-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 15 november 2012

Mijn nieuwe make-up werkplek!


In oktober ben ik verhuisd naar een ander huisje. Ik woon al bijna twee jaar op mezelf, maar in september/oktober kwam er een nieuw huis op mijn pad. Ik kon hem niet zomaar laten gaan, want het was een prachtig huisje, alles voor mezelf, met een tuin... Perfect voor iemand zoals ik. En wat ik nog fijner eraan vond - ik had genoeg ruimte voor een mooie make-up tafel. 

Ik heb eerst gekeken naar de MALM toilettafel bij de Ikea, maar vond hem te smal en ik vond de la niet groot genoeg. Het is wél een mooie tafel. Ik heb naar heel veel andere bureaus gekeken, maar geen van allen was precies hoe ik wilde. Ik wilde eigenlijk een bureau of een tafel met genoeg opbergruimte, die diep genoeg maar ook hoog genoeg waren. Probleem bij eerdere opbergsystemen was dat ik weinig make-up artikelen recht overeind kon zetten. 

Toen kwam ik het Vika systeem tegen. Bij het Vika systeem kun je je eigen bureau 'ontwerpen'. Ze hebben verschillende tafelbladen en poten met allerlei printjes en verschillende afmetingen. Veel van de meubels in mijn huis zijn wit, dus ik wilde gewoon een witte tafel. Bij het Vika systeem zag ik dat je aan één kant van je tafel ook een ladekast kon zetten. En dát was voor mij de perfecte oplossing. De ladekast is het Vika Alex kastje en heeft twee smalle lades aan de bovenkant en drie brede lades aan de onderkant. 

Vika Alex kastje


Verder heb ik een simpel tafelblad en twee simpele tafelpoten erbij gekozen. Het kastje kost €60, het tafelblad kostte €15 en de tafelpoten kostten in totaal €5. Ik was dus ongeveer €80 kwijt voor dit bureau.


Verder heb ik er nog een spiegel van Ikea op staan, de Tysnes toiletspiegel. Deze is gewoon heel simpel en strak, maar hij is vrij lang, wat je erg veel zicht geeft als je je make-up of haar doet. Ik wilde graag een spiegel die je neer kon zetten en eventueel kon verplaatsen. De Tysnes kost ook maar €15, dus die nam ik meteen mee. Dit is een sieradendoos van Riverdale. Hierin berg ik al mijn sieraden op - het is een supermooie, strakke sieradendoos die eigenlijk veel bergruimte geeft. Ernaast heb ik een lampje van de Ikea staan, altijd handig op een make-up tafel. :-)


De binnenkant van de lades ziet er ongeveer zo uit. Foundations kunnen rechtop staan, dat vind ik erg fijn. Ik gebruik nu nog bakjes van de Xenos om spulletjes in op te bergen, maar ik wil over naar mooiere, strakkere opbergsystemen. Maar voor nu werkt het erg goed. 
Ik ben erg blij met mijn bureau en elke ochtend is het weer heerlijk om achter die spiegel te gaan zitten en elke la open te trekken (elke keer hoor ik van die engeltjes zingen). Andere mensen zitten er ook graag achter, want het is gewoon heerlijk om je er op te maken. Ik ben nog van plan een make-up collectie filmpje te doen, als daar interesse voor is hoor ik het graag! 
Check zeker even het Vika systeem als je op zoek bent naar een fijn bureau, want voor mij is dit perfect. 

4 reacties:

 1. Mooi bureau. Daar kun je alles mooi in kwijt.
  Liefs,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie beautytafel! Je kan er ook veel in kwijt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. niet al je sieraden bij elkaar.....stel je voor.....heeft een inbreker in één keer alles...
  groetjes, aafke

  BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.