-

 

Follow on Bloglovin

Content

zaterdag 13 november 2010

Latest beauty buy: MAC, Essence, Lush, OPI

Ik heb wat nieuwe spulletjes gekocht! Van deze producten komen aparte artikelen, behalve de Lush bruisbal die ik vandaag een beetje laat zien en wat over vertel. Je kan hier zien wat ik heb gekocht! Heb wat MAC dingetjes gekocht, Essence, Lush en OPI. 
Van MAC heb ik Shroom gekocht, linksboven in mijn palette. 
Ook heb ik Undercurrent gekocht, een pearlglide intense eyeliner van de Tartan Tale collectie en Creme in your Coffee lipstick. Over deze MAC aankoopjes komt nog een aparte blogpost!

Waar ik woon verkopen ze niet alle Essence producten. Essence heeft bijvoorbeeld een aparte lijn voor een onzuivere huid, ze hebben veel nagelspulletjes en nog meer. Ik heb deze gekocht in een Kruidvat in Amsterdam. Het leek me heel leuk om die spray uit te proberen waardoor je nagellak wel héél snel schijnt te drogen. Ook heb ik van Essence de anti-spot patches gekocht. Dit zijn kleine patches die je 's nachts op een puistje moet doen en hierdoor moet hij uitdrogen en na 8 tot 10 uur minder zichtbaar zijn. Hier komt wederom weer een aparte post over.

Van OPI heb ik lakjes gekocht van de Burlesque collectie! Ik heb er 5 gekocht, ookal zie je op de foto 6 lakjes. Hier ga ik niks over zeggen, want hier komt een hele aparte post over!

En dan heb ik nog van Lush een bruisbal gekocht. Dit is Twilight, een grote, roze bruisbal met een blauwe kern.

Dit zegt Lush er zelf over:
" Een beetje last van muizenissen in je hoofd? Verjaag ze met een zalig bad met Twilight, een ballistic
die lichaam en geest tot rust brengt met lavendel en tonka en geniet van de kleureffecten in je bad, deze ballistic verandert in je bad van roze naar blauw."


Hier zie je de binnenkant van de bruisbal. Dit is toeval geweest, er waren stukjes uitgevallen in mijn tas. Hij ruikt inderdaad heel erg lekker naar lavendel, met een combinatie van iets anders zoets. Ik ben niet goed in geur beschrijven, eerlijk gezegd.. Geloof me maar als ik zeg dat hij heerlijk rook!


Van buiten is hij roze met sterretjes erop! Heel schattig. Zelf vind ik de Twilight boeken ook heel leuk, dus de naam trok me sowieso wel. Hij is wel erg poederig aan de buitenkant, en als je een klein stukje laat vallen in het water bruist dat echt héél erg goed.


Nu het belangrijkste: Hoe was hij in bad? 
Ik vond hem heel lekker! Je bad wordt heel zacht, alsof je in water zit dat is gemengd met zijde. Het voelt heel voedend voor je huid en er komt ook een soort van schuim vanaf. Dit is alleen nog maar het roze. Op een gegeven moment breekt hij open en zie je het blauw tevoorschijn komen. Je water wordt een heel leuk lila, en wat nog leuker is, is dat er glittertjes in zijn verwerkt. Dus kijk je in je water, dan zie je overal kleine glittertjes drijven. Ik vond hem heel leuk.
Je moet je wel even goed afspoelen want je voelt heel.. glad, om maar zo te zeggen. 

Twilight kost 5,25 bij alle Lush vestigingen en je kunt hem hier bestellen.
 

4 reacties:

 1. What an amazing haul!! I'm jelous! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben jaloers. HMMM, wat zal jij lekker hebben weg gedroomd in dat bad. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige spulletjes Kel! En je hebt eindelijk de creme in your coffee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah ik heb de Twilight ook gekocht in London! Hij is echt goddelijk =)

  BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.