-

 

Follow on Bloglovin

Content

zondag 18 november 2012

NOTD: Essie Wicked


Vrijdagavond ging ik heerlijk eten met vriendinnen en daarna stappen. Normaal draag ik echt vaak wel nagellak, alleen die avond had ik toevallig geen nagellak op. Maar de vriendin bij wie ik aan het eten was had 
'wel een nagellakje voor me'. Nou oke, dat is natuurlijk heel fijn. Nadat al het stokbrood met aioli en tapenade was weggewerkt, lakte ik razendsnel mijn nagels met dit heerlijke lakje: Essie - Wicked.

Het is een hele mooie diep bordeauxrood, met een bruine toon. Ik heb er geen topcoat overheen gedaan, dus de lak is van zichzelf niet echt heel glanzend en zoals je kan zien heb ik lichte tipwear na 3 dagen. Kwalitatief dus wel oké, ik heb lakjes die na drie dagen zonder topcoat géén tipwear hebben. Maar desondanks is de kleur prachtig. Over het algemeen zijn Essie lakjes erg fijn. Natuurlijk heb je er een paar tussen zitten die niet zo fijn zijn, maar Wicked is er eentje die wél heel fijn is. Nog een pluspunt: Wicked was erg snel droog, heel handig voor turbo-je-nagels-lakken, zoals ik even nodig had. 

En, zoals mijn vriendinnetje zei "Het is de favoriet van Megan Fox!!" Nou, dat is een leuk weetje hè? 


Essie is te koop bij de Etos voor een tientje en volgens mij hebben ze Wicked ook in het schap staan. Enjoy!

1 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.