-

 

Follow on Bloglovin

Content

zondag 2 september 2012

Augustus 2012 favorieten


Maandelijkse favorieten zijn in beauty-wereld een van de meest voorkomende onderwerpen in filmpjes of artikelen. Het grootste deel van beautybloggers schrijft over hun maandelijkse favorieten. Dat doe ik ook! Ik doe het alleen niet alleen op beautygebied - na het beauty deel heb ik een aantal random favorieten die elke maand veranderen, dus die betrek ik er ook bij: serie, food, muziek en misschien af en toe een andere erbij. 


Nu eerst mijn eerste beauty favoriet. Dit is een blush van the Body Shop, van de herfstcollectie 2010. Een blush die ik dus al een tijdje in mijn stash heb. Ik heb deze toentertijd in de winter gekocht en was op slag verliefd toen ik hem zag. Ik bedoel, kijk eens! Hij is zó mooi. Het is een oudroze blush met blaadjes die wat meer bruin, bordeauxrood en licht champagne van kleur zijn. Samen vormt het een prachtige herfstige kleur. Er zit een lichte gouden shimmer doorheen. Deze blush pak ik de laatste tijd erg vaak.  


Ah, de Vitalumiere Aqua. Een foundation die in beautyland de hemel in werd geprezen. Ik was erg nieuwsgierig en heb hem aangeschaft met wat cadeaubonnen om te testen of hij nou écht zo geweldig is. En ja, dat is hij echt. Sommige mensen vinden misschien van niet, maar voor mij is deze foundation perfect. Het is een foundation op waterbasis, dus zeker goed voor mensen met een vette huid. Chanel zegt zelf dat het een lichte foundation is met een zachte, lichte dekking, maar ik vind dat de foundation meer een medium dekking heeft. Erg fijn dus! Het enige minpuntje is de prijs. Je betaalt over de €40 voor deze foundation. 


Een wit oogpotlood is deze maand ook favoriet geweest. Ik heb vorige maand een wit kohl potlood van Catrice gekocht en deze werkt erg fijn voor de prijs! Hij is rond de €2 en is erg zacht in gebruik en blijft redelijk goed zitten. Ik gebruik een wit oogpotlood voornamelijk op mijn waterlijn voor een open en wakkere blik. 
Dan is de Revlon Kissable Balm Stain ook zeker een favoriet deze maand. Hier heb ik een artikel over geschreven. Deze zit inmiddels in mijn tas en gaat dus overal mee naar toe!


Ik moest half augustus beginnen met een nieuwe mascara. Deze had ik nog in de la liggen in zijn verpakking dus ik kon hem eindelijk weer gebruiken. Ik heb al een aantal keer eerder de Masterpiece Max gehad van MaxFactor en ik kom ook elke keer weer terug bij deze mascara - want wat is hij fijn! De borstel is van kunststof, mijn favoriet soort mascaraborsteltje. Deze doet alles bij mijn wimpers wat hij claimt: ik krijg volume, lengte en zowat elk wimpertje wordt individueel meegepakt. Wát een wondermascara!

Dan nu tijd voor mijn random favorieten!


Mijn favoriete serie deze maand was New Girl. Ik loop helemaal bij met al mijn series die ik volg (ik volg er ongeveer vijftien) en moest dus een nieuwe serie hebben. Wat dat betreft ben ik een beetje vreemd, ik moet altijd een serie hebben om te kijken, en aangezien de meeste series nu een stop hebben zoek ik altijd naar series die ik heel lang kan zien. Na veel over New Girl te hebben gehoord ben ik gaan kijken. Ik ben helemaal verliefd op deze serie. Kort beschreven gaat New Girl over een meisje, Jess, die na een break-up met haar vriend gaat wonen in een huis met drie andere mannen. Met deze drie gozers doet ze allerlei dingen: mannen én vrouwendingen. Jess is ontzettend hilarisch en een tikje vreemd, en dat maakt deze serie zo leuk om te kijken.


Mijn favo op gebied van food deze maand is anijshagel! Een beetje vreemd, maar zo lekker. Wordt beschouwd als mager beleg (net als vruchtenhagel) dus ik kan heerlijk genieten van deze hagelslag. Vroeger at ik het wel vaker, maar ik kwam het vorige maand tegen op mijn werk en sindsdien staat het in mijn kast en eet ik het ook op mijn werk. Heerlijk spul!



Mijn favoriete liedje van deze maand is het nieuwe nummer van Taylor Swift. Ja, ik weet het, erg zoetsappig en Amerikaans, maar haar muziek is mijn guilty pleasure. Mijn muzieksmaak is erg breed (Taylor Swift vs drum 'n bass vs dubstep vs rock?) en ik vind dit nummer zo pakkend en leuk dat ik het constant in mijn hoofd heb. Go Taylor!

2 reacties:

  1. Mooie blush! En de Chanel foundation vind ik ook heel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten. het product van revlon lijkt me fijn. De blush van de bodyshop had ik ooit maar had hem verkocht geen idee meer waarom

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.