-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 21 november 2011

We zijn weer online.....

Hahahaha, na heel erg veel pogingen tot proberen te bloggen willen we nu echt beginnen en het aanhouden! 
Shanna en ik zijn allebei wel druk, want we hebben school en onze familie en vrienden. Maar als we het nou eens goed bij houden en genoeg foto's nemen van meerdere dingen, dan moet het lukken!Ik wil graag beginnen met maandelijkse favorieten, Monthly Favorites. Over een paar dagen dus hopelijk November Favorites! Ook heb ik een idee voor maandagen - Mascara Monday! Ik wil verschillende mascara's gaan testen en dus ook foto's maken. Zelf vind ik mascara posts altijd super fijn omdat ik kan zien of ik een mascara wel of niet fijn zou vinden. 
Ook wil ik weer meer tutorials doen, foto en film! Ik vond het altijd zo leuk om te bloggen, maar het is wel moeilijk om je eraan te houden als je nog een ander leven hebt, want bloggen kost veel werk. Foto's maken of filmen, editen, schrijven... Kost meer tijd dan mensen vaak denken. Ook komt kerst er weer aan, net als oud en nieuw. Vorig jaar heb ik voor kerst 4 tutorials gemaakt, misschien is het leuk om dat weer te doen.

Als jullie nog ideeën hebben voor artikeltjes, horen wij het natuurlijk heel graag. Het is altijd leuk om  iets te doen wat jullie graag zouden willen zien!

Tot snel lovelies,

Kelly en Shanna

2 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.