-

 

Follow on Bloglovin

Content

vrijdag 7 januari 2011

Lush shoplog afgelopen weken... #1


Ik heb de afgelopen weken heel erg veel van Lush gekocht. Normaal koop ik het niet zo vaak maar door die actie (spendeer 30 en krijg een cadeau/goodiebag naar keuze) werd het toch wel verleidelijk... Ik ben de maandag na kerst, wanneer die actie ingaat, om 12 uur naar Lush gegaan en heb toen een onwijs cadeau gekregen, maar die komt in deel 2 van de Lush shoplogjes. Deze post gaat over random bezoekjes aan Lush in o.a. Maastricht en Haarlem.



Dit heb ik ingeslagen voor mezelf bij Lush Maastricht. Ik heb toen 30 euro gedeeld met een vriendin en later de goodiebag gedeeld. 
Ik heb 2 emotibombs gekocht: Up You Gets & Sex in the Shower.  Emotibombs zijn een soort van platte bruisballen die je op de grond van je douche ligt. Deze lost op door het water wat er langs stroomt en erop valt en er komen dan heerlijk ruikende dampen vrij, een soort van douche aromatherapie. Ze kosten 3,30.
Up You Gets is een fruitige frisse emotibomb met limoen, citroen en grapefruit. 
Sex in the Shower is een 'sexy' zachte emotibomb met geranium, gember, roos en ylang ylang.

Ik heb ook nog een Shampoo Bar gekocht, Jumping Juniper. Ik vroeg om een bar die je haar zacht maakte en ze gaf me deze, die ook vet haar tegengaat. Ik ben er zo blij mee! Het werkt heel leuk, je maakt het nat tussen je handen en je krijgt veel schuim en het lijkt net alsof er een soort creme van de shampoo bar af komt. Ook doe je er heeeeeeeel lang mee, dus het is ook nog een duurzaam. 
Jumping Juniper gaat vet haar tegen en bevat lavendel, jeneverbes en citroen en limoen. 
Deze kosten 8,30.

 Dit kreeg ik uit de goodiebag van Maastricht! Grass, douchegel en een bubble bar, the Bearded Lady. 
Grass is een douchegel met sappen van wheatgrass, vol met anti-oxidanten dus supergoed voor je huid! Hij ruikt ook werkelijk naar gras, maar met een vleugje citrus er doorheen. Ik denk dat hij veel lekkerder is in de douche en in gebruik dan wanneer je eraan ruikt in de winkel.
the Bearded Lady is een kerst artikel.Hij ruikt heel zoet, echt naar zeep en heel schoon om het maar zo te zeggen. Deze schijnt je huid superzacht te maken dus we gaan het merken!


Ik heb laatst weer 30 euro gedeeld met mijn zus en mijn broertje en ik heb één bruisbal gekocht: Calavera. Hierbij hebben we de goodiebag gedeeld en kreeg ik Cinders en So White bath ballistics dus gratis!
Calavera is een bruisbal vol met kleuren, en hij ruikt heel fris, echt heerlijk! Ik ben heel benieuwd hoe deze er in bad uitziet.
Cinders is een kleinere bruisbal die ruikt heerlijk naar een kaneelachtige feestlijke geur en de oranje dingetjes die erop zitten die geven een kraak geluidje, net snoepjes! Deze wilde ik al heel lang, maar niet gekocht en toen kreeg ik hem in de goodiebag! 
So White is een hele zachte creme geur, die denk ik ook heel goed voor je huid is. Ik ben heel benieuwd, ook of er wat in het midden zit. 

Hebben jullie wat gescoord in de Lush afgelopen weken met de actie?

4 reacties:

  1. Ik heb helaas niks gekocht. Maar wat een leuke dingen. En alles ziet er ook zo heerlijk uit. I love lush (L).
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke dingen! Die shampoo bar lijkt me heel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig shoplog:) I love Lush:) Ik heb trouwens bij Lush in Amsterdam gewoon gratis een half blokje van die shampoo bar gekregen als sample!

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.