-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 13 september 2010

Mijn MTV VMA faves!
Ik heb nog maar een klein stukje gezien van de VMA's, maar vind het achteraf geweldig om terug te kijken. Wat ik nog leuker vind is op andere blogs foto's te kijken van de celebs die komen en hun outfit en make-up te keuren. Maar voor mijn blog behandel ik alleen make-up.

Je kan make-up goed doen maar ook fout doen. Je ZOU denken dat al die celebs hun make-up perfect laten doen door make-up artists.. Niets van waar! Ik ga hieronder foto's plaatsen van celebs hun make-up looks.

Ik heb deze foto's gevonden op internet en zet onderaan de post welke website. Zelf vind ik het niks om een foto met een watermerk op een blog te zetten, dus zorg ik altijd voor foto's zonder watermerk maar wél met de bronvermelding!Selena GomezLo BosworthSammi Sweetheart GiancolaKe$haKaty PerryStephanie Pratt


CiaraAshley GreeneLady GagaNicole 'Snooki'


Wat vinden jullie? Qua make-up vind ik Lo, Stephanie, Ashley, Selena en Sammi erg mooi.
Lo Bosworth is zo onwijs naturel, maar het is supermooi! Mooi huidje, mooie liner en mascara en matte roze lippen passen erg goed bij haar. Stephanie Pratt vind ik altijd wel een mooie meid, maar dat vind niet iedereen. Het is jammer dat ze aan zichzelf heeft gesleuteld. Maar wat een prachtige lippenstift heeft ze op, wauw! En haar oogmake-up is ook erg mooi. Ashley Greene heeft een prachtige smokey eye look, wat haar erg mooi staat. Haar lippen houdt ze mooi nude, ik ben fan. Selena Gomez heeft een lila paarsige smokey eye look, wat goed past bij haar bruine ogen en huid. Ook haar lippen zijn mooi nude, maar niet té nude! Ik vind het heel erg mooi staan. Sammi Sweetheart van Jersey Shore vind ik sowieso wel een knappe meid om te zien, maar haar kleren zijn altijd zo blegh. Haar make-up is hier trouwens wel erg mooi. Een mooie donkere smokey look, met een bronzige huid en mooie kleur lippen. Dat is erg goed gedaan, een look wat ze makkelijk kan hebben.
Ik vond de outfit van Audrina Patridge geweldig! Maar ik vind haar niet zo leuk en haar make-up ook niet bijzonder genoeg dus heb ik haar er niet tussen gezet. Misschien ook omdat ik haar uberhaupt niet zo leuk vind...

Welke looks vind ik nou verschrikkelijk? OMG Snooki, wat doe je jezelf aan met die wimpers en die lippen? Nee nee nee, ik vind het helemaal NIKS. Vooral die lichtroze lippen bij die onwijs donkere huid staat níet. Ik vind dat echt niet classy. Die wimpers zijn ook too much.
Ke$ha ziet er ook niet bepaald prachtig uit. Het lijkt net alsof ze die make-up 3 dagen heeft opgehad.. Ze heeft haar jurk zelf gemaakt van vuilniszakken voor de show. Sorry, maar je komt 100x in het nieuws en op MTV, het minste wat je kan doen is je fatsoenlijk aankleden... Over Lady Gaga begin ik niet eens, wat dan vind ik sowieso een lopende ramp. Het haar van Katy Perry vind ik niks, maar haar look is niet slecht!

Dat was mijn mening over déze looks, wellicht post ik er meer bij als ik er meer tegenkom.


2 reacties:

  1. hahahah, ik heb precies dezelfde gedachten als jij! hahah. Hoe sommige mensen erbij kunnen lopen he xd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sammi is echt zo knap vooral op deze foto, het jurkje is idd wat tacky

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.