-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 6 december 2011

Favo beautygurus: Itsjudytime

Een van mijn favoriete beautygurus op Youtube is zonder twijfel Itsjudytime. Ik volg haar nu sinds ongeveer het einde van de zomer, vlak voordat ze ging trouwen met haar man Benji. Op haar beautykanaal maakt ze filmpjes met tutorials, reviews en handige tips wat beauty betreft. Wat handig is is dat ik ongeveer dezelfde huidtint als Judy heb en er dus zo makkelijker achter kan komen welke kleuren mooi bij mij staan en welke niet. Zo heeft ze pas haar favoriete nude lipsticks laten zien in een filmpje, vet handig! Veel nude lipsticks zijn te licht of te bruinig voor me dus dit filmpje was zeker een uitkomst.

Ze heeft altijd mooie make-up op en maakt ook superleuke haartutorials waar ik vaak wel iets van probeer na te maken! Niet dat het altijd lukt, maar dat ik het probeer is al heel wat. Meestal kijk ik de tutorials en doe ik er vervolgens nooit meer wat mee omdat je of teveel bobbypins nodig hebt (ik ben nogal lui) of omdat gurus tools gebruiken die ik niet in huis heb. En Judy heeft ook zo’n leuke uitstraling! Ze lijkt me heel oprecht en lief en ook best wel grappig. Ze pakt het ook vrij professioneel aan tegenwoordig, met een professionele camera en speciale belichting. Ze doet er dus wel heel erg haar best voor.

Naast haar beautykanaal heeft ze ook een vlogkanaal: Itsjudyslife. Hier zie je wat ze doet in het dagelijks leven samen met haar man Benji. En ze zijn zo leuk samen! Ik vind het heel leuk dat ze zichzelf zo bloot durven te geven op internet en ze krijgen door hun leuke persoonlijkheid dan ook bijna alleen maar leuke reacties op hun filmpjes. Ze vloggen elke dag en ik vind het heel knap dat ze elke dag weer hun best doen om te vloggen, filmen, editen en te uploaden. Op de een of andere manier kijk ik ook echt elke dag, ze zijn zo leuk! Zelfs mn vriend kijkt vaak mee wanneer ik weer ns een vlog zit te kijken.

Judy is echt heel erg leuk om naar te kijken. Jullie moeten haar zeker is een keer checken!
Dit is haar beautykanaal en dit is haar vlogkanaal. Have fun watching!

2 reacties:

  1. Ik kende haar nog niet, maar ze maakt leuke filmpjes.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende haar nog niet maar de filmpjes zien er leuk uit. Zal haar ook maar eens gaan volgen. Bedankt voor de tip

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.