-

 

Follow on Bloglovin

Content

vrijdag 28 december 2012

Favorieten van 2012


In een jaar kan je een hoop mooie producten ontdekken. Dat heb ik dit jaar, in 2012 ook gedaan. Sommige dingen heb ik misschien eerder gekocht, maar heb ik 2012 herontdekt en is het hele jaar een favoriet geweest. Ik heb 9 producten uitgekozen die ik in 2012 heb (her)ontdekt en die ik het afgelopen jaar helemaal geweldig vond.



De Too Faced Primed & Poreless poeder is een product dat misschien al honderd keer op deze blog is verschenen. Ik kan er niks aan doen, het is gewoon zo'n ontzettende fijne poeder. Ik heb er niet zoveel over te zeggen, want ik praat er al zoveel over. Ook zo saai.
Een ander gezichtsproduct dat ik dit jaar heb ontdekt is de Chanel Vitalumiere Aqua foundation - zó fijn. Ik heb er in mijn favorieten van augustus eventjes over gepraat, maar ik kan heel veel goeds zeggen over deze foundation. Op waterbasis (dus ideaal voor een vette huid), dekt heel natuurlijk en mooi, mooie kleur en mooie finish. Jammer dat hij er voor zorgt dat je een week op water en brood gaat leven. Maar heerlijk is-ie wel!


Op het vliegveld van Lissabon kocht ik in juni deze concealer van MAC: de MAC Studio Finish concealer. Ik had heel veel goede dingen hierover gehoord, vooral dat het een hele dekkende concealer zou zijn. En dat is het zeker. Hij is vrij droog, dus als je een droge huid hebt is hij misschien minder ideaal en voor onder je ogen kan het alleen meteen hele goede oogcrème. Maar je donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Chill! Ik draag hem hierrrr (en ook de Chanel Vitalumiere Aqua trouwens).


Purity van Philosophy is de afgelopen maanden echt mijn favoriete gezichtsproduct geweest. Ik heb hem in de zomer gekocht en sinds toen is het de enige cleanser die ik nog gebruik. Ik heb er een uitgebreide review over geschreven hierrrr. Zo fijn, zo lekker, zo awesome.


Mijn favoriete blush van het jaar - man wat was dit MOEILIJK!) is MAC's Mocha. Ik had ook nog Nars Madly in mijn handen maar ik heb daar toch zo vaak over gehad op de site, dus ben ik gegaan voor Mocha. Mocha is een kleur die ik constant pak. Het is een matte blush van MAC en het is een universele kleur die iedereen staat en bij elke make-up look past. What's not to love?


Deze Sigma F80 heb ik overgekocht van Kelly (ja die van Kellista haha) en ik wilde hem toen al een tijdje hebben. Ik heb hem volgens mij begin van het jaar gekocht en sweet mother of god, wat is dit een fijne kwast. Het is een synthetische kwast en heeft een platte bovenkant (flat top kabuki) wat er voor zorgt dat mijn foundation heel erg egaal aangebracht wordt en heel mooi geblend wordt. Zeker een favoriet van dit jaar.



Over de TFSI Lemon Drop heb ik het ook al eerder gehad. Ik kan niet zonder oogschaduw primer, en deze primer heeft een color correcting aspect erin verwerkt. Hij is geel van kleur en zorgt ervoor dat je ooglid helemaal egaal wordt en dat je minder verkleuring hebt. Dit zorgt voor een betere basis voor je oogschaduw en dat  maakt deze primer helemaal geweldig.


Deze Illusion d'Ombre van Chanel kocht ik ongeveer in het midden van dit jaar. Deze kleur is Illusoire en wilde ik al een tijd hebben voor het stappen of voor een donkere look zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Als je daar ook naar op zoek bent, look no further. Deze crème oogschaduw is paarsgrijs en is super mooi als je hem op hebt. Hij heeft een hele mooie shimmer/glitter en blend heel erg goed. Ook blijft hij heel erg goed zitten als hij eenmaal opgedroogd is en is de pigmentatie ook heel erg mooi.Check ze even bij de Ici Paris, Douglas, Sephora of waar dan ook, want alle kleuren die ze hebben zijn geweldig. Ik heb er hierrrr een artikel over geschreven.


Als laatste Laguna bronzer van Nars. Eigenlijk niet eerlijk, want deze heb ik al heel lang. Dit is mijn meest favoriete bronzer. De kleur is zo universeel, zo mooi. Hij heeft een shimmer, maar dit is amper zichtbaar als je hem op doet. Hij is gewoon heerlijk. Bronzer is heerlijk (toch Lois?) en zo ook deze. Ik wil geen ander meer! 

Zo. Mijn favorieten van 2012. Wat zijn die van jou?


3 reacties:

  1. De Illusion d'Ombre van Chanel is echt prachtig.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Purity is echt een fijn product!!
    Ik hoop in 2013 wat spullen van Nars te kopen.
    Happy new year alvast!!
    Liefs Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten! Die van Chanel is bij mij voor de helft leeg :(

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.