-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 23 december 2010

Tutorial: Kerst look #4 - Goud met paars

Kerstlook
#4: Goud met paars

De laatste kerst look die ik maak! Morgen doe ik nog een pin-up look die je natuurlijk ook voor kerst kunt doen. Ik plan wat posts in met kerst, want ik heb dit weekend niet echt tijd om achter mn laptopje te gaan zitten en een blogpost te gaan schrijven. 


Deze look is paars met goud - eentje die me vaak is aangeraden voor mijn kerst look serie. Je kan hem natuurlijk, net als alle andere looks maken zoals je zelf wenst. Je kan dingen weglaten of dingen erbij verzinnen, wat je zelf wilt!
Lees gauw verder voor deze fototutorial.  Na het aanbrengen van een primer en witte basis brenng je een felle gouden kleur aan. Deze goud komt uit mijn 120 palette. Je kan elke goud kleur gebruiken of een andere kleur. Breng hem op je gehele ooglid aan en op je onderste wimperrand. 

 Neem dan een donkerpaarse/bruinige kleur die je in je crease en je buitenste ooghoek plaatst, zodat je dit gebied voorbereid op de fellere paars. Zo komt hij beter naar voren en kan je hem beter blenden. 

Neem dan de fellere paars - dit hoeft niet, je kan het wat neutraler houden door het bij de paarsbruin te houden. Doe je wel een felle paars, blend hem dan goed uit en in met de goud. Breng dan je paarse kleur ook aan op je onderste wimperrand en vervaag deze zodat je een mooi verloop krijgt tussen de paars en de goud.  

 Hier heb ik de gouden kleur nog verder naar boven gebracht. Dit is in het echt heel subtiel, je ziet een subtiele shimmer boven het paars en je blend het paars goed uit zodat je niet een paars oog krijgt. 

 Breng met vloeibare eyeliner een winged eyeliner aan en hou hem zo strak mogelijk!

Hier zie je de look als hij klaar is! Ik heb nog een glitter eyeliner aangebracht op mijn onderste wimperrand, wat natuurlijk ook optioneel is en mascara! Je kan ook nog valse wimpers opdoen als je dat mooi vindt.

Ik hoop dat jullie mijn kerst looks mooi vonden! Ik sta altijd open voor suggesties en waardeer comments :) Laat me weten als jullie een look van mij doen, ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

6 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.