-

 

Follow on Bloglovin

Content

vrijdag 4 maart 2011

NOTD: OPI & INM


Vandaag een NOTD die ik laatst ophad. Dit is een donkere lak van OPI (Lincoln Park After Dark) met een hologram topcoat van INM. Dit is echt een hele mooie combinatie, waar ik veel complimenten over heb gekregen! Kijk even mee voor foto's.
Hierboven zie je de lakjes die ik heb gebruik. OPI Lincoln Park After Dark is een hele mooie donkerpaarse lak, tegen het zwart aan. In fel licht en zonlicht zie je goed dat het een donkerpaars is.
Ik heb daarna een topcoat van INM gebruikt, de INM Out The Door Northern Lights Hologram Topcoat. Een mondvol, maar wel een hele mooie topcoat. 
Dit is een topcoat die je in het zilver en het goud kan krijgen. Ik heb de zilverkleurige.
Wat leuk is aan deze topcoat zijn de holografische glitters erin. De glitters liggen als een dikkere laag op de onderkant van het flesje, dus voor je hem gaat gebruiken moet je hem goed schudden. Het is geen dekkende glitterlaag - het is echt een topcoat. 

Ik heb geprobeerd hem redelijk goed te fotograferen, maar door de holografische lak en de afwezigheid van de zon was dat moeilijk dan ik dacht.
Zoals je ziet op de foto's lijken sommige glitters gewoon zilver, maar in fel licht en zonlicht is het holografisch. Ik ben fan! Het is echt supermooi op een donkere lak, maar zou in principe werken over alle lakjes. Zo maak je je nagellak nog even iets specialer!

Ik heb de INM topcoat gekocht bij een groothandel in mijn woonplaats. Maar beide lakjes zijn vast wel te vinden op Ebay of misschien een groothandel bij jou in de buurt!

Wat vinden jullie van deze combinatie?

2 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.