-

 

Follow on Bloglovin

Content

woensdag 10 oktober 2012

Happy birthday, Kelly!

Vandaag ben ik 21 geworden! Yay! BIG 21.

Gefeliciteerd lieve Kel! We hebben al vet lang niet meer gemeet en dat is echt kut enzo maar ik ben blij dat we deze blog nog met elkaar delen. Want we spreken elkaar ook te weinig. En ik ben echt brutaal dat ik dit hier typ en ik hoop zo dat je voor je verjaardag niet meer kijkt. Maak er een heerlijke dag van met al je loved ones en ik kom snel kijken in je nieuwe osso! Hiha. Muchos liefde, XXXXX Shanna

Eigenlijk valt het wel mee. Ik ga het vandaag lekker met mijn familie en vriend vieren en later in het weekend voor de rest van de familie (altijd samen met mijn zus, want die is volgende week jarig) en dan vind ik het wel goed. Ik vind het geweldig om jarig te zijn. Ook al word ik 21, ik heb nog steeds het idee alsof het dan mijn dag is waar ik de prinses ben. Ik mag ook nog steeds kiezen wat ik ga eten thuis op die dag (als je het wilt weten, mijn zus maakt haar heerlijke uiensoep which i LOVE en ik zit nog steeds te twijfelen of het nasi wordt) en ik vind cadeautjes krijgen nog steeds leuk. Ja, op mijn verjaardag ben ik net een driejarig meisje.

Dus bij deze een leuke reeks aan mooie foto's die te maken hebben met verjaardagen. Ik hou van jarig zijn en dit zijn zulke leuke foto's. Thanks for reading! Enjoy!

(droomtaart)Ik hou van taart. 

2 reacties:

  1. Ik weet niet of ik je had gefeliciteerd ging die dag op vakantie.
    Maar alsnog hier ook gefeliciteerd :) Hoop dat je een leuke dag hebt gehad

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.