-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 30 november 2010

Too Faced Glamour To Go Palette - Fairy Edition

Raad eens wat ik afgelopen weekend heb aangeschaft! 


Dit is een palette van de kerstcollectie van Too Faced. Wil je meer foto's zien en swatches die ik heb gemaakt, lees dan even verder. 


Too Faced is een van de merken waarvan je gewoon al alleen wat wilt hebben. De verpakking is onwijs schattig en leuk, vooral met de limited editions producten. Zie hier bijvoorbeeld de Pixie Pin-Ups, de Pixie Perfect en de Enchanted Glamourland. Allemaal van dezelfde collectie. 
Deze zijn nu ook allemaal te koop bij de Sephora! 
Ik wilde ze allemaal wel hebben, maar vond ze vooral moeilijk mee te nemen. Ik hou van al die mooie verpakkingen - je hebt er alleen niet zo heel veel aan. 
Dus heb ik deze genomen, eentje die heel veel inhoud heeft en die onwijs makkelijk mee te nemen is!


 Dit is de Glamour to Go palette. Ze hebben wel meer van deze palettes gemaakt, en dit is de Fairy Edition. 
Ik stond in de Sephora alle Holiday collectie spulletjes te bewonderen toen ik deze zag en de Pixie Pin-Ups. Een vriendinnetje van mij kocht de Pixie Pin-Ups (jaloers!). 

Er is momenteel een actie gaande bij de Sephora waar je 25% korting krijgt op alle make-up. Er stond een prijsje op het doosje van 22,40. Met die 25 procent korting zou ik uitkomen op 16,80. Ik had nog een cadeaubon van 15 euro en dan had ik 1,80 moeten betalen!
Ik kwam bij de kassa en gaf mijn cadeaubonnen en toen had ik dus nog geld over. Wat bleek - hij is dus 18 euro. Met die 25% korting werd het 13,50. Dat is nog minder dan een MAC oogschaduw in een potje!
Ik zou zeggen ga gauw - want het is een geweldig palette.

Nu verder naar de inhoud, foto's en swatches. 


 Dit is het palette in zijn geheel. Het bovenste gedeelte bestaat uit 8 oogschaduw kleurtjes. De onderkant kan je uitschuiven, en dan vind je een blush, lipgloss en een bronzer.



 Hier zie je close-ups van de 8 oogschaduw. Deze hebben ook namen. Van links naar rechts:
Pink, Champagne Sparkle, Matte Brown, Peach Pink Shimmer ,London Calling, Golden Black, Warm Gold,  and Vintage Blue.


Hier zie je swatches op volgorde. Mijn favorieten zijn de Peach Pink Shimmer, London Calling en de Warm Gold. Het zijn wat meer kleurige kleurtjes dan andere Glamour To Go kitjes die ik heb gezien, maar dat maakt het ook wel weer leuk. 


 Hier zie je de blush, de lipgloss en de bronzer. Voor mij is deze als bronzer te licht, maar als blush wel heel erg mooi! De roze blush heet Fairy Rose, de lipgloss heet Fairy Wings en de Bronzer is de Sun Bunny.


Hier zie je swatches. Ik heb de roze blush nog niet uitgeprobeerd maar ga dat zeker proberen binnenkort. De Sun Bunny bronzer is voor mij helaas te licht maar als blush is hij echt heel erg mooi en krijg ik een mooi tintje op mijn wangen. 

Ik ben er erg blij mee, want uiteindelijk heb ik er niks voor betaald! Ook vind ik het erg fijn dat ik hem makkelijk mee kan nemen en er verschillende kleuren in zitten voor verschillende looks.
Wat jammer is, is dat je waarschijnlijk binnen no time door je lipgloss heen bent en dat er geen kwastjes bij zitten. Nou maakt dit voor mij niet zoveel verschil, maar voor sommigen kan dit misschien vervelend zijn!

Dit palette ligt nu bij Sephora voor 18 euro, nu dus voor 13,50 met die 25% korting!

6 reacties:

  1. Ohh, your lucky bastard. Echt een mooie palette. Handig van die cadeaubon.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig doosje en mooie kleuren! Ik heb ook al geprofiteerd van Sephora korting, hehe, handig dat het tot de kerst zal duren.

    Leuke blog, ik ga volgen =)))))
    P.S. Ik hou een kleine give-away, dus als je mee wil doen? http://mit-chin.blogspot.com/2010/11/my-first-give-away-competition_29.html

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh als die korting nog is wil ik hem ook :d k ga volgende keer in ieder geval eens kijken bij Sephora x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig is die! Ik heb de normale glamour to go, deze wil ik ook nog graag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is echt heeel mooi! En leuk dat je mij een soort van noemt haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi! Ik moet hem hebben.. snel maar langs de sephora :D

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.