-

 

Follow on Bloglovin

Content

woensdag 7 november 2012

MAC Viva Glam V lipglass


Ik ben geen lipgloss fan. There, I said it. Ik hou niet van lipgloss - het plakt te veel, je haar blijft er aan vast plakken en als je eet of drinkt blijft het overal aan plakken. Ik heb wel lipgloss, heb ook een aantal favorieten, maar als het even kan, ga ik voor een lippenbalsem of een zachte lipgloss die weinig glitters heeft.

Er zijn, uiteraard, uitzonderingen. Er is een lipgloss die ik ooit heb gekregen voor mijn verjaardag die ik wél fijn vindt, ondanks de glitters. Deze lipgloss draag ik zonder lippenstift of lipliner, gewoon makkelijk opsmeren en ik ben klaar om de deur uit te gaan. Als ik dus een lipgloss draag, zou het goed kunnen dat het deze lipgloss is.


Want wat is hij mooi. De MAC Viva Glam V lipglass. Viva Glam is een lijn van MAC waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan het MAC Aids fonds. Dus wanneer je iets koopt van de Viva Glam lijn, draag je ook nog eens bij aan een goed doel. 


De kleur is een rozerood met erg veel glitters erin. De glittertjes hebben verschillende kleuren, dus wanneer je de gloss op hebt heb je ontzettend veel glans. Ik doe hem daarom nooit te dik op, anders vind ik het too much en voel ik me een discobal. En ja, hij plakt. Tuurlijk plakt de gloss, het is niet voor niks een lipgloss. Desondanks voelt hij wel lekker en is de kleur voor mij precies goed.
I like it. 


Lipglasses kosten €17,50 en zijn te koop bij MAC counters in de Douglas en de Bijenkorf en bij de MAC Pro Store. Voor verkooppunten check hierrrr. Enjoy!

3 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.