-

 

Follow on Bloglovin

Content

zondag 16 januari 2011

St. Ives Apricot Scrub


In Londen heb ik een aantal mooie producten gekocht waar blogposts over zullen komen! Vandaag de St Ives Apricot Scrub, een super bekende scrub die ik wel móest uitproberen. Deze scrub is blijkbaar de nummer 1 verkopende scrub in Amerika en in het Verenigd Koninkrijk. Het is een scrub die is gericht op een onzuivere huid. Hij voorkomt onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Het is een zachte scrub die efficiënt te werk gaat door de reinigende werking van de huid. Hij haalt al het vuil weg. 


Deze scrub is olie vrij, heeft 2% salicylic zuur, een zuur wat vooral gebruikt wordt in producten die acné tegengaan en wat érg goed werkt. Ook bevat de Apricot Scrub 100% natuurlijke producten.

De hoofd ingrediënten zijn abrikoos, die bevat veel vitamine A en antioxidant, die heel natuurlijk zijn. Ze zijn ook heel erg voedend en zacht. Daarnaast bevat de scrub maismeel. Het is een sterk, zacht en natuurlijk ingrediënt die zorgt voor celvernieuwing in de huid. Als laatste is de walnoot erg belangrijk. Die staat bekend voor zijn harde huid maar gestampt zorgt het voor een perfect scrub-ingrediënt die niet te hard is op de huid. Deze zorgt voor een mooie zachte huid.
  


Is het nou echt waar? Is deze scrub zo fijn en goed dat hij de nummer 1 verkochte scrub is? 

Ik moet zeggen, het is een hele fijne scrub. Hij is heel zacht maar effectief tegelijk. Het is fijn dat alles natuurlijk is en ik vind het ook erg lekker ruiken. Je ziet op bovenstaande foto goed de stukjes gemalen walnoot 'huid' zitten, en die zijn zeker niet te hard op de huid. Ik vind het echt een hele fijne scrub! Ik heb na een paar keer gebruiken nog niet gezien of hij echt verbeterend is voor mijn poriën, mee-eters en onzuiverheden, maar we gaan het vanzelf zien!

3 reacties:

 1. Ooooh deze lijkt me ook al zo fijn!! Heb hier zo vaak al goede dingen over gehoord :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeh, deze lijkt mij zo lekker. Die substantie alleen al.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken deze scrub helemaal niet, hoopt dat die werkt! Het lijkt me een fijne scrub. Ik heb zelf die van de Hema die is ook best goed, normaal hou ik totaal niet van Hema producten

  BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.