-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 12 juli 2010

M.A.C. Fix +

De meeste beautyfreaks kennen dit merk wel: MAC Cosmetics. MAC staat voor Make-up Artist Cosmetics en is een merk dat in eerste instantie bedoeld is voor make-up artists. Maar ook 'gewone' consumenten kunnen dit merk kopen. In Nederland openen steeds meer counters en shops. Er zijn heel veel verschillende producten van MAC, maar dit bericht gaat over Fix +. Dit is een 'setting spray'. Het is bedoeld om je make-up 'vast te zetten'. Het maakt je make-up helemaal af en kan ook gebruikt worden als een verfrissing voor je gezicht. In de spray zitten verschillende extracten van natuurlijke producten: fruit, komkommer, kamille, groene thee. Ook zit er caffeine in en castor olie.


De verpakking is erg fijn. De fles is ongeveer even lang als je hand en hij is gevuld met 100 ML Fix+. Hij heeft een mooie zwarte dop en de fles wordt ietsje breder naar de bovenkant. Dit zorgt ervoor dat de fles een nette, mooie uitstraling heeft. Ook geeft het totaal (de fles of de inhoud?) een soort van glans af. Dit ziet er erg mooi uit, tenzij het oogbedrog is.
Op de dop zit een sluiting. Je kan de dop een stukje draaien, zodat het tuutje waar het product uitkomt afgesloten word en je dus niet perongeluk in je tas of ergens anders product morst.


Het product zelf ruikt erg lekker. Op de MAC website staat dat het ruikt naar Sugi - een Japanse boom. Dit ruikt erg aangenaam, dus het is helemaal niet erg om dit op je gezicht te spuiten!
Maar wat doet het nou? Het is bedoeld om je make-up te setten, je gezicht te verfrissen en als pluspunt zou je er een gezonde gloed van krijgen.

Ik gebruik Everyday Minerals foundation, een poeder foundation. Dit is het enige wat ik kan gebruiken omdat ik een hele acne-gevoelige huid heb. In de zomer ziet mijn huid er soms nog wel poederig uit. Ook wil ik goede dekking op mijn huid, dus probeer ik altijd zo natuurlijk mogelijk redelijk wat make-up op te doen. Dit lukt me nooit echt, omdat ik een erg moeilijke huid heb.

Met Fix+ lijkt het beter te gaan, het voelt fijn aan. Je ziet niet veel verschil, maar ik heb wel meer een 'glow' in plaats van een matte finish, wat ik heel erg mooi vind. Mijn make-up blijft goed zitten en met warm weer lijkt het er minder af te zweten. Maar, het is geen wondermiddel. Het is ook fijn als alleen een refresher voor je huid, een verzorgende verkoeling.
Of het écht doet wat het zegt, weet ik niet, maar het is wel een mooie finisher en het voelt en ruikt erg fijn. Reken niet op teveel verschil!



1 reacties:

  1. hier ben ik het voledig mee eens, een fijn product om bij de hand te hebben maar geen holy grail

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.