-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 21 juni 2011

TV-TIP: BlushBron: ChannelCanada

Op tv zijn er eigenlijk heel erg weinig programma's die zich echt alleen focussen op beauty. Het enige programma wat ik nu snel kan bedenken is 'So Thijs', waarin visagist Thijs Willekes al zijn tips&tricks en ins&outs deelt qua beauty. En dat.. dat was het wel zo'n beetje. Ik heb het programma altijd met plezier bekeken en vond het dan ook jammer dat het enige beautyprogramma op tv er op een gegeven moment mee stopte.

Gelukkig komt RTL5 vanaf volgende week maandag met een nieuw programma: Blush. In dit Amerikaanse programma strijden visagisten om $100.000 en een jaarcontract bij MaxFactor. Alle beautylovers in Nederland kunnen dus opgelucht ademhalen: beauty is back on tv!

Op de site van RTL valt al te lezen dat de visagisten elke week 2 opdrachten krijgen. In de ene opdracht mogen ze hun creativiteit tonen en de tweede opdracht bepaald welke deelnemer niet goed genoeg is voor het programma en het veld moet ruimen. De show wordt gehost door Vanessa Marcil, die je misschien wel herkent van de serie Las Vegas.

Ik ben heel erg benieuwd wat het voor show gaat worden! Aangezien het een Amerikaanse show is verwacht ik een hoop spektakel en drama maar ook erg veel mooie creaties. Ik kan dan ook niet wachten om de eerste aflevering te bekijken! Wanneer er iets met beauty op tv is vind ik dat toch altijd wat specialer en leuker dan bijvoorbeeld een fashionprogramma. Misschien dat we er met z'n allen ook nog wat van opsteken en nieuwe kennis opdoen over het opmaken van onszelf. Wat me echt een tegenvaller lijkt is als ze elke aflevering met dingen gaan komen als 'het is heel belangrijk om je make-up te setten!' Like duh. Ook ben ik erachter gekomen dat het programma al uit minstens 2008 stamt, dus ik ben benieuwd wat voor looks we gaan zien dit seizoen!
Ik zeg; op de maandagavond zitten we met zn'n allen voor de buis om te genieten van de (waarschijnlijk) prachtige creaties die voorbij gaan komen op beautygebied. Gaan jullie ook kijken?

3 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.