-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 29 november 2011

Holiday gift guide - voor haar!

Ik ben zelf gek van kerstdagen, de weken voor kerst en van oud & nieuw. Ik vind het heerlijke dagen, ondanks dat het nu zo ontzettend koud is. Ik hou van alle lichtjes, de sfeer, de kerstbomen en de cadeautjes.


 Ik vind het ontzettend leuk om cadeautjes te kopen voor mijn familie en vriendinnen. Dus ik dacht, misschien is het wel handig om een soort van holiday gift guide te maken met tips voor cadeaus. Vandaag voor vrouwen!

Ik vind het altijd heel erg leuk om cadeau sets te geven met kerst. Vaak krijg je voor de prijs een hele goede deal en is de set veel meer waard dan wat je betaald. Ik zal een paar leuke sets op een rijtje zetten met een link naar de plek waar je ze kan kopen!

Dit is de Christmas Candy Box van Lush. Lush heeft de periode voor kerst altijd een kerstcollectie.  Elk jaar komen ze ook uit met mooie cadeausets met onwijs lekkere producten erin voor een leuk prijsje. Deze box kost 36,95 en bevat 6 producten. Dit is maar een voorbeeld van een Lush box, je hebt heel erg veel Lush cadeaus speciaal voor kerst. Kijk hier voor even op de website of in de winkel bij jou in de buurt. 
(Tip: op de Britse site van Lush kan je ze voor goedkoper bestellen! Je moet wel Paypal of een creditcard hebben.)




Deze bareMinerals set is een onwijs leuk kerstcadeautje. bareMinerals is eem make-up merk van jong tot oud. Wat zo leuk is aan deze set is dat er eigenlijk het meeste inzit om een hele look te maken. Er zit een mascara in, een lipgloss, een eyeliner, een blush, oogschaduw, oogprimer, highlighter en 2 kwastjes. Deze set kost dan ook tegen de 45 euro hierrr. De website waar je deze kan kopen is sowieso erg fijn! Het is met de pond, dus reken deze even om. Ze hebben wereldwijde gratis verzending, dat is altijd mooi meegenomen. Ze hebben van bareMinerals ook goedkopere sets die je cadeau kan doen, dus neem zeker even een kijkje!


Iets waar je lekker op een Nederlandse website of in de winkel kan kijken zijn ook lekkere geurkaarsen. Die van Yankee Candle zijn ook erg leuk en mooi! Ze kosten misschien wat meer dan die van de Ikea, maar dan heb je ook wat. Het is een erg leuk kerstcadeau om te geven omdat de meeste mensen het heerlijk vinden om een lekker ruikend huis te hebben en het ook heel erg gezellig staat, zoals je ziet op bovenstaande foto. Ze hebben verschillende maten en soorten kaarsen. Kijk even op de website of in de My Store in Den Haag.
Dit is het merk Barong Barong. Ze maken hele erge mooie armbandjes, gemaakt van onder andere leer, zijde, katoen en (halfedel)stenen. Ze hebben verschillende modellen en verschillende kleuren. Hun collecties zijn heel erg veelzijdig en er zit eigenlijk wel een keuze tussen voor iedereen. De prijs verschilt ook van ongeveer 20 euro tot ongeveer 125 euro. Kijk hierrr voor een lijst met verkooppunten of kijk op Selected Labels of Hyki voor online verkoop.



Hierboven zie je vier voorbeelden van leuke cadeaus van Alice & Jo. Ze hebben hier hele leuke producten en merken en nu rond de feestdagen hebben ze wederom hele leuke verpakkingen. De vier hierboven zijn mijn keuzes. Op het eerste plaatje zie je giftbags van Jelly Pong Pong. Er zijn er nog drie beschikbaar op de site en ze kosten 15 euro. Je kan kiezen uit een aantal varianten die ook worden beschreven als je ze aan klikt op de website. Ik vind Jelly Pong Pong een vrolijk, schattig merk dat het goed doet bij verschillende leeftijden. Neem dus zeker even een kijkje. 
Het tweede plaatje bestaat uit de Holiday Bag van EOS. Het zijn lippenbalsems die inmiddels erg bekend zijn geworden. Ze zijn in de vorm van een bolletje en als je hem opendraait zit er ook een bolletje lippenbalsem in. Ze zijn er in verschillende smaken en zijn echt heerlijk. Het setje kost 14 euro. 
Het derde plaatje is de MeMeMe Create the Look Pack. Dit is een pakketje met een oogschaduw trio, een mascara, een kohl potlood en een vloeibare eyeliner. Deze komt in heel erg veel verschillende kleuren, dus er is voor iedereen keus. MeMeMe is een ontzettend mooi, leuk, betaalbaar Brits merk. Deze set kost 17 euro.
Het laatste plaatje is ook MeMeMe, de Bestseller Bundle. Het bestaat uit drie producten, een blush, een nagellakje en een lipgloss. Ze hebben hem in vier verschillende kleuren, brons, koraal, roze en rood. Dus wederom kan je hier kiezen voor een kleur die het beste past bij de persoon waar je een cadeau voor koopt. Deze set kost ook 17 euro. Dit vind ik een van de leukste, omdat de producten die erin zitten erg fijn zijn.
Vergeet niet - bij Alice & Jo betaal je nog 5 euro verzendkosten!

Andere cadeautips zijn natuurlijk cadeaubonnen van winkels die altijd goed zijn, zoals de H&M, Douglas of Ici Paris XL. Ook zijn geuren vaak goed, kijk vooral in de parfumerieĆ«n bij jou in de buurt voor bepaalde aanbiedingen. Rond de feestdagen hebben ze vaak kortingen, aanbiedingen en bepaalde cadeausets vanwege Kerst. 
Een andere goede tip is Ebay! Ebay verkoopt hele leuke sieraden, tassen en andere hebbedingetjes voor heel weinig geld. Tik in het zoekscherm wat je wilt hebben - een Angry Birds knuffel, een lief armbandje of een nagellak drogertje? - en ze hebben het bijna altijd wel. Hiervoor moet je vaak wel Paypal hebben om te betalen, maar bijna iedereen heeft dat tegenwoordig wel.
Ik hoop dat jullie wat hadden aan deze holiday gift guide! Het bestaat voornamelijk uit beauty, maar daar houden we nou eenmaal van....

2 reacties:

  1. Die armbandjes zijn leuk! Goede tips.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke cadeautips! De Yankee candles wil ik al een tijdje uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.