-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 23 juni 2011

FOTD - Dinnertime!Gisteren ben ik uit eten geweest met mijn collega's bij La Cubanita in Utrecht (een tapasrestaurant). Ik ben een fan van donkere ooglooks, maar deze besloot ik mijn make-up rustig te houden en snel even een natuurlijke look te creëren. Lees snel verder om een fullface-foto te zien en om erachter te komen wat ik heb gebruikt!


Ik had (en heb) trouwens een supergrote puist op m'n neus, maar gelukkig is die niet zo goed te zien! Ik heb eigenlijk vrij weinig last van puistjes, maar als ik er één heb, is het ook gelijk een grote rode midden op m'n neus. Echt altijd! Ik snap er zelf ook niks van. Maar oke, waarschijnlijk vinden jullie mijn puist iets minder interessant dan de producten die ik heb gebruikt. Hier komen ze:

Clinique Redness Solutions Daily Base
MAC Mineralize Satinfinish Foundation in NC40 (hiermee contour ik ook een beetje onder mijn jukbeenderen, deze foundation kan ik heel goed opbouwen!)
Make-Up Forever HD Powder
MAC Pet Me Blush
10 Blush Palette, de koraalkleur (ik vond het rozige van Pet Me toch niet helemaal bij de oogschaduwkleuren passen, dus heb ik de koraalkleur gewoon over Pet Me aangebracht)
Dior highlighter in Amber Diamond
Too Faced Shadow Insurance
28 Neutral Palette (de middelste en laatste kleur van de 3e rij)
88 palette (rij 10, kleur 8)
MAC Phloof! als highlighter
MAC Fluidline in Blacktrack
L'Oreal Lash Architect 4D
MAC l/s in Shy Girl (licht deppend)
MAC Slimshine in Bare

Wat dragen jullie meestal voor make-up als jullie uit eten gaan? En wat vinden jullie van deze look?

12 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.