-

 

Follow on Bloglovin

Content

zondag 11 december 2011

Rituals Awareness Soothing Honey & Rice Milk Facial Mask reviewZo, dat is een hele mond vol. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat het een gezichtsmasker is gemaakt van honing en rijstmelk en dat het van Rituals komt. Dit masker is "Intensive Moisturising", zoals ze het zelf omschrijven. Met de winter en de gure wind die we op dit moment ervaren leek het me een goed moment om dit maskertje eens te testen! Ik bezit zelf geen fullsize, dit was een tester die bij een pakket zat dat mijn moeder kado heeft gekregen.

Op de website van Rituals staat hoe je dit het beste kan gebruiken:

Gebruiksaanwijzing: Breng het masker rijkelijk aan. Vermijd de gevoelige huid rond de ogen. Laat het 10 tot 15 minuten inwerken. De huid absorbeert het masker naar gelang haar vochtbehoefte. Verwijder de resten met een wattenschijfje. Gebruik 1 à 2 keer per week voor een volledig gehydrateerde en zachte huid.


Natuurlijk heb ik me niet echt aan de regels gehouden, hihi. Ik heb het masker op gedaan en ben toen in bad gegaan (jup, dezelfde keer als dat ik Aussie's 3MM testte). Ik denk dat het er uiteindelijk een halfuur tot 3 kwartier op heeft gezeten. Drie keer zo lang dus als de geadviseerde tijd! Daarna heb ik het masker onder de douche afgespoeld.

Zo ziet het masker eruit, Het is lekker vloeibaar maar wel dik genoeg om op je gezicht te blijven zitten. Het smeert ook lekker uit.
Na het gebruiken van dit masker voelt m'n huid zeker zacht aan en ook heel erg gevoed. Qua uiterlijk zie ik niet zo heel veel verschil, het is niet zo dat m'n huid ineens strak egaal is ofzo. Nu heb ik op het moment ook niet echt een probleemhuid. M'n huid voelt ook zeker niet trekkerig aan, juist lekker zacht. Ik moet wel zeggen dat m'n huid er iets minder droog uit ziet, het ziet er zelfs iets glowyer (is dat een woord?) uit naar mijn idee. Vaak voelt m'n huid nog wat trekkerig aan na het afspoelen, maar daar had ik geen last van. Ook werd mijn huid er niet roder van.

Al met al een vrij basic gezichtsmasker dat doet wat er van hem verwacht wordt! Voor 100 ml betaal je €16,50. Ik had nu een tester van 10 ml. Dat zou betekenen dat je er ongeveer 10 keer mee kunt doen. Dat vind ik vrij netjes voor een masker! Per keer betaal je dan €1,65. Voor bijvoorbeeld maskertjes van Montagne Jeunesse betaal je ongeveer evenveel, misschien wel iets meer. Ik zou hier eigenlijk best graag een fullsize van willen!

2 reacties:

  1. Dit masker lijkt mij heerlijk en voedingsrijk voor de huid.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook nog ergens zo'n tester liggen thuis, ga het van de week maar eens proberen. Gebruik alleen Mint julep omdat die never op gaat anders haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.