik hou er van. Ik vind de herfst heerlijk. Ik vind het vaak niet erg dat de zomer over is, want ik vind de herfst een heerlijk seizoen. Eigenlijk vind ik alle seizoenen fijn, op de winter na. De winter is me net te koud. In de herfst hoef je nog geen dikke winterjassen of dikke gevoerde schoenen aan, maar kan alles nog net. Wat vind ik nou zo heerlijk aan de herfst? Ik ben op tumblr, weheartit en pinterest gaan scrollen en heb een fijne herfst-post samengesteld!


Ahhh, dikke vesten en grote truien. Lekker warm blijven! Ik hou er wel van. Van die fijngebreide, oversized truien, ik voorspel dat ik veel van deze truien aan ga schaffen deze herfst en winter. Ik vind het superleuk met een skinny jeans en stoere laarzen of met leuke sneakers. Doe mij die maar in herfstige kleuren!


Op de bank een filmpje kijken, met een kop dampende thee en koekjes of ander lekkers... En vergeet je dekentje niet! De dekentjes mogen weer in herfst, het is koud genoeg buiten om lekker onder je Snuggie, dekentje of plaid te kruipen wanneer je op de bank zit. Ik zit het liefst onder een dekentje wanneer ik op de bank aan het lezen ben of tv aan het kijken ben.


Warme drankjes! Thee is mijn favoriet, gevolgd door warme chocolademelk. Warme chocolademelk met slagroom vind ik héérlijk.. Lijkt me nogal obvious waarom, toch? Ik drink het helaas niet zo vaak, ook om logische redenen (om nou 3 keer op een dag warme chocolademelk te drinken, doe maar niet) maar als we de herfst in gaan zondig ik vaker en dan vooral met warme chocomel en een grote toef slagroom.


De kleuren. De kleuren als je buiten loopt, de kleuren van je herfstkleding.. Prachtig bruin, bordeauxrood, okergeel - ik vind dit zulke mooie kleuren! Ik hou ook meer van deze kleuren wat betreft fashion, gecombineerd met andere donkere kleuren. Tuurlijk, mintgroen en poederroze bevallen me óók wel, maar de herfstkleuren spreken me altijd meer aan. 


De herfst trends in de beautywereld. In beautyland verstaan ze onder herfst kleuren ook donkere kleuren: donkerbruin, brons en taupe op je ogen en donkerrood, berry, donker koraal of een mooie dieproze op je lippen. Ook zie je deze kleuren terug in de blush. Ik hou er wel van! Ook draag ik meer makeup als we de herfst in gaan. In de zomer zie je me minder vaak met een full face make-up, en in de herfst pak ik mijn oogschaduw er veel vaker bij. I like!


Grote sjaals! Ik vind sjaals heel erg fijn en draag sjaals zelfs tot in de zomer door. Wanneer het écht te warm is voor een sjaal doe ik het niet, maar naast een leuke accessoire is een sjaal ook heel praktisch. Een sjaal houdt je heerlijk warm, zorgt er voor dat je minder snel ziek wordt en ziet er ook nog eens leuk uit. Ik ben vooral fan van tube/infinity sjaals die geen losse uiteinden heeft, maar vast is genaaid. Als het kouder wordt heb ik een grote voorkeur voor grote, wollen sjaals en als de temperatuur nog redelijk fijn is ga ik voor fijne, katoenen sjaals.



Sloffen. Need I say more?


Laarzen! Don't get me wrong, ik vind mijn All Stars heerlijk en ze zijn mijn beste vrienden, maar als ik weer laarzen kan dragen die mijn voeten lekker warm houden word ik ook erg blij. Ik hou van stoere laarzen, zoals bovenstaande met studs, met riempjes en met een lekkere dikke zool. 


Stamppot. Stamppot eten we in Nederland niet in de zomer, maar als het herfst wordt worden de zakken boerenkool verkocht als warme broodjes. Ik ben er gék op - hutspot, boerenkool, andijvie... Doe mij alles maar. Alleen geen zuurkool. Ik hou echt niet van zuurkool. Verder eet ik ze allemaal, vooral in combinatie met een Oerhollandse gehaktbal en de boerenkool met een rookworst en appelmoes, dan ben ik tevreden? (Hè, Indonesisch? Als ik mag kiezen heb ik liever boerenkool met spekjes en een rookworst....)


1 reacties:

  1. Leuke blogpost! Ik ben niet zo heel fan van de herfst geef mij maar de zomer. kerst daarin tegen vind ik super. Stamppot is vies haha

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.