-

 

Follow on Bloglovin

Content

zaterdag 3 november 2012

Review: E.L.F wimperkruller

In de laatste Glossybox ontving ik de E.L.F. wimperkruller. Omdat ik ontzettend tevreden ben over deze wimperkruller, wil ik deze wimperkruller kort voor jullie reviewen en jullie graag voor- en nafoto's laten zien.


 Dit is de wimperkruller. Een behoorlijk apparaat vergeleken bij mijn vorige wimperkruller van de H&M. Hij werkt verder gewoon normaal. Die zwarte dingen waar je je vingers doorheen doet lijken ontzettend groot, maar het valt op zich wel mee. Ik ben nu alweer gewend!


En zie hier het resultaat! Ik vind echt dat deze wimperkruller heel goed zijn werk doet, en dat voor €1! Ik zou deze wimperkruller zeker aan iedereen aanraden. De foto's spreken voor zich, dus verdere uitleg is er niet echt nodig. Mijn wimpers lijken langer en zijn ook heel mooi gekruld (op zich wel handig met een wimperkruller). Er is ook nog een wimperkruller van €4 van de Studio lijn, maar het lijkt me veel logischer om deze van €1 te bestellen! Hij doet z'n werk meer dan prima. Ik had toen ik de wimperkruller net had voor het slapen gaan m'n wimpers gekruld, gewoon om te kijken hoe goed hij eigenlijk werkte. M'n wimpers raakten de bovenkant van m'n ogen aan, en de volgende dag krulden ze nog perfect! Wat wil een meisje nog meer?  De wimperkruller kun je op de site van Glossybox bestellen of op de site van E.L.F.

1 reacties:

  1. Ik heb deze wimperkruller ook ik vind het nog wat eng omdat ik het nooit eerder heb gebruikt maar hij werkt zeker prima!

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.